Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 47 10
Μπουρδέλα 88597
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη 1η βάρδια ,αν και με είχε ενημερώσει κάνα δεκαήμερο πριν ο φίλος Pa Luki Luk για δύο νέες λατινοαφιξεις με ωραία κορμακια 2 φορές που πέρασα δε τις πέτυχα, πετυχαίνα αυτές που δουλεύουν απόγευμα, σήμερα κατάφερα και είδα (στον οίκο στα δεξιά)τη μία, τη Γιασμίν (τη Λίζα ακόμη δε την έχω πετύχει...).
Μελαχρινή κοπελίτσα με μακρύ ίσιο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, κοντούλα με λεπτό ωραίο κορμάκι, 1-1.5αρι βυζί, τατουάζ φιδάκι στη σπονδυλική στήλη κάτω χαμηλά πάνω από τη μέση και ένα στο στομάχι, ωραίο προσωπάκι χαμογελαστή που μάλιστα όταν χαμογελάει δημιουργούνται και λακακια.
Εννοείται νέο αίμα και φρεσκαδουρα όπως αυτή δε σκέφτεσαι πώς θα είναι μέσα, απλά έβγαλα το 20αρικακι και πέρασα στο δωμάτιο.
Φρεσκαριστικα και τη περίμενα, ήρθε λοιπόν αυτό το υπέροχο πλασματακι στο δωμάτιο χαμογελαστό χαμογελαστό στο δωμάτιο χωρίς εσώρουχα, τη πλησίασα και άρχισα να φυλάω στα στηθακια της, φιλιά δε δίνει, γενικά δε συμμετείχε απλά ήταν δεκτική, τη σήκωσα σα πούπουλο(και γέλασε)και τη τοποθέτησα στο κρεβάτι, της άνοιξα τα πόδια και έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπουτάκια της και άρχισα να γλύφω το μουνακι της, μια χαρά, ευχαριστίες αίτηση να γλύφεις ένα τέτοιο μουνακι αλλά και η πιτσιρικά έδειχνε να το ευχαριστιεται...κάπου εδώ τελείωσαν τα καλά.
Πέρασμα προφυλακτικου, πιπα ρηχή και παρόλο που σε κοίταζε κατάματα κσι νόμιζες ότι θα αρπάξει το πούτσο κσι θα τον εξαφανίσει αυτό δε συνέβη ποτέ χαχαχα.
Πρώτη στάση στα τέσσερα, ενώ στήθηκε καλά τραβιοταν μπροστά ενώ όταν ανέβασα λίγο ρυθμούς ζοριζοταν, 2η στάση την ανέβασα από πάνω μου ,μηδενική σχεδόν συμμετοχή όλα τα έκανα εγώ, δεν είχα όρεξη για άλλη στάση, της έδειξα να ξαπλώσει και να παίξει το μουνακι της, εγώ τον έπαιξα μέχρι να χυσω.
Στο δωμάτιο έκατσα 12 λεπτά, ωραία κοπελίτσα που ευχαριστιεσαι να τη γλύφεις αλλά μέχρι εκεί, τουλάχιστο αυτό έζησα, δε το μετανιωσα βέβαια που πέρασα κσι τη Λίζα αν ρη δω και μου αρέσει εννοείται θα περάσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, Mike_k, Saints και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2024
Πιστεύω και την Λίζα έχεις πάρει κάπου... Χμμμ;
Ίσως με το όνομα Λίσα... Χμμμ;
Ή εκεί ή Φωκαιας 25.

Αυτή η Γιασμιν ποια είναι τελικά, κατάλαβες.?
Είμαι 1000% σίγουρος ότι την έχω ξαναπάρει Ασάλιωτα
review reaction 1 Johnny Red2, Dstrict
12 Ιανουαρίου, 2024
@Pa Luki Luk στο 105 τουλάχιστον δεν τις έχω ξαναδεί και άν υπήρχε Λίζα δε νομίζω πώς είν αυτή,εννοείται σίγουρος δεν είμαι. Όταν την είδα σκεφτηκα ά γύρισε η Αμάντα η σκίννυ κι έχει πάρει κι έναδυό κιλάκια,χαχα της πάνε. Έλα μου ντέ που δεν ήταν αυτή,και σε απόδοση πολύ καλύτερη κατ εμέ. Βλέμμα πρόσωπο στο σαλόνι νόμιζα ο ίδιος
άνθρωπος,ψιλοσόκ η φάση.
Δέρμα βελούδο,στήθος νεανικό ερωτεύσιμο,απίστευτα
ευχάριστη,τσιμπιόμουν μην ονειρεύομαι,και δεν ξαναπήγα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2