Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 274 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη παραμονή των Φώτων στη 2η βάρδια, μπήκα στον οίκο στο ισόγειο και η υπηρεσία ανέφερε ότι έχει δύο κοπέλες που κάνουν το ίδιο πρόγραμμα, πίπα χωρίς προφύλαξη και τελειωτικό στο σώμα.
Πρώτη βγήκε στο σαλόνι η Ναταλί ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα και 1.5-2αρι βυζί, δεύτερη εμφανίστηκε η Χριστίνα, αρκετά εντυπωσιακή με αυτά που φορούσε, με ξανθοπλατινε μαλλί κανονικό σώμα, 2.5αρι συν βυζί, φορούσε μαύρη λατέξ φούστα, μαύρο διχτυωτό καλσόν (όχι ολόσωμο),μαύρες γόβες και άσπρο πουκαμισακι με όλα τα κουμπιά στο μπούστο ανοιχτά ώστε να το αναδεικνύει.
Αποφάσισα να δοκιμάσω τη Χριστίνα.Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο,φρεσκαριστικα και τη περίμενα, ήρθε στο δωμάτιο τη πλησίασα της άνοιξα όλα τα κουμπιά από το πουκάμισο ,έβγαλα τα βυζια της έξω από το σουτιέν και άρχισα να πιπιλαω της ρόγες τής, αυτή άνοιξε το φερμουάρ της φουστας και την άφησε να πέσει, αρχίσαμε να φιλιομαστε ,την έστησα με το πρόσωπο στο τοίχο έσκυψα από πίσω της και της έγλυψα το μουνακι.
Μεταφερθηκαμε στο κρεβάτι όπου ξάπλωσα, ρώτησε κατευθείαν αν θέλω προφυλακτικό, πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της μισοπεσμενο κσι των έγλυψε σα παγωτό μέχρι να σηκωθεί τελείως, στη συνέχεια τον έβαλε στο στόμα της,πίπα πολύ καλή, βαθιά και υγρή, μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να με τελειώσει με πίπα και μαλάκια...τη σταμάτησα της είπα ότι θέλω και σεξ, απάντησε ότι θέλεις.
Πέρασμα προφυλακτικου, πρώτη στάση στα τέσσερα, δε στήθηκε πολύ καλά και όσπου να αλλάξουμε στάση συχνά τη διόρθωσα, δεύτερη στάση της είπα να με καβαλήσει αλλά είπε φοβάμαι...τέλος πάντων τη πήρα πλαγιαστα και μετά από λίγο αφού αφαίρεσα το προφυλακτικό έχυσα στα κωλομερια της.
Στο δωμάτιο έκατσα 12-13 λεπτά, στα θετικά το ωραίο outfit και η πολύ καλή πίπα, από κει και πέρα όχι κάποια ιδιαίτερη συμμετοχή, ίσως τη ξαναπάρω γιατί μου άρεσε εμφανισιακά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.055
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Διανοούμενος, Ημεδαπος , Gianniskavliaris40 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού