Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 194 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τη ομορφη Τζέσικα τη γνωρίζετε όλοι, λίγο - πολυ. Η κριτική μου θα είναι λιτή και επιγραμματικη.
Τσατσά η οποία δεν ενόχλησε στα 15' που έκατσα αλλά ενόχλησε έναν άλλον συναγωνιστή προ εμου σε λιγότερο από 10'. Ίσως της λέει η κορασις να χτυπάει πορτα η τσατσά σε πελατες που δε γουσταρει, ίσως όχι. Πάντως εγώ έκατσα πολυ παραπανω απο τον προηγουμενο χωρίς την ειδοποίηση της θειάς του σαλονιου.
Μπήκε λοιπόν με ελευθερες τις μπάλες της. Και τι μπάλες ε; Κορμί ίσιο, φιδίσιο. Χωρίς δυνατά, ζουμερά, λατίνοαμερικανικά κωλομαγουλα, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Πρόσωπο αρκετά εκφυλο το οποίο το αναδεικνυει το σωστό μεϊκ απ με αποτέλεσμα να φαίνονται εντυπωσιακά τα μάτια της. Μέτριος προς καλός ο φωτισμός στο δωμάτιο. Τόσο όσο για να παρατηρει ο Διανοούμενος αυτά που θέλει.
Βγάζει κιλοτάκι ξαπλωνοντας δίπλα μου και με ρωτάει πως θέλω την πιπα. Της λέω "με" και αρχίζει ένα μετριο αρχιδογλυψιμο. Αφου είχα ανόρθωση 60% μου περναει λάστιχο και αρχίζει την φημισμένη τσιμπουκοδρομια της. (ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΙΠΑΡΑ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!!).
Αφου λοιπόν για αρκετό χρόνο μου κάνει το τέλειο στοματικό της την βάζω στην πρωτη στάση, πλαϊνη και αρχίζω και πελεκαω βαθιά τον πανω απο τον μέσο όρο μπουτζο μου. Το κατάλαβε καλά όταν της μπήκε αφου μου ήρθε με ζελέ στο χέρι, αλλά εν τέλει δεν έβαλε. Σφιχτή, το υπογραμμιζω! Επιφωνήματα ηδονής από την νεαρή και λίγο πριν χυσω την βάζω ιεραποστολικα. Πελεκαω για αλλα 3-4 λεπτά με αυτή να λέει κανα δυο γκαβλωτικά πρόστυχόλογα για να χυσω αλλά και για να προσθεσει ακόμα μεγαλύτερη γκαβλα το οποίο πετυχε η γκαριόλα...
Τέλος παλι λίγο πριν χυσω την γυρνάω μπρουμυτα ξαπλωμένη πληρως όμως και σε πληρη ευθεία, με εμένα να της ανοίγω ολίγον ως αρκετά τα μικρά κωλομάγουλακια της και βλέποντας την πισω τράπουλα της. Έτσι λοιπόν εχυσα πανηγυρικα και η συνεδρεία έλαβε τέλος. Η κοπέλα σηκώθηκε χαλαρά και εφυγε με ένα ωραίο χαμογελο. Ικανοποίηση κι από εμένα επίσης γιατί παρόλο που δεν κατάφερα να κλείσω ραντεβού με μια σταθερή κοπέλα που είμαι πελατης στο μασατζιδικο της, η Τζέσικα κατάφερε να μου αφαιρέσει αυτή την απογοήτευση που είχα σε πολυ μεγάλο βαθμο. Μπράβο στο κορίτσι, και ναι είμαι ιεροσυλος. Έδωσα στη Τζέσικα πιπα με καποτα. Βριστε με όσο θέλετε, απλά δεν ρισκάρω, αν και η κοπέλα και φαίνεται και είναι καθαρή αλλά με τον κάθε μαλαξ που είναι στο σαλόνι δεν μπορείς να ακους το κάτω κεφάλι. Μια όαση λοιπον στις παρα πολλες φόλες που κυκλοφορούν στην περιοχη τον τελευταίο καιρο. VFM 20€, τελεία και παυλα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.630
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Dsar263, livaja , n.smirni76 και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιανουαρίου, 2024
πηγες στη τζεσικα "πιπαρες" και φορεσες σκουφο ? εεεεεε....μισες δουλειες, απο ακαποτη πιπα δεν πεθανε κανεις....για ολα τα αλλα υπαρχει γιατρειά.
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, Διανοούμενος
08 Ιανουαρίου, 2024
Ωραίος!..
Μόνο λιτή και επιγραμματική δεν θα την χαρακτήριζα την κριτική σου -- απεναντίας, κατατοπιστικότατη.Έτσι!
Ούτε ιεροσυλίες έπραξες... πίπα με προφύλαξη για το καλό όλωνΚουλ
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, Stef68, Διανοούμενος
08 Ιανουαρίου, 2024
.... εκεί που λέω τράπουλα διορθώστε το με τη λέξη τρυπούλα. Λάθος εκ παραδρομης λόγω αυτόματης διορθωσης και δυστυχώς δεν το πηρα χαμπάρι εγκαίρως.
review reaction 1 n.smirni76, Johnny Red2, Mounokolotripidogliftis
08 Ιανουαρίου, 2024
Μητσαρα δεν έχουμε όλοι το ανοσοποιητικό του Hulk που έχεις εσυ. Μακάρι να το ειχα!
review reaction 1 review reaction 3 n.smirni76, Johnny Red2, DmtrsxXx
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4