Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 11 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βρέθηκα στο συγκεκριμένο μαγαζί τρίτη κατά τις 9 το βράδυ.Μου άνοιξε η τσατσά μεγάλη σε ηλικία και καθησε κατευθείαν χωρίς να μου πει κάτι.Ηρθε η κοπέλα δεν θυμάμαι το όνομα της ξανθιά όχι πολύ ψηλή αδύνατη σχετικά με μεγάλο φυσικό στήθος χωρις σουτιεν και σφιχτό κωλο. Μου παρουσιάστηκε μόνη της και μου είπε 30 ευρώ το απλό.Της είπα οκ και έκανα μια πρόταση στην τσατσά να της προσφέρω και εκείνης λεφτά για να έρθει να μας πάρει μάτι. Εκείνη γυρνάει νευρικά και μου λέει ήταν σωστό τώρα αυτό που μου είπες και έφυγε μέσα. Πήγα στο δωμάτιο έρχεται η κοπέλα και μου λέει δεν ντρέπεσαι αυτή είναι γιαγιά σου. Τέλος πάντων ξαπλώνω έρχεται μου δίνει κάτι φιλιά στις ρωγες και αφού σηκώθηκε μου έβαλε προφυλακτικό και ξεκίνησε την πίπα αρκετά καλή θα έλεγα κάποια στιγμή της έπιασα το κεφάλι να της το ανεβοκατεβασω και σταματάει και μου λέει νευρικά μην το κάνεις αυτο πονάει το κεφάλι μου. Μετά την βάζω στα 4 και κάποια στιγμή μου λέει μην βγαίνεις τόσο έξω γιατί πονάει. Την βάζω μετά από κάτω και κάποια στιγμή πήγα να την σηκώσω στα χέρια μου και μου είπε όχι γιατί θα της σκίσω την μέση και είχε να κάνει χειρουργείο και της λέω ωραία θα σου σκίσω το μουνακι τότε και μου απαντάει να με γαμησεις ήρθες όχι να με σκισεις. Μετά της λέω να ανέβει από πάνω μου και μου λέει όλο στάσεις αλλάζεις και θα σκιστεί το προφυλακτικό έτοιμο είναι τελικά ανέβηκε και μετά από λίγο κατέβηκε μου έκανε 2 3 παίξιες και τελείωσα. Πριν φύγει μου λέει ότι εκνευριστικε επειδή όταν την γαμουσα την έλεγα πουτανα και καριόλα. Μου λέει σε εμάς έρχεσαι όμως. Γενικά ήταν πολύ καλό σαν γαμησι αλλά με χάλασε πολύ η συμπεριφορά τούς..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Kavlakos97
Μέλος
Εγγραφή:
21 Μαρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
374
Πόντοι:
20
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Johnny Red2, Bisha

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2023
"εκνευριστικε επειδή όταν την γαμουσα την έλεγα πουτανα και καριόλα".
Και γιατί να μην εκνευριστεί αγαπητέ συνάδελφε; Επειδή δηλ. πληρώνουμε τα κορίτσια θεωρείται δεδομένο ότι είναι υποχρεωμένες να ανέχονται υποτιμητική και εξευτελιστική συμπεριφορά;
Καλό θα είναι να ξέρουμε αν το δέχονται ή όχι. Εμένα π.χ. με μια κοπέλα μου είχε συμβεί το ακριβώς αντίθετο: μου είπε στο τέλος "γιατί δεν με είπες πουτάνα και καριόλα;". Την επόμενη φορά μπορεί να το κάνω. Αλλά θα ξέρω ότι το θέλει ή έστω το ανέχεται.
28 Δεκεμβρίου, 2023
Τι ηλικία έχει
31 Δεκεμβρίου, 2023
Πρέπει να ήταν γύρω στα 38-40
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3