Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 131 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Άννα είναι μια κοπελίτσα γύρω στα τριαντακάτι, αδύνατη με μαύρα μαλλιά έως τους ώμους και κορμί με πιασιματάκια θα έλεγα. Έχει ωραίο βυζάκι και πεταχτό κωλαράκι και έτσι όπως βγήκε και κουνήθηκε στο σαλόνι είπα να δοκιμάσω να δω τι λέει. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο και σε κάνα δεκάλεπτο ηρθε και η Άννα που είπε ότι είναι από την Μολδαβία.
Άρχισε να με φιλάει στο στήθος και να παίζει το πουλι μου για να σηκωθεί. Της φίλησα για λίγο τα βυζάκια αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι προσπαθούσε να το αποφύγει διακριτικά οπότε δεν προσπάθησα πολύ.΄Οταν μου σηκώθηκε μου πέρασε προφυλακτικό και ξεκίνησε πίπα. Μέτρια θα έλεγα στην αρχή, αλλά βελτιώθηκε αρκετά στην συνέχεια και κατάφερε να με φέρει σε πλήρη στύση.
Σταμάτησε και με ρώτησε σε τι στάση ήθελα και της είπα να με καβαλήσει. Ανέβηκε πάνω μου και αρχισε να κουνιέται ενω εγώ την έπιανα από τα κωλομέρια και την ανεβοκατέβαζα στον πούτσο μου. Μετά από λίγο αλλάξαμε και στήθηκε στα τέσσερα. Της τον έχωσα στο μουνάκι και άρχισα να την πιστονιάζω ενώ κοιτούσα το θέαμα στον μεγάλο πλαϊνό καθρέφτη. Άν και μικροκαμωμένη έχει ωραίο πεταχτό κωλί που σε κάνει να θέλεις να το ξεπατώσεις. Έτσι μετά από λίγο ήρθε το τέλος μέσα στο μουνάκι της.
Είναι μια καλή περίπτωση θα έλεγα στο δεκάρικο. Δεν θα κάνει πολλά μέσα αλλά δεν θα βγάλει και ξινίλα.
Σίγουρα δεν κλαψετε τα λεφτά σας, οπότε μια δοκιμή σίγουρα την αξίζει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
129
Likes:
16.284
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 baroc, giorgiodelafuentes2, Ημεδαπος και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2023
Άννα ο "Ροφός" όπως την είχαμε βγάλει λόγω φάτσας, από τις πιο παλιές πια στο Μεταξουργειο, πρέπει τίμιανα έχεικλείσει12 -13 χρόνια,βέβαια ενα μεγάλο διάστημα είχε "εξαφανιστεί "χωρίς να είμαι σίγουρος έχω την εντύπωση ότι είναι από την Αλβανία
review reaction 1 Milfomaniac
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1