Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 558 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική.

Έχουν γραφτεί και θα γραφτούν κριτικές για την κοπέλα, οπότε θα είμαι περιεκτικός. Πήγα κι εγώ στοχευμένα να δοκιμάσω την καινούργια κοπέλα, για την οποία γράφουν όλοι τα καλύτερα.

Προφανώς έχει γίνει ένας μικρός ντόρος, καθώς αναγκάστηκα να περιμένω κοντά ώρα, κάτι που με ενόχλησε, αλλά ΟΚ επιλογή μου ήταν. Εμφανησιακά η κοπέλα είναι σε άλλο λέβελ. Πολύ ωραίο σώμα, με ωραίες αναλογίες και γυμνασμένο.
Δίνω το παράβολο και μπαίνω στο δωμάτιο, το οποίο έζεχνε ιδρωτίλα από τον προηγούμενο. Αφού δεν υπάρχει εξαερισμός, καλό θα ήταν να φροντίζει η υπηρεσία για τις μυρωδιές.
Μετά από μικρή αναμονή ήρθε η κοπέλα στο δωμάτιο. Σημειωτέον ότι κάνει αποστειρωμένο πρόγραμμα. Φέρνει κλασσικά τα βυζιά της στο στόμα σου, στην προσπάθεια να σε καυλώσει για να περάσει καπότα και να ξεκινήσει πίπα με προφυλακτικό.
Στα του αγώνα, δεν έχει ιδιαίτερη συμμετοχή αλλά είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται είναι η αλήθεια, καθώς η εμφάνισή της, σε συνδυασμό με το ασυνήθιστα στενό μουνάκι της είναι υπεραρκετά για να σε κρατήσουν καυλωμένο.
Δεν λέει μα και μου, προσπαθεί γενικά, παίχτηκαν και γλωσσόφιλα, αν κι απ' ό,τι καταλαβαίνω, τα δίνει αρκετά επιλεκτικά.

Εν κατακλείδει, πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν έχει να προσφέρει πολλά. Η μέτρια προς κακή καθαριότητα του χώρου και η υπερβολική αναμονή δεν σε αφήνουν να ευχαριστηθείς την εμπειρία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 24, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιρίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.139
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Bonecrusher, Papoutsaras και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2023
Στα της καθαριότητας πρεπει να επαιξε θεμα με την ροή των δωματίων. Πρόσφατα με την ιδια κοπέλα και υπηρεσία έτυχε το ίδιο και αφού αλλαξε σεντονια σφουγγάρισε και αφησε ανοιχτα 5 λεπτά οσο ήταν στο αλλο δωματιο η κοπέλα και μετά με έβαλε.
26 Δεκεμβρίου, 2023
"παίχτηκαν και γλωσσόφιλα, αν κι απ' ό,τι καταλαβαίνω, τα δίνει αρκετά επιλεκτικά."

Πλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελο
review reaction 3 review reaction 1 skart, Johnstef
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2