Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 64 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η επίσκεψη έγινε στον οίκο που είναι στον διάδρομο δεξιά δεύτερη πόρτα. Εμφανίστηκε η Τζέσικα με κόκκινα εσώρουχα και ωραίες φυσικές βυζάρες και αφού δεν είχα βρει καμία από τα σταναράκια μου ,ήταν μονόδρομος η επιλογή της.
Πλήρωσα, πέρασα δωμάτιο και την περίμενα με την πούτσα μισοσηκωμενη. Ήρθε το κορίτσι, κατά δήλωση της Ρωσίδα, που δεν είναι σίγουρα και αφού γδύθηκε μου έφερε τα βυζιά για γλείψιμο, ύστερα από προτροπή μου. Έχει μεν παραπανίσια κιλά αλλά σφιχτό κορμί λόγω και του νεαρού της ηλικίας. Συν ότι έχει μαύρα μακριά μαλλιά με μπούκλες και φάτσα αρκετά όμορφη. Ευχαριστήθηκα λοιπόν να χουφτώνω βυζάρες και κωλάρα. Μου φόρεσε προφυλακτικό και άρχισε το τσιμπούκι το οποίο δεν ήταν τίποτα το συνταρακτικό αλλά με έφτιαξε. Είναι ωραίο να βλέπεις να σε ρουφάει ένα ωραίο κοριτσάκι και τα μαλλάκια του να πέφτουν πάνω στο κορμί σου. Έκανε και προσπάθειες να τον καταπιεί όλον και παρόλο που η πίπα της ήταν μέτρια ο εγκέφαλος μου είχε δώσει εντολή ότι ήταν σούπερ οπότε όταν μου είπε για σεξ, της είπα να με καβαλήσει. Το έκανε αμέσως και στρογγυλοκάθησε με την κωλάρα της πάνω στην πούτσα μου και άρχισε να λικνίζεται. Της χουφτωνα τις βυζάρες της και την κωλάρα της ενώ αυτή έλεγε συνεχώς και στην πίπα και στο σεξ "έτσι καβλιάρης ".Αφού της τον έχωσα αρκετά σε αυτή την στάση μου ζήτησε να αλλάξουμε και της είπα να στηθεί στα τέσσερα.
Τουρλωσε την πατουρα της έτσι ακριβώς όπως πρέπει και τον έφαγε κανονικά, όμορφα κι ωραία αφού έφαγε και μερικά μπατσακια. Την ώρα που τελείωνα χτύπησε και η υπηρεσία την πόρτα.
Αφού στράγγιξα κανονικά με την άνεση μου σηκωθήκαμε και οι δύο.
Αυτή ξεκίνησε να φοράει τα εσώρουχα της και εγώ πήγα στον νιπτήρα να ξεπλυθώ.
Για όποιον δεν ψάχνει μοντέλα θα του πρότεινα να περάσει. Είναι μικρούλα και αφρατούλα και τον τρώει χωρίς να προσπαθεί να κλέψει σε κάτι. Αν έκανε και πιο καλή πίπα θα ήταν εξαιρετική περίπτωση αλλά κι έτσι δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 24, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
129
Likes:
16.305
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, FAT BASTARD, Katourokavlas και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2023
Ματάκι Ωραίος φίλε, και όλο το πακέτο 10 ευρώ!Εδώ Θεσσαλονίκη άμα έρθεις το απλό το πήγανε 40 ευρώ,μερικές πρέπει να μας πληρώσουν αυτές!Money Mouth
N
nikkmakisg1987
review reaction 1 Milfomaniac
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1