Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μια παροιμία λέει, μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα. Χθες πήγα με την Ιρίνα, αλλά στο σαλόνι εμφανίστηκε και η Ναταλί. Μου έβγαλε κάτι πιο πρόστυχο απο την μικρή και σήμερα δεν μπορούσα να ησυχάσω. Έφυγα καρφωτός για την κωλάρα της. Μπήκα στο σαλόνι όπου περίμεναν άλλοι 2. Εμφανίστηκε η Ναταλί με πρόστυχο δαντελωτό κορμάκι ολόσωμο, που αφήνει ακάλυπτο μουνί και κώλο και κατεβαίνει ως τις γάμπες. Άρχισε να λικνίζεται στον στύλο και να μας προκαλεί με το καβλιάρικο βλέμμα της.
Μετά από λίγο βγήκε και η Ιρίνα που φορούσε πάλι το πράσινο στριγκακι με το διχτυωτό σουτιέν. Μόλις άδειασε δωμάτιο πλήρωσα και πέρασα και μετά από λίγο ήρθε και η Ναταλί που δεν μιλάει ελληνικά. Με καβάλησε και κατευθείαν την χουφτωσα σε βυζιά και κώλο ενώ αυτή που έκανε επίθεση με την γλωσσαρα της. Εγώ δεν ζητάω ποτέ γλωσσόφιλα από τα κορίτσια αλλά εδώ επειδή μυρισα την αναπνοή της που ήταν δροσερή και μύριζε λίστεριν ανταποκρίθηκα αλλά με μέτρο. Της εγλειψα τα βυζάκια και αυτή ξεκινώντας από τον λαιμό μου κατέβηκε σιγά σιγά και έφτασε στον πούτσο μου που ήταν ήδη σηκωμένος.
Τον πήρε στο στόμα χωρίς να ρωτήσει τίποτα και άρχισε να τον γλείφει. Έκανε ωραία πίπα, αργή και βαθιά. Τον ρουφούσε σχεδόν όλον και κάθε τόσο σταματούσε τον έφτυνε και ξανασυνεχιζε. Αφού τον ρούφηξε αρκετά με ρώτησε αν ήθελα σεξ και της απάντησα καταφατικά.
Μου φόρεσε προφυλακτικό, σαλιωσε την μουνάρα της και με καβάλησε. Αφού μπήκε όλος άρχισε να κουνιέται πάνω μου ενώ εγώ χάϊδευα κσι της χτυπούσα τα κωλομέρια, ενώ ταυτόχρονα μας κοιτούσα από τον πλαϊνό καθρέφτη. Στην συνέχεια σήκωσε όρθιο τον κορμό της και κάθισε πιο αναπαυτικά πάνω στην πούτσα μου, κουνώντας κυκλικά την λεκάνη της, ενώ εγώ χουφτωνα τα βυζιά της. Αφού το κάναμε για λίγη ώρα έτσι κατέβηκε και στήθηκε για πισωκολλητό .
Στήθηκε άψογα τουρλώνοντας στα ύψη την κωλάρα της και ακουμπώντας το κεφάλι της στο στρώμα. Της τον έχωσα και άρχισα δυνατά μπασιματα στην μουνάρα της ενώ αυτή βογγουσε ελαφρώς. Η εικόνα στον καθρέφτη ήταν άκρως καβλωτική και με έκανε να επιταχυνω τον ρυθμό μου και να την χύσω όσο πιο βαθιά μπορούσα. Παρέμεινε έτσι αφήνοντας με να στραγγίξω με την ησυχία μου και ενώ ήμουν ακόμα μέσα της της έκανα ένα χαλαρωτικό μασάζ στην πλάτη. Έδειξε να το χρειάζεται και δεν βιάστηκε σηκωθεί.
Στην συνέχεια τραβήχτηκα και πήρε ένα μωρομαντηλο και μου αφαίρεσε το προφυλακτικό. Σηκώθηκα μου έδωσε άλλο ένα για να σκουπιστώ και σηκώθηκε κι αυτή. Ήρθε κοντά μου με ευχαρίστησε φιλωντας με κι έφυγε. Η Ναταλί ήταν πολύ καβλιάρα και πέρασα σούπερ. Είναι έμπειρη γυναίκα και δεν χρειάζεται να ζητήσεις τίποτα. Τα δίνει όλα από μόνη της. Εννοείται ότι θα ξαναπήγαινα και θα πρότεινα να πάτε κι εσείς.
Κρίμα που δεν κάνει παρτούζα με την Ιρίνα. Αυτή θα έκανε την καθηγήτρια και η Ιρίνα την μαθήτρια. Θα την καθοδηγουσε πως να τσιμπουκώνει τους άντρες, δείχνοντας της, τις τεχνικές του σωστού τσιμπουκώματος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
129
Likes:
16.310
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Ντουνταράς, giorgiodelafuentes2, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού