Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη στη 1η βάρδια, (η κριτική είναι για τον οίκο στα σκαλακια),η ευγενέστατη και πάρα πολύ συμπαθητική υπηρεσία που είναι από τις λίγες που ξεχωρίζουν τόσο πολύ για τη συμπεριφορά τους μου ανακοίνωσε ότι δουλεύει η Ιρίνα/Ειρήνη ,της απάντησα ότι τη γνωρίζω και θα περάσω (ήταν δωμάτιο).
Η Ιρίνα πρόκειται για μια ρωσοφωνη κοπελίτσα 26 ετών (σύμφωνα με την ίδια)με ξανθοπλατινε μαλλί μέχρι τούς ώμους, κανονικό ωραίο κορμάκι και 2-2.5αρι βυζί, το πρόγραμμα που ανακοινώνεται είναι απλό (μέσα και γλωσσοφιλα έδωσε και αφέθηκε να τις γλυψω το μουνάκι).
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα και τη περίμενα,μετά από κάνα τέταρτο ήρθε στο δωμάτιο αφού πριν έκανε και ντουζ όπως άκουσα.
Χαμογελαστή με πολύ καλή διάθεση έχει και ωραία φατσουλα με προδιαθεσε για καλά πράγματα και έτσι ήταν.
Αρκετά προκαταρκτικα στα όρθια με πεταχτά φιλιά στην αρχή όπου εξελίχθηκαν σε γλωσσοφιλα και μάλιστα παθιαρικα, της εγλυφα τις ρόγες έκανε το ίδιο και αυτή σε μένα με τη σειρά της, πολλά φιλιά σε λαιμό ενώ έπαιζα το μουνακι της βάζοντας το χέρι μου μέσα στο εσώρουχο της και αυτή το πούτσο μου ,μεταφορά στο κρεβάτι ,τη ξάπλωσα ανασκελα και αφού πρώτα έγλυψα αλλά και δαγκωσα ελαφρά τις ρογιτσες της κατέβηκα προς το μουνακι της όπου το απόλαυσα για κάνα 4λεπτο πριν με σταματήσει για να κάνουμε σεξ ,πέρασμα προφυλακτικου, πιπα αρκετα καλή βαθιά ,μικρής διάρκειας μίας κσι τη σταμάτησα μίας και ήμουν ήδη φτιαγμένος.
Ξάπλωσα και της είπα να με καβαλήσει, κουνουσε τη λεκάνη της αργά και αισθησιακά άλλοτε κυκλικά και άλλοτε πάνω κάτω ενώ έτριβε τα βυζιά της, την άφησα να κάνει όπως θέλει, μόνο μια φορά τη τράβηξα προς τα εμένα για να φιληθουμε, δεύτερη στάση για λίγο στα τέσσερα όπου δε στήθηκε όσο καλά θα ήθελα και γρήγορα τη γύρισα σε ιεραποστολικό, σε αργούς ρυθμούς με πολλά γλωσσοφιλα και φιλοφρονησεις και από τους δύο μας συνεχίσαμε μέχρι που τελείωσα.
Έκανα να σηκωθώ και με τράβηξε να καθίσω λίγο ακόμα και να την αγκαλιάσω.
Στο δωμάτιο έκατσα 17-18 λεπτά χωρίς καμία ενόχληση και βιασύνη, μια πάρα πολύ καλή συνεδρία με μια κοπελίτσα με ωραίο κορμί σε gfe ρυθμούς, σίγουρα θα ξανατιμηθει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιρίνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.160
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Νεαρχος Κουκης, Borgia21, oti na nai και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού