Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 80 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αγαπητοί συναγωνιστές...
Τον συγκεκριμένο χώρο τον θυμόμουν πιο καθαρό και προσεγμένο. Σ'αυτόν τον τομέα έχει πέσει. Και πάλι βέβαια, σε σχέση με το χάλι της ευρήτερης περιοχής μια χαρά είναι. Το πάρκινγκ για μένα που έχω μηχανή είναι πανεύκολο, το βράδυ δεν είναι δύσκολο ούτε για αυτοκίνητο. Η τσατσα τυπική παρουσία (δεν θυμάμαι να έκανε κάτι εκτός απ'το να εισπράξει). Όλα αυτά είναι δευτερέυουσας σημασίας.
Εκεί πέτυχα μια παλιά γνώριμη, την Σοφία. Όμορφο κορίτσι, γύρω στο 1.75, καστανόξανθη με πολύ όμορφα μάτια και πολύ χορταστικό σώμα. Άψογες αναλογίες. Πιασιματάκια (όσο χρειάζεται), όμορφο, αρκετά μεγάλο, φυσικό στήθος, φακίδες στους ώμους. Ρωσίδα, μιλάει απταιστα Ελληνικά και πάνω απ'όλα είναι τρομερή επαγγελματίας.
Ομηλητική (όσο χρειάζεται), ευχάριστη (χωρίς να είναι τρομερά χαμογελαστή). Δεν είναι τσιγγούνα στα φιλάκια σε στήθος και όχι μόνο (λαιμό, κοιλιά κλπ). Ακούραστη "καβαλάρισα", εναλαγή αρκετών στάσεων. Απολαυστική όταν είναι από πάνω, προσφέροντας το όμορφο στήθος της για χούφτωμα και γλέιψιμο. Όταν είναι από κάτω αντιλαμβάνεσαι το πόσο ατελείωτα είναι τα πόδια της και άψογη θέα και από πίσω. Όλα αυτά σε συνδιασμό με αληθοφανή, όχι υπερβολικά βογγητά.
Πολύ καλή περίπτωση, όχι μόνο για ρδέλο. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
17 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού