Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 80 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έπειτα από βόλτα στα σπιτάκια του μεταξουργείου επισκέφθηκα το εν λόγω οίκημα το οποίο μου είχε κάνει εντύπωση από τις φωτογραφίες που είχα δει εδώ.

Μπήκα την ώρα μάλλον που έκλειναν διότι η τσα2 μου είπε ότι η κοπέλα ντύνεται αλλά αν θέλω να περάσω. Η κοπέλα ήταν μετρίου αναστήματος, μελαχροινή με αξιόλογο σώμα (σχετικά αδύνατη ίσως την χαρακτήριζαν κάποιοι). Με 15€ προσέφερε τα γνωστά συν 69 και ελεύθερο στοματικό. Μου φάνηκε πολύ καλή η "προσφορά" και έτσι πλήρωσα το αντίτοιμο και μπήκα στο δωμάτιο το οποίο ήταν πολύ καθαρό, ευρύχωρο και άνετο, κάτι που αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα για την περιοχή.
Έπειτα από λίγο ήρθε η κοπέλα (η οποία σημειωτέον δεν καταλάβαινε γρι ελληνικά), ξεκίνησε ένα αξιοπρεπές τσιμπούκι (με προφυλακτικό όπως της ζήτησα) το οποίο στη συνέχεια γυρίσαμε σε 69. Να σημειώσω ότι η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη και πολύ πρόθυμη.

Μετά απ'αυτό τη γύρισα στα 4 όπου διαπίστωσα (αφού πήγαινα να μπω και πονούσα) ότι μου είχε βάλει με τέτοιο τρόπο το προφυλακτικό ώστε δεν είχε καθόλου περιθώριο μπροστά ενώ είχε μείνει αέρας μέσα. Επειτα από κάποιες μικρο-διορθώσεις από μέρους μου (προσπάθησα να το φτιάξω όσο ήταν δυνατόν) την πήρα τελικά στα 4 όπου η κοπέλα συμμετείχε με αληθοφανείς κραυγούλες. Αφού ακολούθησε σφυροκόπημα, κατέθεσα και όταν πήγα να βγάλω το προφυλακτικό, αυτό έσπασε (ευτυχώς που δεν έσπασε νωρίτερα).

Εν τέλει αν εξαιρέσω το συμβάν με το προφυλακτικό, ήταν μια ευχάριστη εμπειρία η οποία συνοδεύτηκε από χαμηλή τιμή. Από 'δω και στο εξής θα έχω το συγκεκριμένο σπιτάκι στα υπ'όψη μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2009
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού