Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 229 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η επίσκεψη έγινε το καλοκαίρι . Την ανεβάζω τώρα γιατί πριν από λίγες μέρες πέρασα και είδα ότι η τσαστά με τα μεγάλα γυαλιά ( δεν θα την ονομάσω κυρία υποδοχής γιατί απλώς δεν της ταιριάζει )είναι ακόμη στον οίκο αυτόν . Ήταν 4 Ιουλίου ανέβηκα στον παραπάνω οίκο και περίμενα την Μαρία να βγει . Στο περίμενε η τσατσα έπιασε κουβέντα και μάλιστα μου δήλωσε ότι της αρέσαν τα πέδιλα που φορούσα και θα έψαχνε τα ίδια για τον άντρα της . Βγήκε η Μαρία γυμνόστηθη και η τσατσά ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Μαρίας χωρίς αναφέρει ότι θα κρατάει απέξω και χρονόμετρο . Η Μαρία έχει μικρό στήθος , αδύνατη και είναι κοπέλα του γούστου μου. Πέρασα μέσα και όταν ήρθε της ζήτησα να ξεκινήσουμε με ένα γλείψιμο από μένα . Μου ζήτησε να μην την γλείφω βαθιά μέσα στο μουνί . Άρχισα από της ρώγες της που στην αρχή ενώ ήταν βυθισμένες μετά πετάχτηκαν έξω, Όταν κατέβηκα χαμηλά άρχισα να της ρουφάω τα μουνοχειλά της χωρίς βαζω την γλώσσα βαθιά της. Δεν πρέπει να είχαν περάσει 7 λεπτά και ακούγεται από έξω η τατσά να φωνάζει Μαριαααα. Η Μαρία που της άρεσε το γλείψιμο έμεινε αδιάφορη και μου ζήτησε να της ρουφήξω την κλειτοριδα και με άφησε να γλείψω πιο βαθιά στο μουνί της .Σε 3 λεπτά ξανακούστηκε η τσατσα να φωνάζει Μαριααααα. Η Μαρία δυσανασχετώντας σηκώνεται να φύγει .Την ρωτάω που πάει και μου λέει δεν μπορώ να μείνω άλλο ,δεν ακούς που φωνάζουν απεξω? Βγήκα από το δωμάτιο και το σαλόνι ήταν ΑΔΕΙΟ . Μίλησα με κάποιους άλλους συναγωνιστές και είχαν το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη τσατσά΄. ΑΠΌΡΩ για τους ιδιοκτήτες πως την κρατάνε ακόμη εκεί .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2023
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
20 Φεβ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
63
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2023
Η κοπέλα επιλέγει πότε θα βγει από το δωμάτιο. Όσο και να φωνάζει η τσατσά αυτή αποφασίζει. Όταν λοιπόν σου λέει έτσι είναι τέρμα φόλα.
review reaction 1 claimain, Ντουνταράς, LYKMAN69 και 1 ακόμα μέλος
14 Δεκεμβρίου, 2023
Φίλε μπορεί και να γίναν όπως τα λες ,εννοείται δε θα κρίνω τα γούστα σου.
Πάντως αν εννοείς την ξανθιά 45άρα με τα γυαλιά που είναι και κάπως νοστιμούλα εγώ τη βρίσκω συμπαθέστατη ευγενική πλακατζού κλπ ενώ τη Μαρία με την καμμία.

Έχει αναλυθεί πολλάκις εδώ ότι οι τσστσάδες είναι ο τελευταίος τροχός της άμαξας,
και δεν αποφασίζουν αυτές.

Καλή συνέχεια.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2