Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 48 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Λοιπόν ΣΥΝΑΓΩΝΗΣΤΕς δεν συνηθίζω να γράφω κριτικές τέτοιου τύπου αλλά ομως η αλήθεια πρεπει να λέγεται.Η Μισέλ είναι μια μελαμψη κοπέλα από λατινική Αμερική απο κολομβια αλλα συστηνεται απο βενεζουελα αγνωστο γιατι , έτσι μας την συστήνουν τουλάχιστον.
Η κοπελα εμφανισιακά είναι μια τύπισσα που θα την πηδαγες για τα μεγαλα καυλοβυζα της και μονο διοτι ποιο προσεκτικα εχει κυταριτηδα στα μεγαλακολομαγουλα της ( υποψην αμα παρατηρεισεται ακομα και η σολ που ειναι στην ιδια κατηγορια και ποιο μικρη εχει αρχισει την κυταριτηδα απλα ο φωτισμος και η αποχρωση δεν αφηνουν να δεις ατελειες στο δερμα αλωστε δεν παει για καλιστεια αλλα θα επρεπε να προσεχει δεν ειναι και μικρη 30 αρα ....) . Μεγάλο λοιπον αλλα κρεμαστο βυζι, κωλος τουρλοτος εμενα προσωπικα δεν με ενθουσιαζει και στην φάτσα ειναι χονδρομουτσουνη και αδιαφορη.Μιας και τα αλλα μαγαζια λογο επικειμενης σκουπας ηταν κλειστα και δε θα ευρισκα κατι ειπα να περασω μην μεινω ακαυστος .....Η υπηρεσια καπου γνωστη απο στουντιο αλλα δε μπορω να θυμηθω ευγενικια καθαρισε το δωματειο και εγω βουρ μεσα .
Εξω την ακουσα να εχει βηχα πολυ και συνεχομενα να φτυνει καπου ( νομιζω στο w.c διπλα ) Λεω και γω από μέσα μου άρρωστη είναι? Μπαίνει μέσα και σαν μην έφτανε αυτό φτερνίζεται κιόλας ρουφοντας την μυτη της . Λέω καλά εντάξει προσπερνά το θέμα της και απλά πήδα την. Πιπα όλα καλά, στην συνέχεια ισπανικό, εντάξει, μέχρι που μου κάνει νεύμα να ξαπλώσω . Η κοπελα ηταν κρυωμενη και το κλιματιστικο εκανε θορυβο που στην εσπαγε κανονικα , ζητησα να κλειση ενω αυτη εκανε πως κρυωνε . Τελος παντων για μια βολη πηγα ειπα απο μεσα μου αντε να τελειωνουμε ( εφερνα στο μυαλο μου αλλες φορες που δεν ειχα μεινει ικανοποιημενος και ελεγα καλα να παθεις ας καθοσουν σπιτι με μια τσοντα καλυτερα ) να μην μακρυγορουμε η κοπελα κρυωμενη και βαριεστημενη πιθανα απο αλλη βαρδυα ηταν καπως ... την εστησα αμεσσα σε ενα ιεραποστολικο ενω εκεινη ηθελα αλλη σταση κανοντας μου χαρη.... αλλα τελειωσα για να μην εχω εκλπηξεις αφλογησειας . Αυτη σκουπισε την μυτη της ευχαριστησε στα ισπανικα και εφυγε βυχοντας . Η υπηρεσια δε ενοχλησε γιατι δεν προλαβε ηθελα ενα γρηγορο αλλα δεν ηταν κατι που θα με εκανε να ξαναπαω . ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΛΑΤΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΕΣ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ STUNDIO χωρις το δεκαλεπτο με το μασαζακι μου κλπ και οχι στη χαμοκελα υπογειο της φυλης .....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2023
Όνομα κοπέλας
Μισέλ
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
787
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 giorgiodelafuentes2, Yatoputso, Pa Luki Luk και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2024
H πλάκα είναι ότι Κολομβία και Βενεζουέλα έχουν τεταμένες σχέσεις και κατά καιρούς φτάνουν στα όρια του θερμου επεισοδίου .
review reaction 1 pipinokinigos28
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1