Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 64 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σήμερα πέρασα για πρώτη φορά από Κολωνού 45 με την Ναταλι(α). Ξέχασα λίγο πως μου είχε πει το όνομά της. Ο συγκεκριμένος οίκος που μπήκα έχει δύο πόρτες. Μία έξω και μία μέσα στο διάδρομο η πρώτη στα δεξιά σας όπως μπάινετε (απ'τις τρεις πόρτες που έχει μέσα). Αν μία απ'τις δύο είναι κλειστές σίγουρα η άλλη θα είναι ανοιχτή. Τώρα αν και οι δύο πόρτες τους είναι κλειστές σημαίνει ότι την μία την έχει κλειδώσει επειδή έχει πελάτη.
Η Ναταλι παρουσιάζεται μόνη της, δεν υπήρχε τσατσά. Και αυτός είναι και ο λόγος που κλειδώνει την έξω όταν έχει πελάτη στο δωμάτιο, για να μην μπαινοβγαίνουν στο σαλόνι και ενοχλούν ή κλέβουν. Εγω το βρίσκω μεγάλο + αυτό διότι δεν ενόχλησε κανένας όταν πέρασα δωμάτιο. Ούτε άνθρωποι μπαινοέβγαιναν ούτε τσατσά υπήρχε για να χτυπάει πόρτα. Δεν το βρίσκεις παντού αυτό. Ένιωθα σαν VIP σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου. Μου πρότεινε να διαλέξω και σε ποιό από τα τρία δωμάτια θέλω να περάσω που και αυτό πρώτη φορά μου το κάνουν. Όταν είδε οτι δεν μπορούσα να διαλέξω άρχισε να μου περιγράφει "αυτό το δωμάτιο έχει μεγάλο κρεβάτι, το άλλο μικρότερο αλλά έχει τα τάδε πράγματα" και πάει λέγοντας. Εξυπηρετική.
Η Ναταλι είναι από Ρωσία, ξανθιά, κανονικό ύψος προς κοντούλα, 40 χρονών και πάνω. Την πρώτη φορά που μπήκα και μου παρουσιάστηκε της είπα θα το σκεφτώ και το πήρε πολύ κομπλέ, δεν πίεσε το σεβάστηκε. Έδειξε ωριμότητα και επαγγελματισμό. Ενώ υπάρχουν άλλες που αμέσως δείχνουν οτι ενοχλούνται λες και επειδή μπήκες είσαι αναγκασμένος να κάτσεις. Ή δεν σε αφήνουν. Ή ακόμα δεν πρόλαβες να βγεις και τις ακούς να γκρινιάζουν στα δικά τους. Eίναι το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση. Ε και το πρόγραμμα της που είχε όλα όσα ήθελα, όλο το πακέτο μαζί.
Ο λόγος που επέστρεψα και την επέλεξα είναι επειδή όταν πρωτομπήκα ένιωσα μία σιγουριά οτι δεν πέφτω σε φόλα. Φαινόταν ώριμη, τίμια και καλή. Και συνηθώς από δικιά μου εμπειρία με τις μεγαλύτερες είναι πιο σίγουρο οτι θα πέρασεις καλά και είναι πιο έμπειρες και λιγότερο φόλες σε σχέση με μικρότερες, νέες ωραίες με καλό σώμα. Δεν μιλάω για όλες εννοείται αλλά οι περισσότερες έτσι είναι πιστεύω. Μπορεί να κάνω και λάθος δεν έχω πάει με πολλές.

Δεν βιαζόταν να πάρει τα λεφτά, δεν είπε τίποτα ούτε έκανε κίνηση, με έστειλε να περάσω στο δωμάτιο κατευθείαν. Μόνος μου τά'δωσα πριν μπω. Αναφέρω και αυτήν την λεπτομέρεια, υπήρχε εμπιστοσύνη και δεν κοιτούσε να πληρωθεί αμέσως.
Στο δωμάτιο περίμενα κάπου 10 λεπτά μάλλον μέχρι να μπει. Με είχε ειδοποιήσει πριν όταν γδυνόμουν να πάρω το χρόνο μου.
Στα του αγώνα τώρα... Η Ναταλι έκανε ότι της ζητούσα, οτι ήθελα χωρίς καμία αντίρρηση.. Ήταν πολύ καλή μαζί μου, με φρόντιζε (το πουλί μου συγκεκριμένα) και δεν βιαζόταν καθόλου. Πρέπει νά΄κατσα 15 λεπτά σίγουρα όπως είπε και εκείνη. Πολλά φιλιά στο στόμα με διάρκεια κάτι που δεν το κάνουν όλες, στο σώμα μου και σιγά σιγά πήγε πιο κάτω. Δεν με τάραξε στα τσιμπούκια ευτυχώς γιατί είμαι και χυσιάρης εγώ και μου φεύγουν εύκολα. Τα έκανε με αργό ρυθμό. Έξυπνη με κατάλαβε. Πέρασμα από μπάλες, γλείψιμο, ρούφηγμα, σάλιωμα, μετά όλα αυτά συνεχίστηκαν και στο πέος μου. Μία πέος, μία μπάλες. Παράδεισος. Ταυτόχρονα χούφτωνα παντού όλο της το σώμα ότι έφτανα, μου επέτρεψε και να την δαχτυλώνω. Κάναμε 69 και το είχε λίγο αξύριστο σήμερα, το λέω για όσους γουστάρουν λίγη τριχούλα. Δεν ξέρω πάντως αν σήμερα έτυχε έτσι ή πάντα το αφήνει λίγο. Εμένα δεν με χάλασε. Την πήρα λίγο ιεραποστολικό, μετά ζήτησα τα βυζιά της πάνω μου. 2αρια ή 3ρια είναι όπως τα λέτε, δεν είμαι καλός στο να τα ξεχωρίζω ακόμα. Την ξάπλωσα να την φιλάω παντού, να την απολαύσω. Σε κάποια σημεία γαργαλιόταν αλλά δεν με έκοψε, τα ανεχτήκε όλα. Ξανά ιεραποστολικό. Μου άρεσε που είμασταν κολλημένοι, την έπιανα απ'τα μαλλία, την φίλαγα και ταυτόχρονα τον έβαζα. Παίζει να την παίδεψα με τόσες αλλαγές και στάσεις αλλά δεν διαμαρτυρήθηκε. Ότι κάναμε είχε όση διάρκεια ήθελα. Μόνο το γαμήσι πρότεινε πριν επειδή έτρεχε και ο χρόνος. Επειδή σήμερα είχα σκοπό για τελειωτικό στο στόμα το λήξαμε με ένα τσιμπούκι αλλά όχι σαν αυτό στην αρχή. Έδωσε πόνο. Και δεν εννοώ ότι πόναγα αλλά έκανε την τσιμπουκάρα της για να ολοκληρώσουμε επιτέλους (μιας και περάσαμε το 10λεπτο). Και δεν μπορούσα να χύσω.. και προσπαθούσαμε. Εγώ που αν στην αρχή δεν με ξεκίναγε με αργό θά'χα χύσει στα πρώτα λεπτά άνετα αν ήθελε. Είναι σαν να με έκανε γαμιά. Σιγά σιγά στην αρχή και στο τέλος μπορούσα και κρατιόμουν. Με πρόσεχε. Αν και πριν στο ιεραποστολικό είχα αμφιβολίες οτι δεν την γάμαγα καλά, ότι απλά της τον έχωνα. Δεν έκανε παράπονο πάντως και συνέχιζε τους ωραίους ήχους της. Ελπίζω νά'νε ιδέα μου. Την επόμενη φορά σίγουρα πρέπει να την πάρω πισωκολλητό. Πως μου ξέφυγε.
Το τελειωτικό ήταν όλα μέσα στο στόμα, τα πήρε όλα και τα έφτυσε, δεν βιάστηκε. Όχι μέχρι τελευταίας σταγόνας αλλά μπορεί να φταίει που ήταν πολλά και ίσως να φεύγανε, είχα και σχεδόν ένα μήνα να χύσω. Στραγγάλισα καλά πάντως. Μού'δωσε να σκουπιστώ με αποχαιρέτησε και μου είπε δουλεύει 9 το πρωί με 5 το απόγευμα νόμιζω. Μέχρι το μεσημέρι θα είναι σίγουρα. Και χωρίς ρεπό.. Να ξέρετε και εσείς.
Έφυγα ξαλαφρωμένος, γαλλήνιος, ηρέμησα, ευχαρηστημένος και με ωραίες αναμνήσεις που έχω ψηθεί να ξαναπάω αλλά με 20αρικο την επόμενη φορά. Και ελπίζω την επόμενη φορά να είναι εξίσου καλά όπως και την πρώτη μας φορά. Θα δείξει. Ελπίζω να μην αλλάξει. Και μακάρι αν την επιλέξετε να περάσετε και εσείς ωραία όπως και εγώ. Μπορεί να μην είναι τοπ μόντελ (ούτε εγώ είμαι) αλλά την διάλεξα για να περάσω καλά, αυτός είναι και ο κυριότερος σκοπός μας και έτσι έγινε. Φόλες δυστηχώς υπάρχουν παντού και πολλοί την έχουμε πατήσει. Κατά την γνώμη μου είναι Value For Money.

Καλή τύχη. Ελπίζω να σας καύλωσα και να σας έψησα.
Αυτά πάνω κάτω. Εγώ σίγουρα θα ξαναπεράσω να δοκιμάσω ότι δεν προλάβαμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
NewGuy69
Μέλος
Εγγραφή:
11 Αυγ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
124
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 speedius, stadeos, Bonecrusher και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού