Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 290 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Στοχευμένη επίσκεψη στον οίκο με φιλαράκι εξωθεσμικό, αυτός για Βικτώρια κι εγώ για ντουέτο Βικτώρια - Τάνια, γιατί πριν δύο μέρες που είχαμε ξαναπεράσει απουσίαζαν και οι δύο. Μπαίνουμε στο σαλόνι που περίμεναν άλλα τρία άτομα. Εμφανίστηκε πρώτη η Βικτώρια, η Τάνια ήταν στο δωμάτιο και ο ένας φεύγει. Περιμένουμε να βγει η Τάνια και ευτυχώς δεν πέρασε κανένας από τους δύο, οπότε έμεινε το πεδίο ελεύθερο για μας. Εντωμεταξύ ο ένας ήταν κάνα 65αρι και είχε μια γκλίτσα ??για μπαστούνι. Αυτος περίμενε κάνα δεκάλεπτο και στο τέλος ρώτησε για την άλλη καβλιάρα την Φωτεινή και έφυγε. Δεν έχασα την ευκαιρία να σχολιάσω χαμηλόφωνα στον φιλο μου . Έτσι θα ερχόμαστε κι εμείς αργότερα στα μπουρδελα, με μπαστούνι ??. Πληρώνω και περνάω στο δωμάτιο, που ήταν θεοσκότεινο άλλα ώσπου να φέρει η υπηρεσία τα ρέστα από το πενηντάρικο βρήκα τον διακόπτη και τον άναψα. Ξαπλώνω και περιμένω να έρθουν και τα κορίτσια. Ούτε φρεσκάρισμα δεν χρειάστηκα καθότι ήμουν μπανιαρισμενος και αρωματισμένος από το σπίτι. Αυτό είναι κανόνας από μεριά μου και το εκτιμούν οι περισσότερες, εκτός από τις φόλες που έτσι κι αλλιώς είναι ξινομουρες. Οι άλλες το λένε κιόλας, τι ωραίο άρωμα που φοράς ή το δείχνουν μυρίζοντας το κορμί μου. Η Βικτώρια πάντα το κάνει όπως και χθες το απόγευμα η Φωτεινή στο Ι46 που γαμήθηκε ανελέητα. Μπαίνουν λοιπόν τα κορίτσια, με το χαμόγελο όπως πάντα και αφού μου λέει η Βικτώρια ότι είχα καιρό να περάσω ξεκινάνε να γδύνονται και οι δύο. Πρώτη γδύνεται η Βικτώρια και ανεβαίνει στο κρεβάτι αριστερά μου προς τον τοίχο και ακολουθεί και η Τάνια.
Μόλις πετάει έξω τις βυζάρες της, την τραβάω κοντά μου και της λέω έλα να στις ρουφηξω. Αυτή τα ανασηκωνει ελαφρώς με τα χέρια της και εγώ γλείφω ,ρουφάω και που και που δαγκώνω ελαφρά πάντα , ενώ η Τάνια τα πιέζει στην μούρη μου προσπαθώντας να με πνίξει. Όλη αυτή την ώρα η Βικτώρια αφού έπιασε τα μαλλιά της κότσο είχε ξεκινήσει τα πνευστά αφού όμως περιποιήθηκε πρώτα τις μπάλες. Λέω της Τάνιας ότι μου αρέσει να της γλείφω τις βυζάρες και μου απαντάει, να γλείψω κι εγώ; Ναι της λέω και σηκώνει το ξεξι της βυζί και αρχίζει να γλείφει την ρόγα με την γλώσσα της. Δεν χάνω καιρό και βάζω κι εγώ την γλώσσα μου να γλειφουμε μαζί και κάπου κάπου να ακουμπάνε και οι γλώσσες μας. Έχω καβλωσει 110% και την βάζω κι αυτήν να βοηθήσει την Βικτώρια που παλεύει αβοήθητη με την πούτσα μου. Πέφτει χαμηλά και αρχίζει να γλείφει και να ρουφάει μπάλες ενώ η Βικτώρια συνεχίζει απτόητη πότε με αργό ρουφηγμα και πότε με βαθύ και πνίξιμο μαζί. Εννοείται ότι είναι εξπέρ και οι δυο τους και δεν χρησιμοποιούν ποτέ χέρι. Πουτανα που χρησιμοποιεί χέρι είναι για πεταμα. Πρέπει να περνάει αυτόφωρο κατευθείαν ???και μετά απέλαση από την χώρα. Αφού συνεχίζουν για λίγο χρησιμοποιώντας την πούτσα μου σαν φυσαρμόνικα μία δεξιά και μία αριστερά και γλειφωντας το κεφαλάκι με την γλώσσα τους και οι δύο έτσι ώστε να ακουμπάνε τα χείλη τους τις σταματάω και σηκώνομαι όρθιος στο πλάϊ του κρεβατιού. Έτσι έχω πανοραμική θέα στις κωλάρες τους και μεγαλύτερο έλεγχο κινήσεων στο τσιμπουκωμα. Σκύβει η Τάνια γερνωντας το κεφάλι της και τον γλείφει ενώ ταυτόχρονα έχει σηκώσει το βλέμμα και με κοιτάει στα μάτια, ενώ η Βικτώρια έχει κάνει κατάδυση και περιποιειται τις μπάλες. Τους λέω κορίτσια κοιτάξτε τι έχω φέρει μαζί και περνω από μια τσαντούλα που έχω αφήσει στην καρέκλα ένα μπουκάλι με έτοιμη σαντιγύ. Θέλετε να βάλω να γλειψετε;
Βάζουν τα γέλια και ρωτάει η Τάνια. Έχει πολύ ζάχαρη; μην βάλεις πολύ...
Βάζω λίγο και την ρουφάει μαζί με την πούτσα μου η Βικτώρια ενώ η Τάνια μου λέει, Να βάλω στα βυζιά μου να τα γλείψεις; Άμεεεεε τις λέω και αμέσως βάζω και στα δύο βυζιά της και αρχίζω να γλείφω. Μου έρχεται η γλυκα από την σαντιγύ στην γλώσσα και γλείφω με μανία ενώ η Βικτώρια ασχολείται με το να μου γυαλίζει το κεφαλάκι με την γλώσσα της. Έχω πασαλιφτει στο πρόσωπο με την σαντιγύ γιατί η Τάνια μου έφερνε τα βυζιά της πέρα δώθε. Μου λέει πασαλίφτηκες και με σκουπιζει με τα χέρια της και λίγο με την γλώσσα της. Αφού δεν έμεινε ίχνος σαντιγύ πουθενά ξεκινάνε πάλι την φυσαρμόνικα καθότι έχουν τελειώσει ωδείο στην πατρίδα τους και χρειάζονται εξάσκηση. Το γλείψιμο τους είναι απίστευτο και ακόμα κι εγώ που είμαι μεγάλος φαν του μακροχρόνιου στοματικού έμεινα ικανοποιημένος και τους είπα να σταματήσουν για να τις γαμησω. Εάν δεν τους το έλεγα θα συνέχιζαν ακόμα ???.
Μου βάζουν προφυλακτικό και στήνω πρώτη την Τάνια στα τέσσερα με φάτσα στο κάτω μέρος του κρεβατιού απέναντι από τον καθρέφτη. Της τον χώνω στην μουνάρα και αρχίζω δυνατό σφυροκόπημα ενώ την έχω γραπωσει από τα κωλομέρια της. Τρώει μερικά σκαμπιλια στα κωλομαγουλα, πάντα σε ανεκτά όρια και συνεχίζω δυνατά πιάνοντας πότε κωλομέρια και πότε τα μαξιλαράκια της μέσης ?? Την περνω μάτι από τον καθρέφτη όπως έχει τουρλώσει την κωλάρα της με τα βυζιά της να ακουμπάνε στο στρώμα και φτιάχνωμαι ακόμα περισσότερο. Σηκώνει λίγο το πρόσωπό της από το στρώμα και μαζί και την πλάτη της και βρίσκω ευκαιρία να την πιάσω από τους ώμους στην αρχή και μετά από το κοτσιδάκι. Δεν της το έχω ξανακάνει και το κάνω πολύ ελαφρά ώστε αν τυχόν δεν της αρέσει να μην μου την πει ή να μην στραβώσει και χαλάσει όλο αυτό το ωραίο σκηνικό. Δεν δείχνει να ενοχλείται καθόλου οπότε συνεχίζω μαλακά. Τράβηγμα το κεφάλι από το κοτσιδάκι και αυτή με σηκωμένη ελαφρά την πλάτη να ψιλοβογγάει και να κοιτιώμαστε στον καθρέφτη. Όλη αυτήν την ώρα η Βικτώρια είναι ξαπλωμένη ανάσκελα δίπλα της με ανοιχτά τα πόδια και να χαϊδευεται, δείχνοντας μου την ελαφρώς αξυριστη μουνάρα της.
Σταματάω γιατί πρέπει να την καρφώσω κι αυτήν. Μου αλλάζουν προφυλακτικό και την στήνω κι αυτήν στα τέσσερα. Της τον χώνω και συνεχίζω και με αυτήν στον ίδιο ρυθμό ενώ η Τάνια έχει σηκωθεί όρθια και μου έχει ξαναφέρει τις βυζάρες για γλείψιμο. Σφυροκοπω την Βικτώρια χωρίς να κόψω καθόλου ρυθμό ,γλείφω τις βυζάρες της Τάνιας και ρίχνω και λίγα σκαμπιλάκια στην Βικτώρια η οποία έχει φέρει το αριστερό της χέρι πίσω με έχει πιάσει από τον μηρό και με σπρώχνει μέσα της συνεχώς. Σε κάποια στιγμή ένιωσα να μην μπορώ να πάρω ανάσα από τα βυζιά της Τάνιας ???τόσο έντονα που μου τα πίεζε ,οπότε τραβήχτηκα λίγο πίσω για να ανασανω, με την ευκαιρία είδα και το στήσιμο της Βικτώριας γιατί τόση ώρα την γαμούσα βλέποντας μόνο βυζιά και φορτσαρα για το τέλος. Σκέφτηκα προς στιγμήν να τραβηχτώ για να τις χύσω στο στόμα όπως κάνω συνήθως αλλά μετά σκέφτηκα ότι υπάρχει περίπτωση να κοπώ και μετά να μην τελειώνω οπότε επιτάχυνα και την έχυσα μέσα στην μουνάρα σφίγγοντας της τα κωλομέρια. Τραβήχτηκα μου αφαίρεσε το προφυλακτικό η Βικτώρια και μου έδωσε μωρομαντηλο να σκουπιστώ ενώ αυτές σηκώθηκαν πήραν τα εσώρουχά τους στα χέρια και αφού είπαμε τα δικά μας για λίγο έφυγαν πάντα χαμογελαστές και ευδιάθετες. Το ίδιο φυσικά κι εγώ που πέρασα σούπερ με τα κορίτσια όπως πάντα.
Πιστεύω ότι είναι μεγάλες μαστορισες στην πίπα αλλά έχουν και καλή χημεία μεταξύ τους μέσα στο δωμάτιο. Τον τρώνε με χαρά και σου φέρονται λες και είσαι ο σούπερ γαμιάς. Τουλάχιστον αυτό εισπράττω εγώ και μου φτάνει ακόμα και αν προσποιούνται. Εγώ πάω για να ικανοποιηθώ και πάντα το καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία.
Εννοείται ότι τις προτείνω σε ντούο ή και μόνες τους. Κανείς δεν θα κλάψει τα λεφτά του μαζί τους.
Προσωπικά το σημερινό ήταν στα τοπ γαμήσια που έχω κάνει σε απόλαυση, σε ένταση αλλά και σε χαβαλέ γιατί τα κορίτσια είναι άνετα και δεν μασάνε πουθενά. Μακάρι όλες να είχαν την απόδοση τους ακόμα και στο μισό. Θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 24, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Τάνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
129
Likes:
16.282
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, delipas, Nofucksgiven και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Νοεμβρίου, 2023
Μπραβο ρε χυστη,εκανες την παρτουζιτσα σου,εβγαλες και γουστα με τη σαντιγυ.Στην Φωτεινη την ψηλη τη μελαχρινή αναφερθηκες?Που δουλεύει πλέον αυτη η ψυχη?
review reaction 1 Milfomaniac
25 Νοεμβρίου, 2023
Τι ώρες γενικά τις βρίσκεις μαζί ?
25 Νοεμβρίου, 2023
@jik H Φωτεινή επέστρεψε εκεί, απογευματινή βάρδια
25 Νοεμβρίου, 2023
σου έβαλε δάχτυλο η βικτώρια?
25 Νοεμβρίου, 2023
@el_pero πρωινή βάρδια 10με 5. Η Τάνια όμως πηγαίνει στη 1. Δεν έχουν στάνταρ μέρες όμως
25 Νοεμβρίου, 2023
@badida de poutsα για να γαμήσω πήγα, όχι για να μου βάλουν δάχτυλο
review reaction 3 papaphilips
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6