Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 46 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επίσκεψη έγινε στον πάνω αριστερά οίκο. Εμφανίστηκε η κοπέλα που ήταν γύρω στα 25-30 και αρκετά όμορφη με μακριά καστανά μαλλιά και ωραίο κορμί. Έφυγα αλλά ξαναγύρισα γρήγορα αφού την είχα δει άλλη μια φορά και δεν είχα περάσει, οπότε είπα να δοκιμάσω. Πληρώνω και περνάω δωμάτιο που ήταν μικρό και άθλιο. Ξαπλώνω και την περιμένω. Έρχεται αρκετά γρήγορα και κατευθείαν βγάζει το στριγκακι της. Της λέω δείχνοντας της το σουτιέν, αυτό δεν θα το βγάλεις και απλώς το σήκωσε ψηλά. Έρχεται πλάϊ μου και προσπαθεί με το χέρι της να μου την σηκώσει. Αφού σηκώθηκε ελαφρώς ώστε να περάσει το προφυλακτικό τον βάζει στο στόμα και αρχίζει το ρουφηγμα. Τίποτα το ιδιαίτερο και σταματάει σχεδόν αμέσως λέγοντάς μου για σεξ. Της ζητάω να συνεχίσει μπας και μου σηκωθεί αρκετά άλλα μία από τα ίδια. Όλη αυτή την ώρα με πίεζε με τα χέρια στην βουβωνική χώρα, τόσο πολύ που ένιωθα περισσότερα πόνο παρά κάβλα από την πίπα της. Αφού δεν υπήρξε βελτίωση προσπαθώ να της τον βάλω στήνοντας την στα τέσσερα. Είχε ωραίο κωλαράκι πάντως και αν είχε καλύτερη συμπεριφορά στα προκαταρκτικα θα ήταν μια καλή περίπτωση στα 10 ευρώ γιατί είναι ένα όμορφο κοριτσάκι και μικρό σε ηλικία. Αφού κατάφερα να την τον βάλω με την βοήθεια της άρχισα να μπαινοβγαινω και σε ένα λεπτό είχα πλήρη στύση. Αυτή είχε μεν στηθεί καλά αλλά είχε βάλει πολύ τζελ και είχε μέτρια αίσθηση. Λόγω ομορφιάς, κορμιού και τετραήμερης αποχής από το σεξ το τέλος ήρθε σχετικά γρήγορα. Το πολύ να κράτησε 5-6 λεπτά. Το μόνο καλό ήταν ότι δεν βιάστηκε να τραβηχτεί . Σηκώθηκε ντύθηκε και έφυγε. Δεν θυμάμαι καν αν με χαιρέτησε. Προσωπικά την κατατασω στις φόλες. Πίπα απαράδεκτη και πολύ τζελ. Αν δεν σας ενοχλούν αυτά και θέλετε μόνο ομορφιά μπορείτε μα δοκιμάσετε και να γράψετε τις εντυπώσεις σας. Προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα ούτε τζάμπα γιατί δεν πέρασα καλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
129
Likes:
16.310
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2, Nazario_85 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2023
Αυτο με την πιεση στην κοιλια κατα τη διαρκεια της πιπας μπορεις να το αλλαξεις ζητωντας της να μη σε πιεζει εκει.
Για την πιπα τωρα καθεαυτη εχω να πω πως κακη πιπα μπορεις να συναντησεις τοσο στο 10 αρικο(μπουρδελο μεταξιου)οσο και στο 150 αρικο(εσκορτ).
Φυσικα τα ιδια ισχυουν και για την καλή πίπα.
Στα υπόλοιπα βλέπω οκ από εμφάνιση οκ από χρόνο μέσα στο δωμάτιο.
Για 10 ευρώ μην περιμένεις και πολλά φίλε μου.
Τα χουμε πει ξανά.
Άξιες κριτικής δεν είναι οι φόλες στο 10 ευρω μια και αυτό είναι ο κανόνας,αλλά το ακριβώς αντίθετο:οι δοτικές χωρίς βιασύνη αξιοπρεπούς εμφάνισης κοπέλες που θα τύχει να περάσουν απ το δεκάρικο για κάποιο διάστημα.
Κατά τ άλλα καλή κατατοποστικότατη και τίμια κριτική!
T
troubaman
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Milfomaniac
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1