Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 226 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πήγα για επισκεψη στο εν λόγω τσαρδί "στα γρήγορα" διότι έφαγα άκυρο απο ενα στανταράκι σε στούντιο και έφυγα ξενερωμένος. Καθώς οδήγαγα προς κέντρο λέω ας ρίξω μια γρήγορα ματιά Φωκαίας.
Η μελαχρινή μπαμπάτσικη, extra curvy seniorita η Μαρία απο την Κολομβία σαλονάρισε και είπα να περάσω με την Λατίνα. Φτιαγμένα βυζιά, μεγάλος κώλος, μπαμπάτσικη αρκετά.
Στο δωμάτια χαιρετούρα και ξεκίνησε ένα μέτριο τσιμπούκι αλλά ηταν μαζεμένη δεν μπορούσα να χουφτώσω με άνεση αλλά λόγω κάβλας σε δευτερόλεπτα ήμουν έτοιμος για μάχη και κάπου εκεί πάει να βάλει καπότα να πάμε για σεξ όπου κ την σταματάω και της είπα να συνεχίσει το τσιμπούκι. Γενικά δεν ήταν και πολύ κεφάτη, ρομποτική. Μετά από ένα σύντομο τσιμπούκι λοιπόν περνάμε σε ιεραποστολικό-βαρετό με εκείνη να έχει κλειστά μάτια, φουλ τζελ και εγώ να φαντάζομαι άλλες για να γίνει η δουλειά. Γυρνάμε στα τέσσερα μετά από κάποια λεπτά οπού εκεί έδωσε ρέστα και χτυπιότανε άγρια (για να με τελειώσει) αλλά κάπου στα 3-4' λεπτά κοπάνημα τα έφτησε καθώς μάλλον υπέθεσε πως θα παρέδιδε τσακ μπαμ. Κάπου εκει "εκδικήθηκα" και όταν εκείνη σταμάτησε το άγριο λατινικο κοπάνημα εγώ συνέχιζα απτόητος στο ίδιο τέμπο πιάνοντας την από την μέση και να την καρφώνω άγρια σαν σκύλος, έριξα και κάποιες ευγενικές σφαλιάρες στα μπαμπάτσικα κωλομέρια της και ήρθε το τέλος.

Εμεινε ξαπλωμένη στο κρεβάτι 1-2 λεπτά ενώ εγώ πήγα να πλυθώ. Το περίεργο της υπόθεσης, καθώς έφευγε και εγώ ήμουν στον νιπτήρα και σκουπιζόμουν κατεβαίνει και μου παίρνει ένα πολύ γερό και επιθετικό τσιμπούκι για 1 λεπτάκι με προσπάθειες deepthroat και μετά φεύγει χωρίς καν να με κοιτάξει καν... απορημένος εγώ και παραμένοντας.... καβλωμένος ήτοι με το πουλί στο χέρι. Άβυσσος η ψυχή της λατίνας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Spectro7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
1.674
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 review reaction 2 Ημεδαπος , kastrato, ROB. C και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Νοεμβρίου, 2023
Καλή φάση το τσιμπούκι στο τέλος. 99% θα ξαναπάς. Έκανε επιθετικό μάρκετινγκ η λατίνα
review reaction 1 Giorgos H
15 Νοεμβρίου, 2023
@Milfomaniac φιλαράκι, δεν ξαναπάω. Απελπιστική επίσκεψη στο 90+5 ήταν με μετριες υπηρεσίες και μετρια εμφάνιση. Απλό ξεμπούκωμα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2