Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 191 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
1η φορά με την Τζανίνα. Σαλονάρισε και καταλαβα με τι έχω να κάνω. Είναι για πολύ-πολύ έμπειρα στελέχη που ανοίγουν δρόμους για τους υπόλοιπούς. Είναι για αυτούς που ανεβαίνουν με τον ανελκυστήρα όροφο-όροφο και όχι με τα σκαλιά. Της γάμησα το σώμα και μου κατατέθηκε η ψυχή. Ήθελα να της κάνω ζημιά εσκεμμένα ώστε να εξαϋλωθεί και να παραδοθεί στις ορέξεις μου. Αυτό που θέλω απο την συγκεκριμένη γκόμενα θα της το αποσπάσω την επόμενη φορά ή την μεθεπόμενη, η δουλειά έχει ήδη γίνει. Την προσκάλεσα να περάσει στο δωμάτιο αφού της έκανα σύστασή ότι θα γαμηθεί μαζί μου. Στο δωμάτιο μέσα την περίμενα όρθιος και την ακούμπησα στο κρεβάτι σκυφτή, της είπα να ανοίξει τα πόδια της καλά και να μην κλέβει. Κατάλαβε τι ετοιμαζόμουν να κάνω και μου έδωσε το OK. Το πρόσωπο μου κόλλησε στα κωλομάγουλα της και άρχισα την πρωκτολειχία. Όταν είχαμε και οι δύο φτιαχτεί την ξάπλωσα μπρούμητα και της γάμαγα το μουνί με ιδιαίτερο τρόπο. Ύστερα την γυρνάω σε 69,(να σημειωθεί ότι 69 κάνω σπάνια σε μπουρδέλα, μόνο σε στούντιο, μασάζ και φυσικά σε γκόμενες μόνιμες). Ήμουνα ήδη χυσμένος απο άλλην πουτάνα στην γειτονιά και κουρασμένος, δεν είχαν περάσει δύο ώρες.
Για να την χύσω στο στόμα την σήκωσα απο το κρεβάτι, την έστησα απέναντι μου όρθια σαν κορνίζα και σαν υδρορροή το σπέρμα εκτινάχθηκε και χύθηκε στον αφαλό της και ότι περίσσεψέ το έγλειψε. - Πότε θα περάσεις ξανά μου είπε και έφτυνε τα χύσια στον νιπτήρα.
Στοματικό κάτω απο δική μου καθοδήγηση μαθαίνει, θα το καλυτερέψει και άλλο. Η Τζανίνα μαθαίνει και θα μάθει ακόμα περισσότερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζανίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
walker 76
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
5.069
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 The Keeper, Επιρρεπής, giorgiodelafuentes2 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2023
Χύσιμο στο στόμα???
11 Νοεμβρίου, 2023
φυσικά ,αλλά πολλές φορές βαριέται και αυτη
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2