Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 128 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πέρασμα από τον οίκο όπου ο τσάτσος παρουσιάζει την Ντανιέλα από την Κολομβία και κώλο μπουζούκι όπως λέει. Αρχίζει ένα κατεβατό ότι είναι μικρή αλλά όχι σαν την 12χρονη από τον Κολωνό που γαμούσε ο Μίχος, αυτή είναι 19. Συνεχίζει τις παπαριές του και αναρωτιέται ποτέ θα ξυπνήσει ο Έλληνας και άλλα τέτοια όμορφα. Αυτός εντωμεταξύ επειδή ξύπνησε πήγε να κάνει τον τσάτσο στο Μεταξουργείο και να μας κάνει κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις. Τα βάζει και με τον Μητσοτάκη γιατί κατά τα λεγόμενα του την γαμούσε κι αυτός μαζί τον Μίχο και συνεχιζει το κατεβατό του.
Βγαίνω από τον οίκο και πάω μέχρι την Μ. Αλεξάνδρου μπαίνω για λίγο να δω αν υπάρχουν κριτικές για την κορασίδα γιατί είχε τουρλωτή κωλάρα και μου άρεσε, δεν βρίσκω τίποτα και επιστρέφω για να περάσω μαζί της. Έρχεται στο σαλόνι ο αναλυτής μας με αναγνωρίζει και μου λέει εσύ δεν ξανάρθες; Του απαντάω ναι έχει δωμάτιο να περασω; Παίρνει το δεκάρικο και με οδηγεί στο δωμάτιο στο βάθος. Δωμάτιο κλασσικά άθλιο όπως και τα υπόλοιπα και με ένα στρώμα που η δεξιά του πλευρά στο πάνω μέρος ήταν υπερυψωμένη. Γδυνομαι φρεσκαρομαι και ξαπλώνω στο κρεβάτι μαζί με το κινητό μου για να χαζέψω. Ίντερνετ δεν πιάνει καθόλου εκεί μέσα όπως και σε πολλά άλλα. Ακούω την πόρτα που το κορίτσι πάει σε διπλανό δωμάτιο και κοιτάζω την ώρα για να δω πόσο θα κάτσει μέσα. Παραδόξως έκατσε 9 λεπτά προς 10 και βγήκε μόνη της χωρίς ειδοποίηση του τσατσου. Καλό αυτό σκέφτομαι, ίσως να περάσω καλά. Την ακουω που παρουσιάζεται στο σαλόνι και μετά έρχεται κατευθείαν σε μένα.
Με χαιρετάει κάθεται δίπλα μου βγάζει το στριγκακι της και ετοιμάζει κατευθείαν το προφυλακτικό. Ξέρει κάποιες λίγες λέξεις στα ελληνικά σε αντίθεση με τις υπόλοιπες και προσπαθεί να περάσει προφυλακτικό σε πεσμένο εργαλείο. Έχει ήδη φάει ένα λεπτό μαζεύοντας τα μαλλιά της βγάζοντας μωρομάντηλο και παρατηρώντας την πούτσα μου για ύποπτα σημάδια. Μετά βλέπει το κινητό μου που το είχα ακουμπήσει πάνω στο στρώμα και ενώ φαίνεται ότι δεν είναι ανοιχτή η κάμερα, που και ανοιχτή να ήταν δεν μπορούσε να τραβήξει κάτι γιατί ο φακός ακουμπούσε στο στρώμα και το παίρνει στο χέρι της να βεβαιωθεί. Αφού βεβαιώθηκε ότι ήταν όλα οκ αρχίζει την πίπα αλλά ενώ έχει την πούτσα μου στο στόμα στρέφει το κεφάλι της προς την καρέκλα που έχω ακουμπήσει τα ρούχα μου. Υποθέτω για να δει εάν υπάρχει άλλο κινητό. Αφού τελειωσε με όλα αυτά τα σπαστικά αποφασίζει να κάνει πίπα επιτέλους. Την κλασική άθλια λατινόπιπα Μεταξουργείου την οποία και θα πρέπει να πατενταρουν και να την πουλήσουν στις παντρεμενες που θέλουν να αποφύγουν το σεξ χωρίς να προφασιστούν πονοκέφαλο??
Έχουν έναν μοναδικό τρόπο να πιάνουν τον πουτσο στην βάση του κρατώντας κατεβασμένο το πετσάκι και να γλείφουν τον υπόλοιπο με τέτοιο τρόπο ώστε και φουλ καβλωμένος να είσαι εάν τις αφήσεις για ένα τρίλεπτο σιγά σιγά θα σου πέσει. Προσπαθώ να απομακρύνω το χέρι της και να κρατάω εγώ την πούτσα μου όρθια μπας και υπάρξει κάποια βελτίωση αλλά αυτή τίποτα. Έχω παρατηρήσει ότι αυτές που το κάνουν δεν θέλουν να τους απομακρύνεις το χέρι με τίποτα. Καλύτερα να τις χαστουκισεις που λέει ο λόγος πάρα να τους τραβήξεις το χέρι από την πούτσα σου. Σταματάει και πάει να στηθεί για σεξ αλλά της ζητάω να συνεχίσει μπας και αποκτήσω πλήρη στύση και δεν καταλήξει η συνεύρεση σε ολικό φολιασμα. Της απομακρύνω ξανά το χέρι και για ελάχιστο χρόνο κάνει μια φυσιολογική πίπα. Αφού μου σηκώθηκε ικανοποιητικά για να επιτευχθεί ικανοποιητική διείσδυση και ξέροντας ότι αν την αφήσω να ξαναβάλει το χέρι της θα πάρει τον κατήφορο την σταματάω και της ζητάω να στηθεί για σεξ. Την στήνω στα τέσσερα για να απολαύσω την κωλάρα της , άλλωστε είναι και ο μοναδικός λόγος που την διάλεξα και της τον χώνω. Η αλήθεια είναι ότι στήθηκε καλά και έκανε τα κλασσικά τουερκ των Λατίνων οπότε δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει και πολύ για να με τελειώσει. Στο δίλεπτο πάνω τα είχε καταφέρει. Τελειώνοντας και προσπαθώντας να πετύχω ικανοποιητικό στραγγιγμα την εσπρωξα μπροστά και έπεσα πάνω της χωρίς όμως να την πλακώνω με το βάρος μου. Ακόμα κι έτσι όμως δεν χαραμισε 20 δευτερόλεπτα αλλά προσπαθησε να σηκωθεί για να φύγει. Σηκώθηκα και πήγα στον νιπτήρα να ξεπλυθώ ενώ αυτή ντύθηκε και φεύγοντας μου έριξε μια ξυλιά στα οπίσθια.
Όταν βγήκε πήρα το κινητό στα χέρια μου και κοιτάω το χρονόμετρο που έδειχνε 6:30. Αν αφαιρέσεις και μισό λεπτό έως να βγει από το δωμάτιο έμειναν 6 λεπτά καθαρός χρόνος από την ώρα που μπήκε στο δωμάτιο. Σκέφτηκα ότι εάν δεν είχα να κάνω σεξ 4 ημέρες θα κρατούσα λίγο παραπάνω αλλά από την άλλη εάν είχα μία μέρα μόνο αποχή παίζει και να μην εχυνα γιατί οι υπηρεσίες που προσφέρει για τα γούστα μου ειναι μηδαμινές. Την σώζει μόνο η κωλάρα της γιατί πίπα δεν ξέρει ή δεν θέλει να κάνει. Δεν μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα την συνεδρία μας για τους λόγους που περιέγραψα παραπάνω. Αυτού του είδους το σεξ δεν με ικανοποιεί καθόλου και δεν θα ξαναπεράσω μαζί της. Δεν αποτρέπω όμως κανέναν να πάει και να δοκιμάσει γιατί ίσως αν έχει αλλα θέλω να μην τον ενοχλούν αυτά που ενοχλούν εμένα. Αν πάει με την πούτσα σηκωμένη και δεν τον ενδιαφέρει το στοματικό μπορεί να την πιστονιασει κάνα 9λεπτο και να περάσει σούπερ καθότι το κορίτσι διαθέτει κωλάρα και δεν φάνηκε να δυσανασχετεί στο σεξ. Άλλωστε έγραψα ότι στο προηγούμενο δωμάτιο έκατσε 9 λεπτά γεμάτα. Οπότε ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος και ας μας περιγράψει την εμπειρία του.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
129
Likes:
16.284
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koutavoulias, slayer123, Noname_GR και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού