Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη στη 1η βάρδια, δούλευαν 3 κοπέλες που είναι γνώριμες από τα 27αρια της Κολωνού και τσατσος ο ευγενικός με τα γυαλάκια από Κολωνού 27β.
Είδα λοιπόν πρώτα την Αντζι καστανο κοντιπουτανο με πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα και 1.5-2αρι βυζί, την Αλεξάνδρα μελαχρινή ψηλή νταρντανα με 2άρι βυζί και τατουάζ στο δεξί μπούτι, η τρίτη κοπέλα ήταν δωμάτιο, μετά από λίγο σαλοναρισε η Βίβιαν(α) μελαχρινή με ίσιο μαλλί κανονικό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι και 1.5-2αρι, αμφότερες οι κοπέλες σε απλό πρόγραμμα.
Τη Βίβιαν την είχα στοχεύσει απ όταν την είχα δει στο Μετάξι και σήμερα είχε έρθει η ώρα για δοκιμή.
Πλήρωσα, πέρασα στο δωμάτιο φρεσκαριστικα και τη περίμενα ήρθε στο δωμάτιο χαμογελαστή και με καλή διάθεση κάτι που ήθελα να το τονίσω διότι όσες φορές την έχω πετύχει στο σαλοναρισμα φαίνεται ξινή.
Από προκαταρκτικα πολύ λίγα πράγματα κάτι πεταχτά φιλιά και τριψιματα του κορμιού της στο δικό μου ,αφού με τα χέρια της με έφερε σε στύση πέρασε το προφυλακτικό, η πίπα της όχι τίποτα το ιδιαίτερο θα έλεγα σχετικά καλή, ξαπλώσε ανάσκελα, πριν μπω στο μουνάκι τής έσκυψα και άρχισα να της το γλύφω, όταν πήγα να σταματήσω μου τράβηξε το κεφάλι προς τα κάτω οπότε συνέχισα, μπήκα στο μουνάκι της άρχισα να τη γαμάω και αυτή άρχισε να φωνάζει εμφανώς νομίζω fake ...δεύτερη στάση στα τέσσερα για να απολαύσω το υπέροχο κωλαράκι της, καλό στήσιμο αλλά όχι και πολλές αντοχές σε δυνατό γαμησι, μετά από μερικά λεπτά τελείωσα.
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 14 λεπτά χωρίς καμία ενόχληση και βιασύνη, για λατίνα καλή θα την πω, έχει και ωραίο κορμί, αν ήταν στο δεκάρικο θα έβαζα υψηλότερη βαθμολογία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίβιαν
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
190.162
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 giorgiodelafuentes2, Tsarkalakos, Pa Luki Luk και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού