Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 194 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μπαίνοντας στο σαλόνι η υπηρεσία ανακοινώνει δύο κορίτσια την Σύλβια που εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως αλλά ήταν πολύ αδύνατη για τα γούστα μου και την Ιζαμπέλα που βγήκε μετά από λίγο και έπαθα πλάκα. Φορούσε ένα διχτυωτό κορμάκι μαύρα μακριά μαλλιά που τα είχε πιασμένα σε ένα είδος αλογοουράς, ένα δεξιά και ένα αριστερά, ωραίο πρόσωπο χαμογελαστό βγήκε με έναν αέρα και μια τσαχπινιά που δεν μπορούσε παρά να με πείσει να περάσω. Επιπλέον η υπηρεσία εκτός του ελεύθερου στοματικού ανακοίνωσε και πρωκτικό κάτι που ήταν στα συν αν και δεν είμαι φανατικός του είδους, απλώς το κορίτσι ήταν αρκετά εμφανίσημο και με φουλ πρόγραμμα. Αν και με τις λατίνες του Μεταξουργείου έχω φάει φόλες και τις αποφεύγω εδώ ρίσκαρα γιατί λέω από την μία εδώ είναι Φυλής και από την αλλη μου έκανε εντύπωση το χαμογελαστό της πρόσωπο και το ποζάρισμα της στο σαλόνι. Πλήρωνω την υπηρεσία και της λέω , αν δεν βιάζεται το κορίτσι να περάσω αλλιώς να μην μπω στον κόπο. Μου λέει ότι δεν βιάζεται και είναι πολύ καλή και με οδηγεί στο δωμάτιο δεξιά του σαλονιού. Γδυνομαι , φρεσκάρομαι και ξαπλώνω στο κρεβάτι περιμένοντας το κορίτσι. Με το που μπήκε ήρθε κοντά μου και εβγαλε το δίχτυ που φορούσε μαζί με το κυλοτάκι και αποκαλύφθηκε η κωλάρα της σε όλο της το μεγαλείο. Την ρώτησα από που είναι και μου είπε Βραζιλία. Της λέω , μιλάς καλά ελληνικά, πόσο καιρό είσαι στην Ελλάδα; Mου απαντάει 8 χρόνια και μου είπε ότι δουλεύει και στην Κρήτη. Μου έφερε λίγο τα βυζιά της για γλείψιμο και κατευθείαν πέρασε στην πίπα αφού με ρώτησε αν την ήθελα χωρίς. Την πήρε στο στόμα της αφού είχε γυρίσει το προσωπό της προς τα μένα, ενώ η κωλάρα της ήταν στο πλάι μου και μπορούσα να την χουφτώνω. Έκανε μια αρκετά καλή πίπα , χωρίς να περάσει από μπάλες καθόλου, είπε ότι δεν το κάνει. Δεν ήταν κάτι το πολύ σούπερ , ούτε μεγάλης διάρκειας αλλά προσπάθησε αρκετά και με έφτιαξε.καλά. Και μόνο που σε κοιτάει στα μάτια με την φατσούλα της ενώ σου γλείφει με την γλώσσα το καβλί και μετά το ρουφάει όλο, φτάνει και περισσεύει. Ίσως βάζει λίγο παραπάνω δύναμη στο χέρι όταν σου σφίγγει τον πούτσο και εκεί χάνει λίγο την ηδονικότητα της η πίπα, ένιωθα λίγο στο όριο να με πονέσει αλλά γενικά το στύλ της ήταν πολύ καβλωτικό. Κοιτάγματα , χτυπήματα στην γλώσσα, γλείψιμο στο κεφαλάκι, παλινδρόμηση στο μάγουλο της έφταναν για να με κάνουν πύραυλο.
Σταματάει μου φοράει προφυλακτικό και με ρωτάει πως θέλω. Της λέω να με καβαλήσει. Ανεβαίνει πάνω μου και καρφώνεται στην πούτσα μου κουνώντας την κωλάρα της πάνω κάτω. Στην αρχή της εγλειψα για λίγο τα βυζιά αλλά μετά σηκώθηκε ελαφρώς και χούφτωνα μόνο την κωλάρα της ρίχνοντας της ελαφρά μπατσάκια. Εχει ωραία σφιχτά κωλομέρια και ευχαριστήθηκα χούφτωμα ενώ παράλληλα απολάμβανα την θέα της κωλάρας της να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου , από τον πλαϊνό καθρέφτη. Μετά από λίγο σταμάτησε και της είπα να στηθεί στα τέσσερα όπου η θέα της κωλάρας της ήταν θεσπέσια. Της τον έχωσα στην μουνάρα της χωρίς αυτή να κάνει κίνηση να με οδηγήσει με το χέρι της, απλώς στήθηκε και περίμενε. Της έριξα μερικά δυνατά μπασίματα ενώ αυτή βογγούσε ελαφρώς και ταυτόχρονα με κοιτούσε από τον καθρέφτη που υπήρχε στο προσκέφαλο. Το παίζει καλά το παιχνίδι του βλέματος πάντως καθώς γνωρίζει ότι μας καβλώνει. Στο τσακ ήμουν να την αρπάξω από τα μακριά της μαλλιά και να τα τραβήξω λίγο αλλά συγκρατήθηκα καθότι πρώτη φορά μαζί της και φοβήθηκα μήπως στραβώσει και χαλάσει το ωραίο σκηνικό που υπήρχε μέχρι εκείνη την ώρα. Τραβιέμαι και της λέω, μωρό μου θέλω να σου τον χώσω στον κώλο. Αυτή ανοίγει ελαφρως τα κωλομέρια της και με αφήνει να οδηγήσω την πούτσα μου στην κωλοτρυπίδα της. Της την ακουμπάω στην είσοδο και σπρώχνω ελαφρά για να μπει. Αισθάνομαι το κωλί της να μου αγκαλιάζει τον πούτσο και αρχίζω να μπαίνω στην αρχή σιγά σιγά , και μετά από λίγο πιο έντονα. Είχε πολύ ωραία αίσθηση ο κώλος της και σε συνάρτηση με τα καβλωτικά βογγητά που έβγαζε και το θέαμα στον καθρέφτη έφταναν για να χύσω δυνατά μέσα της. Παρέμεινε αρκετά ώστε να στραγγίξω και τότε μόνο τραβήχτηκα και πήγα προς τον νιπτήρα για να ξεπλυθώ. Αυτή σηκώθηκε και αφού ντύθηκε με ευχαρίστησε και μου είπε ότι με περιμένει ξανά. Την ευχαρίστησα κι εγώ με την σειρά μου και έφυγε από το δωμάτιο.
Συνοψίζοντας με την Ιζαμπέλα πέρασα πολύ καλά και θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα. Είναι μια ωραία κοπέλα, χαμογελαστή ευδιάθετη και με σούπερ λατινοκωλάρα και πιστεύω ότι είναι δύσκολο να μην ικανοποιηθεί κάποιος που θα περάσει μαζί της. Για μένα ήταν η ευχάριστη εκπληξη , αν σκεφτώ την χάλια συμπεριφορά των αντίστοιχων λατίνων του Μεταξουργείου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
16.240
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kolokopeas, Ημεδαπος , Bonecrusher και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού