Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 93 10
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Άλλο ένα απόγευμα στην αναζήτηση του αγοραίου έρωτα και κατέληξα στο Μεταξουργείο. Έχοντας περάσει από άλλα 15 σπίτια και έχοντας απογοητευτεί που δεν έκανε κάτι "κλικ" (αλλά και από μία κουβέντα ενός πρεζάκια*), μπαίνω μέσα για να αντικρίσω όχι 1, ούτε 2, αλλά 4 κοπέλες να παρουσιάζονται μόνες τους.
[Εδώ να τονίσω ότι στο Μετ θεωρώ αυτόματα φόλα οποιαδήποτε κοπέλα βλέπω που είναι νέα και δεν είναι άσχημη, πόσο μάλλον ομορφούλα.]
Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία στις άλλες που ήταν σίγουρα καλύτερες, γιατί η Βίκυ μου θύμισε μία πρώην. Μέχρι και η ίδια δηλαδή παραξενεύτηκε όταν τη διάλεξα.

Κοντούλα, τσουπωτή, μαύρο μακρύ μαλλί, αδιάφορος κώλος, και βυζάρες. Άλλοι αναφέρουν τα μάτια της, εγώ θα αναφέρω τα στραβά της δόντια, που μαζί με το ελεύθερο στοματικό ακούγεται ανώμαλα δελεαστικό.
Περνάω λοιπόν στο δωμάτιο, και βλέπω το σεντόνι τέντα. Απουσία πεταμένων χαρτιών και νερών. Καθαρό δωμάτιο, σκέφτομαι, σπανίζουν πλέον. Κάθομαι στην καρέκλα.
Μπαίνει μέσα 18:42. Ξεκινάει μία αδιάφορη πίπα όπου έβαλε μόνο το κεφάλι στο στόμα. Αφού δεν έβλεπα κάποια κίνηση μέσα έξω, παρά μόνο ένιωθα το στραβό δοντάκι, πιάνω το κεφάλι της μπας και νιώσει, και εκεί είναι που σταμάτησε τελείως να κουνιέται και απλώς να έχει το μισό πουτσοκέφαλο στο στόμα. Κάτσε λέω να τη γυρίσω, γιατί αυτή θα καταφέρει με την "πίπα" της να μου τον ρίξει.
Της λέω λοιπόν στα 4, και στήνεται με τη μέση πάνω, αυτό το ντεκαβλέ που σε ξενερώνει πριν καν αρχίσεις. Μπαίνω και αφού δίνω 3-4 τη βλέπω με το κεφάλι κάτω, ούτε να κουνιέται, ούτε να πετάει κανά ψεύτικο βογγητό, σαν πτώμα. Δεν περνάει 1 λεπτό και ακούγεται η τσατσά να φωνάζει.
- Τελείωνε γρήγορα.
- Πλάκα μου κάνεις;
- Αφού φωνάζει.
- Ούτε 5 λεπτά δεν είσαι μέσα, τι φωνάζει;
Εγώ συνέχίζω να δίνω αλλά τη βλέπω να τραβιέται κάπως. Τον βγάζω έξω και της λέω σήκω φύγε.
Πετάω την καπότα αμέσως και ανεβάζω παντελόνι.
Κοιτάζω κινητό. 18:47.

Βγαίνω έξω που ήταν τώρα και η γριά, ούτε 5 λεπτά μωρή; Τι μαλακίες είναι αυτές; Πετάγονται τότε όλες μαζί να ουρλιάζουν ακαταλαβίστικα. Τα πάκια σας αξίζουν σκέφτομαι και φεύγω.
Το "απαράδεκτη συμπεριφορά" νομίζω θα ήταν κομπλιμέντο. Μόνιμο μαύρο λοιπόν αυτό το σπίτι.

...

*Όπως ανέβαινα πιο πάνω, περνώντας από τον κάθε λογής χρήστη, ακούω έναν τύπο που μιλούσε στο τηλέφωνο με "ομοιοπαθή" και έλεγε πως η σημερινή ήταν πολύ καλή μέρα γιατί στο συνεργείο κόλλησε ένα κάρτερ που είχε σπάσει, και όταν το είδε ο μάστορας έπαθε πλάκα γιατί ήταν τόσο καλό και δεν πίστευε ότι το έκανε μόνος του. Από τη μία χάρηκα που βρήκε κάτι που είναι καλός και του αρέσει, από την άλλη αυτά τα έλεγε όσο έκαιγε το κουτάλι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
203
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bratan2022, Dsar263, speedius και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2023
Την έχω πάρει 3 φορές, τόσο χάλια δεν ήταν, για την τσατσά μάλλον το έχει κάνει σχέδιο το να φωνάζει στα 5-6-7 λεπτά.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1