Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 153 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μία παλαιότερη επίσκεψη (πέρυσι) την οποία οφείλω και είπα να ανεβάσω σήμερα. Η Όλγα ειναι μια γυναίκα σίγουρα 50+ μπορεί και 60+ άρα δεν την λές απλά θεία αλλα μια καλή πορνό γρια που ρουφάει τη πούτσα με μεράκι και φιλότιμο.

Είχα πολλές κάβλες και περνώντας απο τη περιοχή κοντοστάθηκα να την γαμήσω. Εμφανισιακά ειναι γκιλφόνι με τα όλα του βυζάρες - κωλάρες , ώριμη όμως οι μοντελάκηδες μην κάνετε κάν το κόπο να μπείτε στο σπιτάκι ειναι για ιδιαίτερα γούστα η τύπισα. Δεν ξέρω αν είναι ακόμη εκεί και ανοίγει πόδια στους γαμιάδες της.

Να μην τα πολυλογώ
Έδωσα το 20αρικο και πέρασα στο δωμάτιο, το οποίο έχει black light φωτισμό με ρόζ απόχρωση πολύ ωραίο ήταν, δεν άργησε να έρθει η Όλγα , στα προκαταρκτικά ειναι ζεστή ξεκίνησε επιθετικά με τα βυζιά της.
Έγλειφα εγώ, χαϊδευα , καύλωνα και γενικά περνούσα ευχάριστα και καυλιάρικα την λίγη ώρα που ήταν το ραντεβού μας στην Τροφωνίου 13 ισόγειο.
Πολύ δοτική στα προκαταρκτικά η πορνόγρια.
ΑΦου μου πήρε τσιμπούκι με καπότα την έστησα στα 4 και άρχισα να τη κοπανάω με δύναμη. ΑΝΤΕχει το σφυροκόπημα και έχει συμμετοχή.
Έβγαζε και κάτι γιαγιαδίστικες αστείες κραυγούλες που με κάβλωναν και συνέχιζα να τη σπρώχνω πρόστυχα στα 4.

Μετά τη γύρισα ανάσκελα και της σήκωσα το πόδι και το έβαλα στον ώμο μου ωστε να μπαίνω πιο βαθειά στο μουνάκι της. Το όλο έργο κράτησε κανα 10λεπτο. Καμια βιασύνη απο την κυρά όλγα η οποία με τελείωσε στα βυζιά της , της τα έριξα εκεί τα καυτά μου χύσια και στο τέλος γελούσαμε και οι δύο.

Ευχάριστο σόσιαλ αφου τελειώσαμε και στη συνέχεια χαιρετηθήκαμε και έφυγε απο το δωμάτιο με χαμόγελο όπως είχε μπεί εξαρχής.

Προτείνεται για όσους θέλουν μια καλή γκίλφ εμπειρία. Αν παίζει ακόμη στα πέριξ. ΚαπέλοΓερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.589
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Bonecrusher, ekkrhktikos και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού