Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 80 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Στον οίκο ήταν η νταρντάνα Αλεξάνδρα και η Ναταλία. Είδα την Ναταλία και καταλαβα αμέσως ότι θα γίνει βασική στην εντεκάδα μου. Την είδα ,με είδε και συμφωνήσαμε. Σε κλάσματα δευτερολέπτου καταλαβαίνω αν έχει μέλλον η παντρειά. Δεν υπάρχουν αναφορές για την Ναταλία και εξηγούμε.
Milf πάνω απο 48, την έκανα 53-57 εκεί γύρω, λεπτή με λίγο κυτταρίτιδα στα κωλομάγουλα της, λεπτή , λεπτή μέση, πρέπει να γυμναζότανε παλιά απο το σύνολο που είδα, κοντό μαλλί ξανθό, της πάει ,με ανοιχτά ματάκια, με καβλωσε πολύ και σίγουρος για την επιλογή μου πάντα είμαι μέσα κατα 95%.
ΑΝ θυμάμαι καλα η γριεζω είπε όλες τις στάσεις ,με ελεύθερο τελειωτικό, εκτός κώλου. Νομίζω και πρώτη μου φορά στον οίκο αυτό ,νομίζω.
Δεν μιλάει Αγγλικά ,ούτε Ελληνικά ,μόνο ρωσικά. Δεν κρατάω στατιστικές για να ρωτάω τι, πως ,που, εγώ ένα ανθρωπάκι είμαι και θέλω να γαμαω ωραίες γυναίκες. Στο δια ταύτα παλικάρια. Δύσκολα κάνω 69 και γλειφομούνι στα μπουρδέλα, μόνο στα μασαζ, επίσης αποφεύγω φιλιά, αλλά η γκόμενα τα δίνει. Χαμούρεμα στα όρθια λίγο, και την ξάπλωσα στο κρεβάτι για το έργο. Με ρώτησε με δαχτυλήθρα ή ακα, σχεδόν πάντα ακα φίλοι, σχεδόνΕ. Ήθελα να τελειώσω γυμνός στο ζεστό της στόμα και το έκανα, δεν γαμησα καθόλου. Η πιπα της αριστοτεχνική σε low level, βαθιά, υπομονετική, δεν πτοείτε, και δεν κουράζετε. Την επόμενη φορά θα την γαμήσω, και την μεθεπόμενη ακόμα πιο σκληρά για να με θυμάται. Το βυζάκι της 1-1,5 με πεταχτή ρώγα σαν σταφυλάκι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
walker 76
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
5.069
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Dsar263, DmtrsxXx, gnnakos και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού