Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 158 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετα το πρωινο πέρασμα από φυλής, όπου καταγαμησα τις μιλφαρες Ελένη απο διδυμου 8 και Πωλινα απο Καλύμνου, ηθελα να κλεισω την ημερα με ενα λατινοπιπινακι, και να χαλάσω ένα απαξιωτικο δεκάρικο Χαμόγελο με γλώσσα
Τελικά όπως φάνηκε ειχα έμπνευση που κατέβηκα μεταξουπολη!!!! Σε μια σύντομη βόλτα βλέπω σε αυτον τον οίκο ένα εικοσαχρονο μουνακι, σαν αυτά που βλέπουμε σε κάτι τσόντες με λατινες!!!! Ναι!
Μαύρο μαλλί μέχρι τον κωλο, βυζαρες, κωλαρα βραζιλιάνικη και βελούδινο δέρμα!!!!! Φυσικα η εμπειρία μου έλεγε οτι για να ειναι στο μετάξι αυτη, σίγουρα ειναι κομοδίνο. Στα παπαρια σου ομως, τετοιο μωρο δεν χρειάζεται να σου παρέχει και πολλες υπηρεσιες, θα πεταξεις τα φλοκια σε χρονο ρεκορ. Στο σαλονι πολυκοσμια απο πακηδες και να ακουγονται κατι επιφωνηματα πονου απο το δωματιο. Προφανως ειναι καινουρια στο χωρο και ποναει η ηταν κανενας Γκουζγκουνης στο δωμα και την εσκιζε Χαχαχα! .
Πηγε και τσα εξω απο την πορτα και την ρωτούσε αν ειναι καλα!!!
Λεω, ωχ θα τωρα πεσουν ολοι κατα πανω!!! Ομως προς εκπληξη μου εφυγαν ολοι κι εμεινα μονος. Βγαζω λοιπον το δεκάρικο και μπαινω μεσα!!!
Ερχεται το μωρο και αρχιζει μια ωραια πιπα, πεφτωντας και το μοιραιο μαλλι επανω και οι καυλες χτυπησαν κοκκινο!!!! Εγώ χουφτώνω τις σφιχτές νεανικές βυζαρες της, οπου τις πιπιλισα και λιγο πριν αρχίσω να της τον χώνω!!!!
Φυσικά ηξερε μονο αγγλικά και με ρωτάει πως θελω σεξ.....normal or doggy? Ε doggy λεω κι εγω, να απολαυσω αυτή τη θέα. Στηνεται στην άκρη του κρεβατιού κι εγώ όρθιος αρχιζω σταδιακό σφυροκοπημα, οπου αρχισε όντως να ποναει και να κανει τα γνωστά κολπα που εκαναν απο παλια οι απατεωνισες ελεινιδες, να φευγει μπροστα για να μην τον τρωει βαθεια, αλλα εγω σαν αιλουρος την εχω πιάσει απο τα καπουλια και της κανω κατι μαζέματα, που βογκαγε απο πόνο. Ασάλιωτα
Με καυλωσε πολυ η ολη φαση και τα πεταξα ολα, δεν την ταλαιπωρησα πολύ. Να πω πως οση ωρα της τον έχωνα, πέφτανε τα μακρυα μαλλια στον κωλο της, εφταναν μεχρι εκει και η φαση με εκανε να νιωθω πρωταγωνιστης σε τσοντα!!!!
Ηταν η εκπληξη της ημέρας στο ρομαντικό μεταξι που μυριζει κατουρλιλα!!! Χαχαχα!
Στο τέλος μιλήσαμε μέχρι να ντυθώ και μου είπε οτι είναι από Κολομβία. Τα ωραιότερα μουνια που έχω δει. Υπαρχουν πολλες στο only fans που βλεπω και μου εχει φυγει η μαγκια!!! Εκει επρεπε να μενω χαχαχα!!!! Έρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
899
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, nonblue, Milfomaniac και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Οκτωβρίου, 2023
Φίλε μου τι ώρα περίπου πήγες πρωινή ήταν?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1