Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 158 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την προηγούμενη φορά είχα πάρει την προστυχοφατσα Βερόνικα, σήμερα ήθελα να δοκιμάσω και την Ελένη και δεν απογοητεύτηκα. Την περίμενα στο δωμάτιο και την περιλαβα στα όρθια, αυτή αρχισε με την ρωσοπροφορα της τα γνωστα, να περιποιηθουμε το πουλακι και αλλα τετοια περίφημα Χαχαχα!
Άρχισε τα αισθησιακά γλωσσοφιλα και δεν μπορεσα να αντισταθώ αφεθηκα ...... μετα συνεχισε να με γλειφει στο αυτι και να ανασαινει με πορνοκραυγούλες!!!! Εγω τις έγλειφα τα βυζάκια δαχτυλιαζοντας ταυτόχρονα το υγρο μουνακι της!!!
Το καλύτερο το φύλαγε κατεβαίνοντας στην τσαπου, γλειφοντας κατα μηκος αργα καυλωτικα, στα αρχιδια και παντου, μετα τον εβαλε στο στόμα Γιούπιιι!
Την έκοψα γιατι ηθελα να της τον χωσω και λιγο πριν τελειωσω στο στοματάκι της. Την ξαπλώνω λοιπόν και της κανω ενα γλειφομουνι βαζοντας την γλωσσα βαθειά στα μουνοχειλα της , οπου μου ηρθε μια ωραια μυρωδια, πρωτη φορα ειδα μουνι να μοασχομυριζει έτσι. Συνηθως σε ολες βγαζει μια ελαφριά μυρωδια ψαριλας!!! Αυτη εδειχνε να της αρεσει και αναστεναζε.
Της τον έχωσα οπως ήμουνα, βαζοντας τα ποδια της στους ώμους μου, για λιγο ομως γιατι το τελος πλησιαζε και βγαζω την καπότα και της τον δινω στο στόμα για το θριαμβευτικο τελείωμα!!!!!! Ναι!
Τα ρουφηξε όλα η καριολα, είχα τελειωσει κι ακομα αυτη τον στραγγιζε στο στόμα!!!! Μετα έβγαλε τα γνωστα μωρομαντηλα και τον σκουπιζε με ευλάβεια λες και είναι κάτι ιερό!!!! Χαχαχα!
Μου έλεγε.....το φτιάξαμε το πουλάκι? κι εγω κρατιόμουν να μην γελάσω!!!! Χεχε!
Το τιμάει το μεροκάματο η Ελενίτσα, την ιδρωνει την φανέλα και αξιζει να τιμηθεί πάλι. Μπηκε ηδη στα στανταρακια μου!!!!
Χαιρετηθηκαμε και μου είπε οτι με περιμένει πάλι!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
899
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, georgesv, kolokopeas και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2023
Τα ήπιε ή τα εφτυσε νιπτηρα?
02 Οκτωβρίου, 2023
γλωσσοφιλα-γλυφομουνια-ακαποτη πιπα-χυσιμο στο στομα ,για να ερθει ο επομενος για γλωσσοφιλα-γλυφομουνια-ακαποτη πιπα-χυσιμο στο στομα κλπ....τραγικο!!
review reaction 1 999r, rantanplangr30, Score73
02 Οκτωβρίου, 2023
Δεν τα καταπίνει. Τα κρατάει στο στόμα, αν είναι πολλά τα φτύνει στο προφυλακτικό, αν δεν είναι πολλά με το που θα γυρίσει κεφάλι για να πετάξει το μαντηλάκι που σκουπίζει τον πούτσο σκουπίζει και το στόμα της από όσα χύσια μπορεί να έχει. Αλλά είναι όντως μια κοπέλα που δουλεύει το 20αρικο και με το παραπάνω. Αξίζει.
03 Οκτωβρίου, 2023
Δεν πηγε νιπτηρα, απλα σκουπιστηκε με το μαντηλακι λιγο
03 Οκτωβρίου, 2023
Ωρολογιακή βόμβα η Ελενίτσα...Έλεγα να πάω μιας και διάβασα καλά λόγια,αλλά όλα αυτά που κάνει...Από έφεδρος ταγματάρχης θα γίνω κατευθείαν Στρατηγός με παράσημα από το Συγγρός...
Μάγκες,τα μπουρδέλα είναι για ξεχαρμάνιασμα όχι να ζήσετε τον έρωτα...
review reaction 1 athal, 999r, Katz και 1 ακόμα μέλος
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5