Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 140 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετά απο περισυλλογή πήρα την απόφαση να κάνω δώρο εμένα στην Ανδριάνα σήμερα. Την ξέρω απο παλιά, ίσως ακόμα και να θυμόταν, περνάνε πολλοί απο το κορμί της σίγουρα ,όμως εγώ κάνω διαδρομές που δεν κάνουν οι άλλοι.
Πάρκαρα και ανέβηκα αργά τα σκαλιά, δωμάτια τρία πριν απο μένα, απο μέσα άκουσα την όμορφη, όσο περίμενα στο σαλονάκι με έναν συναγωνιστή μουστακαλή που με κρυφοκοίταζέ, αγριοκοίταζε, δεν καταλαβα, ίσως έπιασε την αύρα σε αυτό που θα ακολουθούσε και τρόμαξε ο τύπος, έφυγε, κατέβηκε την σκάλα σε χρόνο που έπιανε τον Usain Bolt.
Η γριέζω με φυγάδευσε άρον-άρον μέσα στο δωμάτιο που απελευθερώθηκε πρώτο, κοπάνισε την πόρτα πίσω της, βγήκε η Ανδριάνα και ρώτησε τι έγινε.
Πέρασε μισή ώρα και ήρθε το κορίτσι, με ένα κίτρινο εσώρουχο, χωρίς σουτιέν. Μόλις είδα το κωλαράκι της έγινα ο νέος Πάνας της Λιοσίων.
Σκεφτικά θα γίνει μεγάλη ζημιά παλικάρι μου καλυτέρα να φύγεις.
Με είχε ξεχάσει, η αλήθεια είναι είχα χρονιά να την δω. Ήμουν απασχολημένος με κάποιες εντός και εκτός χώρου. Ίσως για τις εντός σας γράψω κάποια πράγματα, να τα κάνετε βίωμα μέσα σας, να μάθετέ να βγαίνετέ νικητές απο ανταγωνιστές, να επιβεβαιώνεστε ,όπως εγώ στα ματιά μιας γυναίκας όπως είναι οι εκδιδόμενες. Οι εκδιδόμενες είναι δυο φορές γυναίκες.
Επι το έργον:
Πράξη πρώτη: Προκαταρτικά μόνο απο την μέση και κάτω απαιτώ.
Πράξη δεύτερη και καλλίτερη: Την γραπώνω, την γυρίζω μπρούμητα με τα γυμνασμένα χέρια μου, και παλινδρομώ στο σώμα της, εδώ κάνω την κίνηση του αγίου που μόνο εγώ ξέρω και την κάνω σε παγκόσμιο επίπεδο (δεν επιδέχεται διδαχή λόγο της επικινδυνότητάς της, συγνώμη για αυτό ), κάποια στιγμή σπάει την μέση της και χύνεται σαν υδρορροή πάνω στο καυλωμενο μου καμινέτο.
Πράξη τρίτη και τελευταία: κατεβάζω σε πρώτη, της ανοίγω σαν δίφυλλή ντουλάπα τα κωλομέρια και στην απίστευτη θέα που έχει αυτός ο ποπός καταθετω100 γραμμάρια σπέρμα.
Κουραστικά, αυτή ίδρωσε, ο ιδρώτας της μύριζε σαν μύρο με ανάμιξη σμύρνας και πασχαλιάς μετά την ακόλαστη στάση του αγίου που της πρόσφερα απλόχερα, με παρακάλεσε να δυναμώσει λίγο το κλιματιστικό, δεν έχω χρόνο της είπα ντύνομαι να φύγω, πρέπει να εξομολογηθώ την αντέκρουσα.
Εκείνη με κοίταγε αποσβολωμένη όσο ντυνόμουν, έκλισα την πόρτα πίσω μου και έφυγα. Έφυγα ικανοποιημένος απο την συνεύρεσή μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
walker 76
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
5.069
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Hase, koutavoulias, Yatoputso και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού