Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 140 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη σήμερα στο ευαγές οίκημα της Ρεμούνδου για να κάνω test drive τις οπές της Ντενίσας. Θέλει υπομονή η παραμονή στον χώρο μιας και είναι ελαφρώς derelicte (κοινώς ερείπιο) αν και δεν πάτε για να μείνετε εκεί, κανα καθάρισμα δεν βλάπτει... Επίσης η τσατσά χρειάζεται απέλαση και να σταλεί στην Σιβηρία (από κει που ήρθε) να χτενίζει αρκούδες. Μόνο για αυτό κάνει.



Κατέθεσα το ανάξιο λόγου ποσό των 20 Εούρων, και πέρασα μέσα στο δωμάτιο (σας περιμένει μια απογοήτευση και εκεί...) με αποκορύφωμα ένα ζευγάρι σαγιονάρες στο δωμάτιο που αν κάνει το λάθος και τις πατήσει κάποιος συναγωνιστής, θα μείνει έγκυος.



Μέχρι εκεί όμως γιατί έσκασε στο δωμάτιο η "μικρά". Έχει καλό σώμα, λεπτούτσικο και βυζάκι που παρ' όλο που είχε Core 2 Duo (σιλικόνη) έχριζε άψογης ποιότητας στην επαφή. Συνιστάται για χούφτωμα. Ευχάριστη, δεν ήταν ιδιαίτερα βιαστική, χαμογελαστή, προσφέρει το κορμί της για ολική απόλαυση. Ένα από τα δυνατά της σημεία είναι το στόμα της το οποίο γυαλίζει πόμολα και μπάλες με περισσή επιδεξιότητα. Η γλώσσα της στο συγκεκριμένο θέμα είναι πολυεργαλείο, δεν εκπλήσσομαι αν ανοίγει και χρηματοκιβώτια με αυτή... έπος!!!



69 χωρίς στοματικές παρεμβάσεις από πλευράς μου με θέα το πίσω σύστημα αιδοίου-πρωκτού... η δακτυλική εξέταση δεν έδειξε σημάδια παθολογίας... αποκορύφωμα η εκσπερμάτωση που έγινε με ορμή και δύναμη από πλευράς μου...



Συμπερασματικά πολύ καλές υπηρεσίες από την καλλίγραμμη καλλιτέχνιδα αλλά ετοιμαστείτε για μερική απογοήτευση σε όλα τα άλλα (η τσατσά δεν χωνεύεται ούτε με 100 κιβώτια σόδες).



Καλό βόλι και ψηλά το κεφάλι(στην περίπτωσή μας το κάτω..)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντενίζα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
19 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού