Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 304 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μελαχρινή λατίνα, 25 περίπου ετών, με σχετικά λευκή επιδερμίδα, ομορφούλα. Οι κριτικές για αυτήν άνισες, αλλά πάντα επιλέγω με το ρίσκο των δικών μου κριτηρίων. Άλλωστε, 13 χρόνια τώρα, που πάντα ανέβαλλα την εγγραφή μου στο bou, παρότι το παρακολουθώ καθημερινά, θεωρώ πως οι κριτικές για να είναι ‘’αντικειμενικές’’ πρέπει να είναι βαθιά και γνήσια υποκειμενικές. Στο σαλόνι, λοιπόν η Σολ ήταν ευδιάθετη, λίκνισε με χάρη το αδύνατο κορμί της. Ο κώλος της μικρός και λίγο φλατ, δεν ξεχωρίζει όπως το χαμόγελο της. Το όνομα της σημαίνει ήλιος, συμβολίζει το ταξίδι στην ελευθερία, τον δρόμο προς τη θετική ενέργεια του ήλιου. Με μια τέτοια ενέργεια μπήκε στο δωμάτιο, χαρούμενη, το πρόσωπο της έλαμπε. Με είδε όρθιο, γυμνό, κι έτρεξε σχεδόν κατά πάνω μου. Άρχισε να μου χαϊδεύει τους ώμους ακολουθώντας με τα δάκτυλα τους μύες, κάτι είπε στη γλώσσα της γελώντας πονηρά και κατέβηκε, φιλώντας μου το στήθος, στο καβλί που ήδη είχε γίνει πέτρα. Ζήτησα προφυλακτικό κι όσο της έβγαζα το φτηνιάρικο σουτιέν μου πήρε μια πίπα ανούσια κι άτεχνη, χωρίς καμιά ηδονικότητα. Αντιθέτως το βυζάκι της που χωράει στη μια χούφτα, με ρόγα που ανταποκρίνεται άμεσα στο γλύψιμο, έκανε τον πούτσο μου να θέλει να σπάσει το λάστιχο. Με μια κίνηση την σήκωσα και την έριξα ανάσκελα στο κρεβάτι. Συνέχισα να γλύφω τα βυζάκια της, να την φιλάω στο λαιμό και μπήκα αργά μέσα της. Δεν πρόλαβε να βάλει τζελ γιατί της κράτησα τα χέρια πάνω από το κεφάλι της. Της φίλαγα τους ώμους και το λαιμό, μάγουλο με μάγουλο ένιωσα τα σπαστά μαλλιά της ελαφρώς βρεγμένα, ενώ την γαμούσα αργά και βαθιά. Όταν ακούμπησα τα χείλη της ένιωσα τη θερμοκρασία να ανεβαίνει. Μικροί συριχτοί αναστεναγμοί. Βάζω το χέρι μου κάτω από τον ώμο της και την κοιτάζω στα μάτια. Το καυλί όλο έξω και απότομα μέσα. Την καρφώνω δυνατά και σκληρά αλλάζοντας γωνίες κάθε φορά που τα μάτια της πετάγονται έξω και βογγάει. Θέλω να της πω ‘’ θα σε σκίσω’’ αλλά δεν ξέρω σε ποια γλώσσα. Με έχει τρελάνει η αίσθηση του μουνιού της που κατεβάζει υγρά. Και ξαφνικά ανασηκώνει το κεφάλι, μου δαγκώνει το στήθος και φωνάζει στα αγγλικά ‘’ Oh my God ! Oh my God ! Μου έσφιγγε την πλάτη με τα χέρια της και έχυνε σαν τρελή! Χαμήλωσα ρυθμούς για να το απολαύσει, το πρόσωπο της πρόδιδε την αμηχανία της , είχε ένα βλέμμα χαζοχαρούμενο. Την άφησα να ηρεμήσει και τη γύρισα στα τέσσερα. Πήγα να την καβαλήσω με τις πατούσες στο κρεβάτι, τρόμαξε και μου είπε ‘’normal baby’’. Της χαμήλωσα την πλάτη, η τσατσά χτυπούσε την πόρτα κι εγώ την σφυροκόπησα μέχρι να χύσω δυνατά μέσα της. Τραβήχτηκε λίγο μετά κι ανακάθισε στην πλάτη του κρεβατιού κοιτώντας το μουνάκι της. Έκπληκτος είδα ότι είχε βρέξει με μουνόζουμα το μισό κρεβάτι. ‘’you are a mess’’, της λέω και γελάει πάλι σαν παιδί. Σηκώνεται να ντυθεί, πάει να βάλει το τακούνι της και παραπατάει σαν ζαλισμένο κοτόπουλο. Την έπιασα από το χέρι για να μην πέσει. Με αγκάλιασε και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα.

Διασχίζοντας τη Λιοσίων ένιωθα σαν να είχα ψηλώσει δυο πόντους. Ο ανδρισμός μου, η επιβεβαίωση του ανδρισμού που ενδόμυχα ζητάμε σε κάθε συνουσία, ήταν στα ύψη. Στο αυτοκίνητο, την ώρα που ο ήλιος έπεφτε και μου ζέσταινε απαλά το πρόσωπο, σκέφτηκα πως το προηγούμενο βράδυ με έχυσε η γυναίκα μου, με τον ίδιο περίπου τρόπο και για κάποιο λόγο ξενέρωσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σολ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
14 Σεπ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
182
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, Hase, Ημεδαπος και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2023
Η κριτική σου δικαιώνει, αντικατοπτρίζει και την δικιά μου κριτική αφού με την Σολ έχω περάσει καταπληκτικές στιγμές..

Η κοπέλα είναι το απόλυτο GFE αρκεί να φερθείς σαν άνθρωπος και όχι πεινασμένο Ορκ
review reaction 1 Excavator76
19 Σεπτεμβρίου, 2023
Τρομερη γραφή
review reaction 1 Excavator76
19 Σεπτεμβρίου, 2023
Την τρελανες την πουτανα αδελφέ.
Μετά από τέτοιο γαμησι θα κάνει καιρό να συνέλθει.
20 Σεπτεμβρίου, 2023
Αγαπητέ Anal popcorn πάντα εκτιμώ ιδιαίτερα τις απόψεις σου! Στη δική μου περίσταση μάλλον πρόκειται για κάτι τυχαίο: δύο άνθρωποι στο σωστό timing μοιράστηκαν μερικές ωραίες στιγμές. Στη δική σου όμως περίπτωση είναι σαφώς κάτι πολύ περισσότερο. Κάτι που κατανοώ απόλυτα. Όταν έγραφες την τελευταία σου κριτική για τη Σολ, βίωνα με τις ίδιες περίπου συνθήκες ανάλογη εμπειρία με άλλη κοπέλα του χώρου (την ξέρεις αλλά δεν σου αρέσει ?). Έβαλα ένα τέλος στο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο...
20 Σεπτεμβρίου, 2023
Καθότι Ορκ, μάλλον θα πρέπει να προσπεράσω
review reaction 1 Excavator76
20 Σεπτεμβρίου, 2023
Χα χα...νομιζω πως αν το site μαζεψει τις πιο γαργαλιστικες κριτικες που κατακαιρους εχουν γραφτει...και τις κανει βιβλιο..θα γινει best seller ever... μας "αναψες" με τη κριτικη σου βραδιατικα...λοιπον αυριο θα χει εξορμηση...?
review reaction 1 Excavator76
20 Σεπτεμβρίου, 2023
Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα......
20 Σεπτεμβρίου, 2023
Συναγωνιστή @Rokko28 δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου. Περιέγραψα μια εμπειρία όπως ακριβώς την έζησα. Και με την τελευταία φράση της κριτικής μου ,που μάλλον δεν κατάλαβες, αποδομώ απομυθοποιώντας αυτήν ακριβώς την εμπειρία.
Ξέρω πολύ καλά να ξεχωρίζω τις ψευδαισθήσεις που αγοράζω στο χώρο του εφήμερου από την πραγματική ζωή.
22 Σεπτεμβρίου, 2023
Excavator.. πραγματικη ζωη ειναι και αυτες οι εμπειριες...καθολου ψευδαισθησεις...και πραγματικος ξεκαθαρος λογαριασμος...στη "πραγματικη" ζωη...ειναι που ειναι πιο...μπερδεμενες οι...αισθησεις...believe me...
review reaction 1 Excavator76
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9