Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Μαριάννα ήτανε για αρκετόν καιρό στο μυαλό μου ως πιθανή επιλογή,σκόνταφτα όμως είτε από μια πρόσφατη αναφορά ότι δεν είχε σχέση με τον παλιό της καλό εαυτό, είτε από προτίμηση σε άλλα στανταράκια μου, σήμερα όμως τη απουσία της Μιρας στο Φυλής 84 αποφάσισα να δοκιμάσω.
Πρόκειται για νεαρή γύρω στα τριάντα κοπέλα, ξανθιά με γλυκό πρόσωπο, κοντή και άβυζη, ζυγίζει δεν ζυγίζει 50 κιλά (ανακοινώνεται και "ισπανικό" !??). Η πρώτη προσέγγιση με την είσοδό της στο δωμάτιο ήτανε διστακτική, αφού χαμουρευτήκαμε για λίγο στα όρθια την τοποθέτησα προσεκτικά ανάσκελα για μουνογλείψιμο που έδειξε ότι το επιζητούσε και δεν το έκανε εξαναγκαστικά. Μετά από κάποιαν ώρα με σταμάτησε και μου έδειξε ότι ήθελε να με πιπώσει.Δεν χρησιμοποίησε μαντιλάκι,κάτι που θα με ξενέρωνε, παρόλα αυτά η πίπα της ήταν φιλότιμη μεν, μέτριας ηδονικότητας δε. Τη σταμάτησα για να αναλάβω δράση, μου φόρεσε το κουστούμι,πήρε θέση ανάσκελα και την άφησα να δίνει αυτή ρυθμό. Είχε γείρει το κεφάλι και από τις συσπάσεις στο πρόσωπο δεν μπορούσσ να καταλάβω αν πονούσε ή το φχσριστιόταν... Από μεριάς μου δεν τη ζόρισα,την άφησα να το χειριστεί αυτή όπως ήθελε. Η αίσθηση του μουνιού της ήταν καλή, κοινώς δεν αερογαμούσα. Η τσατσά χτύπησε την πόρτα σχετικά γρήγορα, έχω την αίσθηση νωρίτερα από το τυπικό δεκάλεπτο,δεν μπορώ όμως να το αποδείξω με ντοκουμέντα,κατά το παράδειγμα άλλων επιφανών συναγωνιστών... ? Βγήκα και με υποβοηθούμενη πεοπαλινδρόμηση (κοινώς μαλακία ) τελείωσα εντός του πλαστικού.
Συμπερασματικά, ικανοποιητική συνεύρεση, ίσως στο παρελθόν έκανε πιο εμπλουτισμένο και θερμό πρόγραμμα (σε μένα πχ δεν έκανε κίνηση να τα πάρει στο στόμα ), ίσως αν την ξαναδοκιμάσω φανεί βελτιωμένη.
Καλά να περνάτε !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
16.687
Πόντοι:
10.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76, Bonecrusher, Dsar263 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού