Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 33 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη 2η βάρδια, αφού μου άνοιξαν τη πόρτα με υποδέχτηκε η Μαρία (η υπηρεσία ήταν στο πάνω δωμάτιο και τακτοποιουσε) που είχε ετοιμαστεί για να φύγει, μου είπε ότι δουλεύει η Βαρβάρα, την είχα δει άλλες φορές σε τσαρκες μου όποτε αποφάσισα να περάσω, η Μαρία με οδήγησε στο μεγάλο δωμάτιο στο ισόγειο, ήρθε μέσα ρύθμισε τον φωτισμό, με ρώτησε γελώντας πώς σου φαίνομαι για υπηρεσία?απάντησα καλή είσαι αλλά έχεις χρόνια ακόμα σα κοπέλα, έλαμψε το πρόσωπό της, μου έδωσε ένα πεταχτο φιλί στα χείλη και είπε αγόρι μου εσύ !!! και με καληνύχτισε.
Η Βαρβάρα είναι μία καστανοξανθη μιλφογκιλφ με το μαλλί πιασμένο κότσο (όταν το αφήνει είναι μέχρι τους ώμους)είναι κοντή με λεπτά πόδια, κανονικό σώμα και 1,5άρι βυζί,το πρόγραμμα της ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φρεσκαριστηκα και τη περίμενα, ήρθε μετά από λίγο και δε σταμάτησε να μιλάει, σχολιάζε ότι ή θα κάθεται ή θα έρχεστε όλοι μαζεμένοι, σχολιάζε τα τραγούδια που ακουγοντουσαν και προσπαθούσε να τα τραγουδήσει,ααα κάποια στιγμή κατάλαβε ότι είμαι κσι εγώ στο δωμάτιο ???.
Μου έδωσε δύο τρία φιλιά και συνέχισε να κάνει ερωτήσεις που απαντούσε μόνη της, ρώτησε για προφυλακτικό, πήρε μωρομαντιλο και με καθάρισε σχολαστικά, ξεκίνησε πίπα...λέμε τώρα...είχε βγάλει τη γλώσσα της και εγλυφε σα παγωτό μόνο το κεφαλάκι, μου τον έπαιζε λίγο και ξανά το κεφαλάκι, της είπα πάρε πίπα αλλιώς ας ξεκινήσουμε γαμησι, τον πήρε στο στομα απλά 3-4 εκατοστά πιο βαθιά, κοροϊδία σκέτη, σε ένα τραγούδι είχε σαξόφωνο και έκανε ότι παίζει σαξόφωνο με το πούτσο μου...
Πέρασμα προφυλακτικου και δήλωσε ότι μόνο στα τέσσερα γαμιεται...γιατί αλλιώς από τα πολλά ραντεβού...πονουν τα πόδια της, στήθηκε στα τέσσερα και μάλιστα καλά...μέχρι πού μπήκα μέσα της και άρχισα να κουνιέμαι, είναι που είναι κοντή και είχαμε τη διαφορά ύψους τραβιοταν και προς τα μπροστά κράτησα τη ψυχραιμία μου 3 λεπτά...της λέω δε κάνουμε δουλειά γύρνα να τον πάρεις πιπα να χυσω στο στόμα σου,αυτή στη κορμάρα της...νόμιζε ότι είχα τελειώσει όταν τραβήχτηκα,κάνει να σηκωθεί να φύγει, της λέω που πάς, πέρασε το δεκάλεπτο μου λέει, δε τελείωσα της κάνω αυτό σου είπα να μου πάρεις πίπα να τελειώσω, με κοιτάει μου λέει δως μου 5 ευρώ, τι ρωτάω τι λες τώρα, απαντάει έστω 2 ευρώ...δε της απάντησα γιατί θα την έβριζα, σηκώθηκα να πλυθω, ντύθηκε και έφυγε.
Έμεινα αχυστος με αυτή (πήγα μετά σε στανταρακι μου βέβαια ),δε ξέρω αν ήταν πιωμένη με αλκοόλ, το στόμα της πάντως δε μύριζε, ίσως είχε πιει κάτι άλλο, άνετα στις 3-4 χειρότερες συνεδρίες της πορνοκαριερας μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.956
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 AntifitCondom, CHRIS1971, Διανοούμενος και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2023
Απαραδεκτα πραγματα... Δε φτανει που βαρανε μυγες, το παιζουν και περιζητητες... Πιασαμε πατο ...
20 Σεπτεμβρίου, 2023
Ήξερε ποιος είσαι μύστη? Έχασε εμπειρία
review reaction 3 n.smirni76
20 Σεπτεμβρίου, 2023
Το οτι δεν προκειται για καλη περιπτωση ειναι καταφανες κι απ το σαλονι...μιλαει απο μονο του..ομως απο εναν μυστη με τοσες κριτικες κ εμπειριες...αναμενουμε να μας μεταφερει σχολια κι εμπειριες για τα καλυτερα..κι οχι για τα χειροτερα...με ολο το σεβασμο σε ενα τοσο παλαιο και εμπειρο μελος...γιατι καποιοι ειμαστε νεα...μα..επρεπε να περασεις και με αυτην????
20 Σεπτεμβρίου, 2023
ρε συ τύπε @Hase σοβαρά τώρα, δηλαδή επειδή ήταν κακή εμπειρία δεν έπρεπε να τη μεταφέρω ή δεν έχω γράψει και για τόσες καλές περιπτώσεις, ναι έπρεπε να τη δοκιμάσω και αυτήν, όπως και ότι μου κάνει κλικ ή δεν έχω δοκιμάσει, αλλιώς τι νόημα έχει να κάνεις τσάρκα, επίσης το ότι φαίνεται από το σαλόνι δεν ισχύει για όλες τις κοπέλες απόλυτα, να σαι κ να περνάς καλά.
review reaction 1 Johnstef, Accountant, Sterg1967 και 1 ακόμα μέλος
21 Σεπτεμβρίου, 2023
Καλα καλα..μη μαλωνεις..οκ ολα εμπειριες ειναι και οι καλες και οι ασχημες...Ηθελες να δοκιμασεις..καλα εκανες..αλλα τι σου λεω...λες κι εγω δεν εχω κανει ακυρες συναντησεις...ευχαριστουμε που γραφεις παντως και μας τα μεταφερεις!!
review reaction 1 n.smirni76
06 Δεκεμβρίου, 2023
Η περιγραφή σου είναι ακριβέστατη, η κοπέλα είναι ακριβώς στο στυλ που περιγράφεις κι επειδή δεν γράφω αρνητικές κριτικές το επισημαίνω εδώ έτσι ΄ώστε οι συνάδελφοι της ηδονής να είναι υποψιασμένοι.
review reaction 1 n.smirni76
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6