Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη 2η βάρδια, η υπηρεσία είπε ότι έχει καινούργια κοπέλα την Άντζελα, ήταν δωμάτιο οπότε κάθισα να περιμένω για να τη δώ.
Μελαχρινή με κατσαρο μαλλί κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζί, έχει τατουάζ στο δεξί μπούτι, στα δεξιά πλευρά της, στην αριστερό ώμο και στο αριστερό χέρι, το πρόγραμμα της απλό.
Ενδιαφέρουσα παρουσία και νέα ευκαιρία για δοκιμή, πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο που βρίσκεται στα αριστερά από τη βιτρίνα με τα sex toy's, φρεσκαριστικα και τη περίμενα.
Ήρθε μετά από λίγο μιλάει ελληνικά (λογικά Αλβανιδα)24 ετών δήλωσε.
Απο προκαταρκτικά αγκαλιές χάδια και πεταχτά φιλιά στα χείλη, μετά από κάνα 4λεπτο ξαπλώσε στο κρεβάτι και νιαουρισε!!!με τα χέρια της έκανε σα να έχει βγάλει νύχια και με προσκάλεσε κοντά της, τη πλησίασα της σήκωσα τα πόδια και της αφαίρεσα το στρινγκ, της κράτησα ανοιχτά τα πόδια και εηλυψα το μουνακι της για λίγο, με προσταξε να ξαπλώσω, με φίλησε στο λαιμό και στο στήθος ενώ έπαιζε τον πουτσο μου.Περασμα προφυλακτικου, ξεκίνησε πίπα που ήταν μέτρια, χρησιμοποιουσε και πολύ το χέρι της, της το έβγαλα, η πίπα της δε βελτιώθηκε.
Ρώτησε πώς θέλω, της είπα να με καβαλήσει ανάποδα, το έκανε αλλά δεν είχε κάποια ιδιαίτερη συμμετοχή, πιο πολύ χαϊδεύε τα μαλλιά της, αλλαγή στάσης, της είπα να στηθεί στα τέσσερα πολύ καλό στήσιμο και ωραία θέα, ξεκίνησα χαλαρά και ανέβαζα ρυθμούς, όταν ανέβασα ρυθμούς άρχισε να ρίχνει ξυλιές στα κωλομερια της, της πήρα το χέρι τη σταμάτησα και άρχισα να της ρίχνω εγώ ξυλιές, αυτή πέταγε κάτι αχβαχ και ενδιάμεσα κάτι νιάου...τα κωλομερια της έγιναν κατακόκκινα, μετά από λίγο έχυσα με ένταση.
Στο δωμάτιο έκατσα 12 λεπτά, ωραίο κορμί, μέτρια συμμετοχή κακή πίπα, επειδή μου άρεσε εμφανισιακά ίσως τη ξαναπάρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
190.642
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kolokopeas, Hase, nick9x και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2023
Ειναι η ιδια Αντζελα που δουλευε στο φυλης 86 και αργοτερα στο φυλης 59 στον πανω οροφο?Χμμμ; Και εκεινη Αλβανιδα ητανε!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1