Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 175 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Συγνωμη γιατι δεν θυμαμαι ονομα. Ξανθια χοντρουλα μιλφ με κωλαρα και βυζαρα για μερακλήδες. Καθότι μου αρεσουν αυτα ειπα να μπω. Περαν του οτι αργουσε να βγει στο σαλονι ενω χαχανιζε με την τσατσα λογικα (γιατι δεν βγηκσ καποια εξω) αργησε και στο δωματιο. Κατι χαζο γελακια εκανε χωρις λογο μονη της, ειπε οτι ειναι Ελληνίδα.Πιπα με δοντι τον εκανε σουρωτήρι παντα με καποτα. Να αναφερω οτι για τους μερακλήδες εχει βυζαρα και κωλαρα μονο αυτο της δινω στον αγωνα τιποτα το ιδιαίτερο ανοιξε ποδια κοιταγε αλλου και εγω εσπρωχνα την πηρα στα 4 να τελειωνουμε απιστευτη κωλαρααααα εχυσα και στο τελος λεει και το καλυτερο... ξερεις πιο ειναι το θεμα σου μου λεει και γελαγε οτι θες να κοιτας οποιος καταλαβε καταλαβε. Συνοψίζω για μερακλήδες κωλαρα βυζαρα (ειναι παχουλη) αλλα απο υπηρεσιες και διάθεση οχι τοσο καλα. Δεν θα ξανα πηγαινα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2023
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
386
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tarifas pirea, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Σεπτεμβρίου, 2023
με 10ευρω, δεν βλεπεις τον παραδεισο, γιατι το δινεις?????? κατα τη γνωμη μου καμένο ειναι το κεφαλι σου που σου επιτρεπει να χανεις τα λεφτά σου και μετα να παραπονιέσαι για τη μαλακια που εκανες και τα εχασες...

ειναι δυνατον αγορι μου να περιμενεις να σου δωσει μια γυναικα απολαυση για ενα 10ρικο????? τοσο μαλακας εισαι?????
review reaction 3 claimain
15 Σεπτεμβρίου, 2023
Psolokavliaris Συμφωνω οσοι γαμανε μεταξουργειο και απαιτουν να περασουν και καλα με ενα 10 ευρω ειναι πραγματικα πανιληθιοι.Ποτε και με καμια παναγια οσοι γαμανε στο μεταξουργειο να μη περιμενουν να περασουν καλα,ειναι ουτοπικο οσοι νομιζουν οτι θα περασουν ωραια με ενα 10αρικο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2