Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 58 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη 1η βάρδια , στον όροφο περίμενα να βρω τη Μαρσέλα αλλά έλειπε δούλευε η Σορίνα που συνήθως την πετυχαίνω στον αριστερό οίκο , άλλη μια Μολδαβέζα στο σύμπλεγμα των οίκων μίας και φαίνεται οι Γεωργιανοί ιδιοκτήτες έχουν άκρη εκεί , ξανθοκάστανη κοπέλα με κατσαρό μαλλί μέχρι τους ώμους , κανονικό ωραίο σώμα και 1,5άρι βυζί , ηλικία γύρω στα 24 μίας και δεν υπήρχε η δυνατότητα επικοινωνίας .
Είχε μπεί στο στόχαστρο από προηγούμενη βόλτα οπότε σήμερα δοκιμάστηκε , πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρήστικα και τη περίμενα .
Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε στο δωμάτιο , έβγαλε τα σομόν εσώρουχα που φορούσε και τα άφησε τακτοποιημένα στην άκρη του κρεβατιού , τη πλησίασα , ανταλλάξαμε κάποια πεταχτά φιλιά και φίλησα τα βυζάκια της , την έστησα ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού και έγλυψα το υπέροχο μουνάκι της , στη συνέχεια ξάπλωσα , με φίλησε σε λαιμό στήθος ενώ με τα νύχια της χάιδευε τα πόδια μου , μου έδειξε αν θέλω προφυλακτικό , πήρε μωρομάντιλο από το κομοδίνο δίπλα και με καθάρισε σχολαστικά , πίπα καλή χωρίς χέρι αλλά θα την ήθελα πιο βαθιά .
Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση στα τέσσερα , καλό στήσιμο αρχικά αλλά τραβίοταν λίγο προς τα μπροστά , αλλαγή στάσης σε πλαγιαστό , εδώ έτριβα και τη κλειτορίδα της και ανταποκρίθηκε με αναστεναγμούς και μερικά πεταχτά φιλιά γυρίζοντας το κεφάλι της ψάχνωντας τα χείλη μου , τρίτη στάση με αυτή ανάσκελα όπου δεν είχε πρόβλημα να τον φάει βαθιά , αφαίρεσα το προφυλακτικό και έχυσα στα μουνόχειλα της , σκουπίστηκε αρχικά με μωρομάντιλο ενώ έδωσε και σε μένα .
Σηκώθηκε πλύθηκε πήρε τα εσώρουχα στα χέρια της , μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο , μου έδειξε να ξαναέρθω και έφυγε από το δωμάτιο .
Καλή συνεδρία , βέβαια πιο πολύ είναι δεκτική και πρόθυμη παρά παίρνει πρωτοβουλίες , ωραία κοπελίτσα ίσως τιμήθεί ξανά αν και έχουν μπεί στα προσεχώς αρκετές περιπτώσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σορίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
190.202
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, pistolpit, Bonecrusher και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού