Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 48 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη 1η βάρδια , κάνοντας βόλτα στη περιοχή στη συνέχεια ήρθα εδώ στοχευμένα να περάσω με Αλεξάνδρα αλλά δυστυχώς λείπει αυτή τη περίοδο , πέτυχα ένα μιλφάκι που δεν είχα ξαναδεί στον οίκο τη Λάνα ,ξανθό μιλφ περίπου στα 38 -40 με λεπτό ωραίο κορμί και 1.5άρι βυζί , πρόγραμμα το κλασσικό του οίκου στις περισσότερες κοπέλες ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .
Ευκαιρίες για δοκιμές δεν χάνονται μίας και αυτός είναι ο σκοπός της τσάρκας και όχι μόνο το μάτι..., πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρήστικα και δε χρειάστηκε να την περιμένω μίας και δεν είχε άλλο πελάτη και ήρθε σχεδόν αμέσως .
Προκαταρκτικά φιλιά σε στήθος λαιμό και κάποια με γλώσσα όχι βαθιά , ερώτηση για προφυλακτικό , καθάρισμα με μωρομάντιλο , ξεκίνημα πίπας , καλή πίπα αλλά όχι τόσο υγρή και βαθιά όσο την προτιμώ , έκανε για αρκετή ώρα και σταμάτησε μόνο όταν της είπα .
Πέρασμα προφυλακτικού , ξάπλωσε ανάσκελα , για να κερδίσω λίγο χρόνο μίας και θα μπορούσα να χύσω μόνο και μόνο απο τη πίπα έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και έγλυψα το μουνάκι της , αντέδρασε δείχνοντας να της αρέσει και μου τράβαγε τα μαλλιά...μπήκα μέσα της και άρχισα να τη γαμάω στην αρχή αργά αργά και στη συνέχεια σε πιο γρήγορους ρυθμούς , εδώ έπεσαν και παθιασμένα γλωσσόφιλα , συνεχίσαμε σε αυτή τη στάση μίας και και είχαμε καλό ρυθμό και ανταπόκριση , όταν έφτασε η ώρα που δε μπορούσα να κρατηθώ άλλο της είπα να τα πάρει στο στόμα , κάτι που έκανε πολύ πρόθυμα και με στράγγιξε .
Έφτυσε ότι είχε μαζέψει στο στόμα της σε μωρομάντιλο ενώ έδωσε και σε μένα να σκουπιστώ , στο δωμάτιο έκατσά περίπου 13-14 λεπτά χωρίς βιασύνη και ενόχληση , αν την ξαναπετύχω ίσως τη πάρω ξανά.

ΥΓ οι βαθμολογίες σε χω΄ρο καθαριότητα και συμπεριφορά τσάτσου διότι είχε αρκετά χαρτιά έξω απο το καλαθάκι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.166
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kolokopeas, FAT BASTARD, Pa Luki Luk και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2023
Καλησπέρα συναγωνιστή.
Παρακολουθώ όλες τις αναρτήσεις και αξιολογήσεις σου και σε όλες είσαι ακριβέστερος. Εδώ όμως θα διαφωνισω γιατί μετά την ανάρτηση στο Foroum επισκέφτηκα την κυρία αλλά δεν πήρα ούτε ελεύθερο ούτε φυσικά τελειωτικό ούτε καν σκέψη για 69 ή γλύψιμο από πλευράς μου.
review reaction 1 n.smirni76
04 Σεπτεμβρίου, 2023
Καλημέρα φίλε, δεν έχω κάτι να απαντήσω, το θέμα είναι τι ανακοίνωσε η τσατσά
04 Σεπτεμβρίου, 2023
Καλησπέρα και πάλι. Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί σου και αλλιώς. Από την τσα2 ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα αλλά μέσα η κοπέλα δεν το δεχόταν, ισχυρίστηκε ότι δεν μιλάει ελληνικά και δεν ξέρει τι ανακοινώνουν έξω. Πάντως εσύ περιγράφεις την εμπειρία σου και όχι το πρόγραμμα που ανακοινώνουν, σωστά;
Και πάλι συγνώμη αλλά μας δουλεύουν και δεν θα έπρεπε, έχουμε στηρίξει αυτά τα μαγαζιά τόσα χρόνια με τον οβολό μας.
review reaction 1 apollon444
05 Σεπτεμβρίου, 2023
εμένα πάντως όπως γράφω και στην ενημέρωση ανακοίνωσε η υπηρεσία ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, που και έκανε μέσα, φουλ και άλλη φορά που εχω πάει δεν έχω ακούσει να ανακοινώνει, στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω
09 Σεπτεμβρίου, 2023
περασα και η κοπελα κανει κανονικα ελευθερο στοματικο (εχει και μωρομαντηλα μαζι της), τελειωτικο ανακοινωθηκε μονο στο στηθος. Για το δευτερο δεν εχω αποψη μιας και δεν το αξιοποιησα. 69 δεν κανω αλλα 2 δαχτυλα τα πηρε το ζεστο μουνι της.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5