Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 115 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από σύντομη τσάρκα Λιοσίων και ακόμα πιο σύντομη φυλής, η Βικτώρια ήταν ότι πιο ωραίο κ γλυκό είδα, με βάση τα δικά μου γούστα. Η κοπέλα είναι μελαχρινή, petite και δηλώνει Ταϊλανδέζα.

Μπήκε στο δωμάτιο λίγο αργοπορημένα ενώ δεν είχε κόσμο. Μου είπε ότι άργησε λίγο, της είπα δεν πειράζει. Ξεκίνησε να μου παίρνει πίπα χωρίς χέρια, με καπότα, αρκετά βαθιά κ για αρκετή ώρα χωρίς βιασύνη. Σε κάποια φάση ένιωσα τα σαλάκια της να κατρακυλάνε στα αρχίδια. Μιλούσε πολύ καθαρά ελληνικά (σε κάποια φάση της λέω όλα καλά κ μου απαντάει όλα ανθηρά), παρόλο που δήλωσε ότι είναι μόνο 5 χρόνια εδώ.
Στη συνέχεια, αφού εγώ της ζήτησα να σταματήσει την πίπα, περάσαμε σε κλασική ιεραποστολική, όπου απλά έκανε το εσώρουχο στην άκρη χωρίς να γδυθεί, ούτε από πάνω ούτε από κάτω. Δε με πείραξε. Γαμηθήκαμε με τα πόδια της σφιχτά γύρω από εμένα. Τραβήχτηκα πίσω για να τα φέρω αρχικά στο πλάι κ ύστερα μπροστά στα μούτρα μου για να ικανοποιήσω την ανωμαλία-ποδολαγνεία μου αλλά δε με άφησε. Ανασήκωσε απλά τη λεκάνη της κ έβαλε το χέρι από κάτω κ τη γάμησα για μερικά δευτερόλεπτα έτσι.
Της ζήτησα να κάτσει στα τέσσερα, όπου κ εκεί πέρασε τα πόδια της κλειστά ανάμεσα από τα δικά μου κ πάλι δεν έβλεπα πατουσάκια. Προς τα τελειώματα αύξησα ένταση κ ρυθμό κ τελείωσα με αυτή τη στάση.

Στα θετικά: Γλυκιά, ευγενική, ντροπαλή (μιλούσε ψιθυριστά!!), petite αλλά ταυτόχρονα juicy, ωραία πίπα, δε βιαζόταν.
Στα αρνητικά: Δεν έβγαλε τα ρούχα της, έκλεβε στις στάσεις κ το σώμα της (στο φως του σαλονιού) στην πίσω μεριά -πόδια κ κώλο- είχε λίγα ψωμάκια, τα οποία φυσικά στο δωμάτιο με το χαμηλό φωτισμό δε φαίνονταν σε σημείο που να σε ξενερώσει-ενοχλήσει.

Αυτά από μένα, ελπίζω να βοήθησα με την κριτική μου, καλά γαμήσια κ στους υπόλοιπους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2023
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
leopodolagnos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
513
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pa Luki Luk, Milfomaniac, Dsar263 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού