Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 140 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Χθες το βράδυ , αφού είχε ποδόσφαιρο, ξεκίνησα για Λίντα. Όμως από ότι έμαθα δεν δούλευε , οπότε σκέφτηκα ότι θα φύγω άπραγος. Άπραγος? Ποτέ δε φεύγεις άπραγος όταν δουλεύει η Ντενίζα . Το πλέον σίγουρο στανταράκι που υπάρχει για να περάσεις καλά. Ξεκίνησα λοιπόν για το σπιτάκι της οδού Ρεμούνδου. Φτάνοντας , στην περιοχή είδα ένα απίστευτο σκηνικό. Αστυνομία παντού. Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ακροδεξιοί διαδήλωναν εναντίον των ξένων. Λίγο πιο πέρα, Αχαρνών και Χέϋδεν , αναρχικοί με καδρόνια. Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι. Φυσικά, ούτε λόγος για να εγκαταλείψω . Ο ορκισμένος μπουρδελιάρης δεν μασάει από τέτοια . Ακόμα και με κίνδυνο της ζωής του πρέπει να καταθέσει. "Ή πουτάν ή επί τας" , όπως λέει το ρητό του μπουρδελιάρη.
Έτσι λοιπόν, έφτασα στο μπουρδελάκι. Εντελώς μόνος μου ήμουνα. Πλήρωσα το αντίτιμο και ύστερα από λίγο ήρθε και η Ντενίζα. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη , αυτή η κοπέλα. Μου είπε ότι το πρωί δεν δούλευε . Άρα δεν ήταν πολύ κουρασμένη
Επίσης , ήταν πεντακάθαρη .Μετά από παιχνίδι στα όρθια πήγαμε στο κρεβάτι. Ξεκίνησε με μια πολύ καλή πίπα, με εμένα όρθιο και εκείνη καθιστή στη γωνία του κρεβατιού . Δεν πολυέγλειψε τις μπάλες (σαν να το έχει ελαττώσει τώρα τελευταία...). Σεξ σε ιεραποστολική στάση μετά , έχοντας τυλίξει εκείνη τα πόδια της στη μέση μου . Στη συνέχεια πισωκολλητό , εκείνη ξάπλωσε εντελώς μπρούμητα . Δεν βόλευε η στάση οπότε ξανακάναμε ιεραποστολικό μέχρι τέλους. Για άλλη μια φορά η Ντενίζα τίμησε τα λεφτά της.
Ένα μείον, είναι ότι είχε βάλει πολύ κολώνια και αρώματα. Μύριζα ολόκληρος . Οπότε όσοι είστε παντρεμένοι έχετε το νου σας , μην πέσει παντόφλα στο σπίτι (όχι οτί αλλιώς θα την γλυτώσετε την παντόφλα, αλλά λέμε τώρα...)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντενίζα
Τιμημένος
Εγγραφή:
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
185
Likes:
468
Πόντοι:
2.950
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού