Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 140 10
Μπουρδέλα
133737
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Χθες το βράδυ , αφού είχε ποδόσφαιρο, ξεκίνησα για Λίντα. Όμως από ότι έμαθα δεν δούλευε , οπότε σκέφτηκα ότι θα φύγω άπραγος. Άπραγος? Ποτέ δε φεύγεις άπραγος όταν δουλεύει η Ντενίζα . Το πλέον σίγουρο στανταράκι που υπάρχει για να περάσεις καλά. Ξεκίνησα λοιπόν για το σπιτάκι της οδού Ρεμούνδου. Φτάνοντας , στην περιοχή είδα ένα απίστευτο σκηνικό. Αστυνομία παντού. Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ακροδεξιοί διαδήλωναν εναντίον των ξένων. Λίγο πιο πέρα, Αχαρνών και Χέϋδεν , αναρχικοί με καδρόνια. Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι. Φυσικά, ούτε λόγος για να εγκαταλείψω . Ο ορκισμένος μπουρδελιάρης δεν μασάει από τέτοια . Ακόμα και με κίνδυνο της ζωής του πρέπει να καταθέσει. "Ή πουτάν ή επί τας" , όπως λέει το ρητό του μπουρδελιάρη.
Έτσι λοιπόν, έφτασα στο μπουρδελάκι. Εντελώς μόνος μου ήμουνα. Πλήρωσα το αντίτιμο και ύστερα από λίγο ήρθε και η Ντενίζα. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη , αυτή η κοπέλα. Μου είπε ότι το πρωί δεν δούλευε . Άρα δεν ήταν πολύ κουρασμένη
Επίσης , ήταν πεντακάθαρη .Μετά από παιχνίδι στα όρθια πήγαμε στο κρεβάτι. Ξεκίνησε με μια πολύ καλή πίπα, με εμένα όρθιο και εκείνη καθιστή στη γωνία του κρεβατιού . Δεν πολυέγλειψε τις μπάλες (σαν να το έχει ελαττώσει τώρα τελευταία...). Σεξ σε ιεραποστολική στάση μετά , έχοντας τυλίξει εκείνη τα πόδια της στη μέση μου . Στη συνέχεια πισωκολλητό , εκείνη ξάπλωσε εντελώς μπρούμητα . Δεν βόλευε η στάση οπότε ξανακάναμε ιεραποστολικό μέχρι τέλους. Για άλλη μια φορά η Ντενίζα τίμησε τα λεφτά της.
Ένα μείον, είναι ότι είχε βάλει πολύ κολώνια και αρώματα. Μύριζα ολόκληρος . Οπότε όσοι είστε παντρεμένοι έχετε το νου σας , μην πέσει παντόφλα στο σπίτι (όχι οτί αλλιώς θα την γλυτώσετε την παντόφλα, αλλά λέμε τώρα...)
Έτσι λοιπόν, έφτασα στο μπουρδελάκι. Εντελώς μόνος μου ήμουνα. Πλήρωσα το αντίτιμο και ύστερα από λίγο ήρθε και η Ντενίζα. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη , αυτή η κοπέλα. Μου είπε ότι το πρωί δεν δούλευε . Άρα δεν ήταν πολύ κουρασμένη
Επίσης , ήταν πεντακάθαρη .Μετά από παιχνίδι στα όρθια πήγαμε στο κρεβάτι. Ξεκίνησε με μια πολύ καλή πίπα, με εμένα όρθιο και εκείνη καθιστή στη γωνία του κρεβατιού . Δεν πολυέγλειψε τις μπάλες (σαν να το έχει ελαττώσει τώρα τελευταία...). Σεξ σε ιεραποστολική στάση μετά , έχοντας τυλίξει εκείνη τα πόδια της στη μέση μου . Στη συνέχεια πισωκολλητό , εκείνη ξάπλωσε εντελώς μπρούμητα . Δεν βόλευε η στάση οπότε ξανακάναμε ιεραποστολικό μέχρι τέλους. Για άλλη μια φορά η Ντενίζα τίμησε τα λεφτά της.
Ένα μείον, είναι ότι είχε βάλει πολύ κολώνια και αρώματα. Μύριζα ολόκληρος . Οπότε όσοι είστε παντρεμένοι έχετε το νου σας , μην πέσει παντόφλα στο σπίτι (όχι οτί αλλιώς θα την γλυτώσετε την παντόφλα, αλλά λέμε τώρα...)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντενίζα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού