Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 241 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η αννα ειναι μια νεαρη ιεροδουλη με ομορφο γλυκο προσωπο , μακρυ μαυρο μαλλι , μικρα στητα φυσικα βυζακια , λευκο δερμα , κοντο αναστημα και ωραιο αδυνατο κορμι με καλοσχηματισμενο κωλαρακι.Ειχα διαβασει καποιες αρνητικες κριτικες για την κοπελα.Γενικα στα περισσοτερα σπιτακια στην απογευματινη αλλαγη ειναι πολυ χαμηλο το επιπεδο απο πλευρας εμφανισης των ιεροδουλων.Η ααννα μου αρεσε αρκετα εμφανισιακα , ηταν απο τις πιο ωραιες της βαρδιας , και ειδικα στο 10ρικο , γιατι σπανια δινω 15 ευρω στο Μεταξι , οποτε αποφασισα να την τεσταρω παρα τις αρνητικες κριτικες που εχει.

Εδωσα λοιπον το 10ρικο και περασα στο δωματιο.Υστερα απο λιγο ηρθε η Αννα.Μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Αυτη καθισε διπλα μου και αρχισε τα προκαταρκτικα.Μου εγλυφε τα βυζακια και εγω χουφτωνα το κωλαρακι της.Αυτη ειχε ωραιο αρωμα και το σωμα της μυριζε ωραια.Οποτε βαζω στα θετικα οτι κανει προκαταρκτικα.Υστερα μου εφαρμοσε το προφυλακτικο και ξεκινησε την πιπα.Ηταν ξαπλωμενη πλαγια προς τα εμενα και με πιπωνε.Αυτη με πιπωνε και εγω της πατουσα το κεφαλι χωρις αυτη να παραπονεθει.Η πιπα της ειναι μετρια και ειχε μετρια διαρκεια.Δεν μπορει να τον παρει βαθια αλλα και ουτε προσπαθησε.Με τα μπαλακια δεν ασχοληθηκε.

Πρωτη σταστη την ξαπλωσα ανασκελα και τον εχωσα στο ξυρισμενο της μουνακι στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμους.Αυτη ειχε κλειστα τα ματια και εβγαζε καποια χαμηλοφωνα επιφωνηματα.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη την σταση.Την γαμουσα και την εγλυφα στον λαιμο.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα.Την διορθωσα για να εχει σωστη σταση το σωμα της και να με βολευει να την γαμησω.Της τον καρφωσα και αρχισα να την γαμαω δυνατα.Την γαμουσα και της εριχνα κωλοχαστουκακια! Αυτη ομως εδειχνε να ποναει.Την γαμουσα αλλα αυτη εκανε μορφασμους πονου και δεν εκανε παιχνιδι με τον καθρεπτη.Δεν αντεχει σκληρο σεξ για πολυ ωρα.Την γαμουσα και τα πλατς πλουτς δινανε και παιρνανε.Τεσπα , κατεβασα ρυθμο και μετα απο λιγο αρχισα να χυνω μεσα στο μουνακι της.Οταν εχυνα αυτη επιασε το προφυλακτικο για να μην βγει μεσα στο μουνακι της.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η αννα ειναι μια ιεροδουλη αξιολογης εμφανισης και ειναι πανω απο τον μεσο ορο της περιοχης σε επιπεδο εμφανισης.Παντως και σε επιπεδεο υπηρεσιων εμεινα σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος.Εκανε προκαταρκτικα , η πιπα της ειχε μετρια διαρκεια και εδειξε καποια συμμετοχη στο κυριως σεξ.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Δεν αντεχει ομως δυνατο σφυροκοπημα στα τεσσερα για πολυ ωρα.Δεν εδειξε σημαδια βιασυνης και η ευγενικη τσατσα δεν μας ενοχλησε.Ειναι μια ιεροδουλη που πρεπει να εισαι ευγενικος μαζι της για να περασεις σχετικα καλα.Παντως με εμενα ηταν καλυτερη απο οτι περιγραφεται σε καποιες κριτικες.Χωρις βεβαια να ειναι και κατι το ιδιαιτερο και το ξεχωριστο απο πλευρας υπηρεσιων.Βεβαια οπως εχουμε πει χιλιαδες φορες οι πουτανες με καποιους ειναι καλες , με καποιους μετριες και με καποιους καραφολαρες.Παντα υπαρχει και το υποκειμενικο στοιχειο.Για τους αγαπουληδες να πω οτι η κοπελα κανει και social time...xaxa....Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
OversizeX777
Μέλος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
231
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , ThE, info@123

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2023
Αγαπητέ kala-trava γράφεις αξιολόγηση για τον οίκο Φυλής 65Β και αναφέρεις το Μεταξουργείο, κάτι έχεις κάνει λάθος.... Γιατί φυλής 10€ και μετάξι δεν κολλάνε..
Καλή συνέχεια...
30 Αυγούστου, 2023
Μας μπέρδεψες φιλαράκι. Γράφεις ότι έδωσες δεκάρικο και ότι ήσουν Μεταξουργείο. Η κριτική όμως είναι στην Φυλής που έχουν όλα 20. Γράφεις ότι η κοπέλα έχει αρνητικές κριτικές. Είναι η Άννα Μαρία;;
31 Αυγούστου, 2023
Ερωτήματα:
Κόστος; Στο κείμενο είναι 10€ στα σύνολα 20€!
Ημερομηνία; Στα σύνολα Φεβρουάριος ενώ στην καταχώρηση Αύγουστος!
Μπουρδέλο; Μιλάς για Μετάξι ενώ η καταχώρηση είναι για Φυλής!
Τι γίνεται;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3