Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Παρούσες στον οίκο 4 κοπέλες, βγήκαν μοιρασμένες από δεξιά κ αριστερά.
Ελένη, πολύ νταρντάνα ρε παίδες, Ντανιέλα, πολύ λεπτή μισομούνικο, Ντιάνα κανονική αλλά εντελώς ανέκφραστη, ίσως τα παγόβουνα της Ανταρκτικής να είναι θερμότερα κ Σαμπρίνα σχεδόν φυσιολογική, κανονικό ύψος, λίγο γεματούλα με πεταχτό ωραίο κώλο, και παιχνιδιάρα στο σαλονάρισμα.

Επιλογή Σαμπρίνας κ είσοδος στα ενδότερα, καθαρό δωμάτιο, με ντουζιέρα, χαρτί κ πετσέτα, λίγο φρεσκάρισμα κ αναμονή της κορασίδας.

Η κοπέλα ήρθε σε 5 λεπτά περίπου, με ρώτησε αν θέλω ακα πίπα, της έδωσα πρώτο ρόλο, αλλά οπωσδήποτε ζήτησα προκαταρκτικά.
Συμφώνησε & ξεκίνησε ένα γλύψιμο από ψηλά, πίσω από τα αυτιά και άρχισε να κατεβαίνει στο λαιμό, στήθος, έγλυψε & πιπίλισε τις ρώγες, ενώ ταυτόχρονα μου χούφτωνε πούτσα κ μπάλες μαζί, αρκετά αισθησιακό το όλο σκηνικό. Έφτασε στον αφαλό, όπου έπαιξε λίγο με τη γλώσσα της , τραβώντας ταυτόχρονα τη πούτσα προς τα κάτω, αργά μεν αλλά τη τραβούσε όλη μέχρι να καλύψει τη βάλανο η πόσθη.

Η πούτσα μου έγινε παλούκι, τόσο που δε χρειάστηκε πάνω από 2 λεπτά ακα πίπα, δυνατό καραμέλωμα κ εδώ κ ρούφηγμα της βαλάνου, προκειμένου να μου περάσει προφυλακτικό και να αρχίσει ο επόμενος γύρος.

Την έστησα στα 4 όπου η κωλάρα της αφενός κ η αίσθηση του μουνιού της αφετέρου, ανέβασαν τη λίμπιντο σε δυσθεώρητα ύψη, υπέροχη αίσθηση, με το ζεστό, καυτό μουνάκι της να αγκαλιάζει την πούτσα μου κ με ταυτόχρονα βογγητά κ αναστεναγμούς σου έδιναν την εντύπωση πως το ευχαριστιέται κ η ίδια. Επειδή μου άρεσε πάρα πολύ να την βλέπω στον καθρέπτη έτσι όπως την πηδούσα και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι φορμαρίστηκα απίστευτα σε αυτή τη στάση, την κράτησα λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να θυσιάσω την cowgirl.

Καθώς πλησίαζε το τέλος, την γύρισα στο ιεραποστολικό, να δω το μουνάκι της και μπήκα βίαια μέσα της κάτι που το απόλαυσα πραγματικά παίδες, μια στιγμή ισχυρού αισθησιασμού και εγκεφαλικής ηδονής.
Είχα σκοπό να την βγάλω και να την παίξω στα μικρά σχετικά βυζιά της αλλά δεν τα κατάφερα, τα έδωσα όλα μέσα της, βλέποντας το καυλερό προσωπάκι της..
Στράγγιξα μέσα στο μουνί της, με τα βλέμματά μας να διασταυρώνονται και το χαμόγελο να δίνει τη σειρά του στην ευχαρίστηση..
Παραμονή γύρω στο δεκάλεπτο..
Η Σαμπρίνα είναι μια μέτρια επιλογή, όχι φόλα αλλά κ τίποτα σπουδαίο, δύσκολα την ξαναπαίρνεις, ίσως εκείνη την ημέρα να ήταν η καλύτερη επιλογή, μου έδωσε την εντύπωση της αυτάρεσκης γυναίκας, θα έλεγα πως τη δουλειά της, την κάνει περισσότερο επαγγελματικά κ λιγότερο διεκπεραιωτικά.

Μιλήσαμε λίγο πριν φύγει, μεταξύ άλλων μου είπε πως είναι από Ρουμανία, αλλά ζει πολλά χρόνια στην Ελλάδα.. anyway..

Συνεχίζουμε..










Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
kritwn99
Σεβαστός
Εγγραφή:
22 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
1.053
Πόντοι:
1.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Επιρρεπής, Bonecrusher και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2023
αν το σχολιο δεν ηταν οπως το εγραψες, δεν θα το σχολιαζα, αλλα επειδη ειναι λιγο καπως, η δικη μου η εμπειρια ειναι οτι, η σαμπρινα, δεν μιλαει γρι ελληνικα η αγγλικα και αρα ειναι ενα θεματακι πως εσυ (που δεν εισαι ρουμανος) καταφερες να μιλησεις μαζι της και να μαθεις οτι ειναι χρονια στην ελλαδα κτλ...μαζι μου, η συνομιλια εγινε με νοηματα χεριων, και μου ειπε αν τον επαιξα στο σπιτι με δυο κινησεις χεριων.

η σαμπρινα ειναι διεκπερεωτικη, 1. εγω δεν τελειωσα γιατι τα συνεχη βογκητα τυπου, ειμαι στεγνη ποναω, σταματα να βαλω αλοιφή με ξενερωσαν τοσο που δεν θα μπορουσα να τελειωσω ακομη και αν η μεριλιν ηταν απο κατω μου, 2. ναι μεν τα προκαταρκτικα ειναι καλα, δεν εχουν διαρκεια γιατι η σαμπρινα λειτουργει σαν μηχανη σε αυτοματο πιλοτο, τωρα αυτο, μετα απο 1' το αλλο, μετα απο 0,5' προφυλακτικο κτλ, 3. φοραει κραγιον τετοια, που αν σε φιλησει η σε γλυψει, ολο σου το σωμα γινεται γεματο με κραγιον που αν δεν το προσεξεις...ΧΩΡΙΣΕΣ.

η σαμπρινα ειναι η μια ολανδικη εμπειρια στην αθηνα, με το που θα μπεις στο δωματιο, ολη η καυλα του σαλονιου, τελειωσε
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1