Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 229 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ημερομηνία ενδεικτική, είχα καιρό να επισκεφτώ το εν λόγω ίδρυμα, οι δύο κοπέλες πραγματικά εντυπωσιακές, με κέρδισε η τσεχα λόγω μοντελε σαλοναρισματος, άπειρος κόσμος στο περίμενε. Φαίνεται μαγκωμενη μπαίνοντας, αγγλικά τίποτα, ελάχιστα ελληνικά. Προκαταρκτικα φτωχά και βάζει κόφτη σε όλες τις στάσεις. Αποφεύγει το doggy, πιο δύσκολος ο κοφτης εκεί αλλά με πολύ παρακαλι και επειδή με συμπάθησε, με άφησε να ανεβάσω ρυθμούς και κατέθεσα. Κάθε φορά που αλλάζαμε στάσεις πέταγε και μια κλανιτσα από το μουνι, δείγμα του ότι είναι αρκετά στενή και υποφέρει. Καλύτερο σημείο καβλωτικο κοίταγμα στο καθρέφτη και πολλά υποσχόμενο χαμόγελο όταν με ξανά είδε στο σαλόνι ενώ έβγαινα. Μοναδικός λόγος να ξανά πάω είναι να την ξεκλειδωσω, έχει πολλά να δώσει σε όποιον τυχερό τα καταφέρει. Συμπέρασματικα, πανέμορφο κορίτσι που δεν το βρίσκεις εύκολα στο 20ρικο, από μένα είναι ναι αλλά θέλει πολύ πολύ υπομονή.
Να περνάμε όμορφα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία Τσέχα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
22 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
64
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, black crow, ThE και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2023
Έχεις σκεφτεί ότι αυτή η συμπρεριφορά μπορεί να προέρχεται ότι η συγκεκριμένη κοπέλα ίσως είναι θλυμα trafficking;
22 Αυγούστου, 2023
Αδερφέ μου δεν ξέρω αν είναι θύμα και ελπίζω να μην είναι αλλά με όλους έτσι κάνει όπως κ το ίδιο έκανε κ σε μένα Όμορφη αλλά από υπηρεσίες μηδέν αλλά το χειρότερο για μένα είναι πως είναι βρωμοποδαρη
23 Αυγούστου, 2023
Δεν είναι θύμα τραφικινγκ, απλά είναι στενή. Προσπαθεί με όσα έχει και ξέρει. Το τραφικινγκ για κορασιδες προερχομενες από χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι κάτι που συμβαίνει η μπορεί εύκολα να συμβεί διότι απλά τα μαζεύουν και φεύγουν, δεν τους κρατάνε διαβατήρια κ δεν έχουν πληρώσει κάτι παλαβό για να έρθουν. Η κοπέλα Είναι εδώ για να βγάλει χρήμα, απλά δεν της βγαίνει όσο και να το προσπαθεί.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3