Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη 1η βάρδια, αφού έκανα τη βόλτα μου και πηγαίνοντας να πάρω το ηλεκτρικό πατίνι πού μου είχε δανείσει ο φίλος DmtrsxXx είδα να έχει ανοίξει ο οίκος αλλά από την κανονική παλιά είσοδο του Αχαρνών 86 ,ανέβηκα πάνω και η υπηρεσία είπε ότι δουλεύει η Βικτόρια...καινούργια κοπέλα....
Στο σαλόνι βγήκε η Νικόλ που δουλεύει συνήθως στη 3η βάρδια ,ξανθιά μιλφ λεπτή με 1.5αρι βυζι, και μεγάλο τατουάζ στο αριστερό μπράτσο, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,ενώ η Νικόλ με τραβούσε από το χέρι λέγοντας πέρνα θέλω να με γαμησεις δυνατά.
Θα πέρναγα έτσι κι αλλιώς γιατί την είχα λοκαρει απ άλλη βόλτα.
Πλήρωσα λοιπόν και πέρασα στο δωμάτιο για να την δοκιμάσω, φρεσκαρίστηκα.
Ήρθε σχεδόν αμέσως στο δωμάτιο,με πέτυχε την ώρα που πλενομουν ,περίμενε όρθια δίπλα στο κρεβάτι να τελειώσω και να έρθω, όταν τελείωσα τη πλησίασα τη χουφτωσα και πήγα να της βγάλω το ροζ νεγκλιζε που φορούσε, μου είπε ότι δε χρειάζεται να το βγάλει και ότι δε φοράει εσώρουχο...ούτε το σουτιέν έβγαλε.
Αφού μου έδωσε ένα φιλί στο στήθος (αυτά ήταν όλα τα προκαταρκτικά χαχαχαχαχαχαχααχα)μου είπε να ξαπλώσω και ρώτησε αν θέλω κάποτα ή όχι στη πίπα, πήρε μωρομαντιλο και σχολαστικά σε σημείο να με πονέσει άρχισε να καθαρίζει τριβοντας τον πουτσο μου.
Κατέβηκε χαμηλά και έβαλε το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να γλύφει τα αρχίδια μου, μέσα μου είπα ωπα καλά ξεκινήσαμε, στη συνέχεια πήρε τον πουτσο μου στο στόμα της, η πίπα της μετριότατη και ρηχή, με δική της πρωτοβουλία γύρισε σε στάση 69 ,στη λίγη διάρκεια που την εγλυψα δε μου έπαιρνε πίπα απλά καθόταν.
Απότομα γύρισε, πήρε προφυλακτικό και μου το φόρεσε, της είπα να ανέβει από πάνω μου, στήθηκε στα τέσσερα και απάντησε μόνο πισωκολλητο...τέλος πάντων λέω είχε στηθεί και ωραία...με το που πάω να ανεβάσω λίγο ρυθμούς μου λέει πιο σιγά...με τα πολλά της λέω καλά παρτον στο στόμα να χυσω όπου θές, απαντάει ότι δεν το παίρνει ξανά στο στόμα αν έχει περαστεί καποτα...οκ λέω κρατώντας την ψυχραιμία μου, θα τον παίξω και θα σε χυσω, απαντάει δε κάνω τελειωτικό...μου έδωσε ένα μωρομαντιλο και έχυσα σε αυτό...
Δέκα λεπτά στο δωμάτιο και η περισσότερη ώρα ήταν κουβέντα...δεν υπάρχει περίπτωση να τη πάρω ξανά και δε την προτείνω, 3 αστεράκια και στην υπηρεσία που ανέφερε τελειωτικό στο σώμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.166
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , Paliotsarkadoros, giorgiodelafuentes2 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Αυγούστου, 2023
Φολαρα δηλαδη μακρυα!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1