Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 248 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Άδεια η Αθήνα τιςς τελευταίες ημέρες και στάθηκα τυχερός που βρέθηκα στην περιοχή αυτή. Πέρασα από Βέργας... Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο ...
Πήγα στα δύο σπίτια της Λιοσίων 73. Στο κάτω ειχε δύο κοπέλες , την Κωνσταντίνα και μία Λατίνα δεν θυμάμαι το όνομα της.
Στο επάνω δούλευε μία ψηλή κοπέλα ξανθούλα και ομορφούλα και μου είπε η υπηρεσία ότι δουλεύει και η Κατερίνα.
Η Κατερίνα μου ήταν γνωστή ως παρουσιαστικό, όταν πρόλαβα να την δω την ώρα που σχολούσε πριν από περίπου δύο μήνες. Μου άρεσε από τότε. Είπα στην υπηρεσία ΟΚ περνάω δίνοντας το μπλε παράβολο.
Λιγα λόγια για την κοπέλα:
Πολύ νέα, ψηλή κοντά στο 1.70 (ανευ τακουνιών), κανονικό σώμα, μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί, καθαρή λευκή επιδερμίδα και στήθος φυσικό κοντά στο 3.
Πρόσωπο όμορφο, καθαρό με καστανά γελαστά μάτια. Η Κατερίνα είναι από την Βενεζουέλα και μου θυμίζει κάπως την Μεξικανή porn star Yazmina Melendez (ή αλλοιώς Cynthia Bang) αν και αδικώ την Κατερίνα γιατί μου άρεσε πολύ!
Πέρασα στο δωμάτιο που ήταν καθαρό, με νιπτήρα και ντους και φυσικά πετσέτα. Το κρεβάτι διπλό με ωραίο στρώμα και υπήρχε tv που έπαιζε ταινία porn.
Η κοπέλα ήρθε μέσα στο χαμόγελο. Συστηθήκαμε λίαν συντόμως στα καλά Αγγλικά που γνωρίζει και άρχισαν τα προκαταρκτικά. Ισπανικό με πολύ γλυκά χάδια και στη συνέχεια 69. Πολύ τρυφερή σε όλα και πολύ πιθανό να της άρεσε ο
τρόπος που την προσέγγιζα.
Ακολούθησε πολύ ωραίο στοματικό με περιποίηση στη γύρω περιοχή. Ήμουν καθαρός και ξυρισμένος και στην περιοχή αυτή , κάτι που και η ίδια το εκτίμησε.
Πολύ εύκολα τελείωσα... Φεύγοντας με ευχαρίστησε ιδιαίτερα η κοπέλα και φιληθήκαμε. Υπόσχεση ότι θα την ξαναεπισκεφθώ!
Η κοπέλα συμβολίζει μία νέα αίσθηση όπως δανείστηκα τον τίτλο του τραγουδιού των INXS New sensation.
Αδικία αυτό το ομορφούλικο να δουλεύει για τόσα λίγα χρήματα όταν στα στούντιο πολλές κοπέλες υποτιμούν και το 50αρικο...
Σαφώς δεν είμαι ο ρυθμιστής της αγοράς, άλλωστε πολλοί από εσάς τα κρίνετε και τα κατακρίνετε (δικαίως) αυτά τα φαινόμενα.
Κατερίνα μου ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
11 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
294
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 black crow, Autokinitas, baroc και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού