Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 161 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πήγαμε σήμερα και εγώ με την ηλεκτρα. Η κοπέλα είναι όντως ιδιαίτερη. Μιλάει κάπως περίεργα σαν να έχει κάποιο θέμα. Αλλά τίποτα πολύ σκληρό.
Θα έλεγα ότι έχει ωραίο σώμα. Κάνει ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο χωρίς αυτά να έχουν έξτρα κόστος. Όλα είναι μέσα στο 20€.
Βγαίνει μέσα από το δωμάτιο λέει είμαι η Ηλέκτρα, Ελληνίδα.
Πήγα μέσα και περίμενα ένα τέταρτο μιας και είχε άλλους 2 σε δωμάτια. Και γενικά όταν βγήκα περίμεναν άλλοι τρεις να μπουν μέσα. Χαμός.
Τέλος πάντων.
Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και με ρωτάει θες ελεύθερο; λέω ναι και αρχίζει την πιπα χωρίς καθόλου προκαταρικα. Η αλήθεια είναι έχω κάνει ελεύθερο λίγες φορές και αυτή θα έλεγα ήταν η καλύτερη μιας και το ένιωθα πολύ ωραία. Μετά την πήρα στα 4 όπου βογκαγε συνέχεια. Έχει ωραίο κωλο και ωραία πόδια οποτε το ευχαριστήθηκα. Μετά έτσι όπως το κάναμε τη ρωταω άμα κάνει και πρωκτικο. Μου λέει εξαρτάτε από το πόση ώρα θα κάνεις να τελειώσεις. Της λέω άμα αργήσω το σταματαμε και μου τον πιάνει και τον χώνει στον κωλο της με λίγο λιπαντικό.

Να πω εδώ ότι ήταν η πρώτη φορά πρωκτικο και δε μου πολύ άρεσε. Μιας και επειδή είναι πιο σφιχτό δεν μπορούσε να γλίστρησει καθόλου και δε το απόλαυσα. Μου ειπε κιόλας όλη πρωκτικο θέλουμε.

Εδώ να πω ότι ούτε με την τσα ούτε με την κοπέλα είχαμε συζήτηση για πρωκτικο μέχρι εκείνη τη στιγμή. Και η κοπέλα το δέχθηκε. Και αργούσα να τελειώσω και δεν είπε τίποτα. Όχι σαν κάτι άλλες που λίγο της αγγίζεις και αρχίζουν τα μη και μα.

Στην τελική θα έλεγα όμορφουλα κοπέλα. Και για ένα 20 είναι φουλ vfm. Αλλά το ότι προφανώς έχει κάποιο θέμα είναι ξενέρωτο για εμένα. Μάλλον δε θα ξαναπηγενα.
Επίσης γενικά είναι πολύ θετική και αρκετά ομιλιτικη. Που μου άρεσε. Σε αντίθεση με κάτι κοπέλες που είναι αρνητικές και δε μιλιούνται με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι της αναγκάζουν (που όντως παίζει να της αναγκάζουν). Η Ηλέκτρα ήταν το αντίθετο από αυτό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ηλέκτρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
5 Μαρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
315
Πόντοι:
20
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 John_282, skart, Yatoputso και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Αυγούστου, 2023
γυρισε πάλι ο Τσιβιλίκας ???
Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1