Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 164 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εδώ και καιρό μου είχε μπει στο μυαλό μια ιδέα. Να τσιμπουκώσω μια κυρία του χώρου, στο σαλόνι. Δεν το είχα κάνει ποτέ και η ιδέα με έφτιαχνε αλλά έπρεπε να βρεθεί η κατάλληλη να δεχθεί, αλλά να μην ενοχλήσει και η υπηρεσία. Θυμήθηκα ότι η συγκεκριμένη δουλεύει μόνη της χωρίς υπηρεσία οπότε πήγα να το δοκιμάσω. Μπήκα στον οίκο και βγήκε η Αλίκη που για την ηλικία της κρατιέται πολύ καλά. Σίγουρα δεν έχει την ζουμερή κωλάρα που είχε πριν 10 χρόνια αλλά και τώρα καλή είναι. Βγήκε στο σαλόνι ως συνήθως με διχτυωτές κάλτσες και ένα εφαρμοστό διχτυωτό φορεματάκι που μόλις κάλυπτε τα κωλομέρια της. Δεν έχασα την ευκαιρία και της είπα ότι θα περάσω αλλά θέλω μια χάρη. Να μου κάνεις στοματικό στο σαλόνι και μετά να πάμε στο δωμάτιο. Αυτή ξαφνιάστηκε στην αρχή, αλλά μετά χαμογέλασε και μου είπε "Εντάξει ψυχούλα μου θα το κάνουμε ".
Πήγε στην πόρτα και την κλείδωσε, ενω εγώ την περίμενα όρθιος.
Επιστρέφοντας της έδωσα τα χρήματα , πηγε στο κουζινάκι και επέστρεψε με ένα μικρό νεσεσέρ που παίρνει πάντα μαζί της. Εγώ είχα ήδη κάτσει στον καναπέ και ήμουν ήδη καβλωμένος. Έκανε βαθύ κάθισμα ακριβώς μπροστά και άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι μου ,ενώ εγώ την βοήθησα κατεβάζοντάς το όλο στο πάτωμα. Η πούτσα μου ήταν ήδη όρθια και χαμογέλασε όταν την είδε ετοιμοπόλεμη. Πήρε ένα μωρομαντηλο να με καθαρίσει, εγώ της είπα ότι μόλις είχα κάνει μπάνιο στο σπίτι μου και ήμουν φρέσκοξυρισμένος αλλά τον σκούπισε και πάλι και μετά τον έβαλε στο στόμα της. Στην αρχή έγλειφε μόνο το κεφαλάκι με την γλώσσα της ενώ με κοιτούσε και σιγά σιγά τον κατέβαζε όλο και πιο κάτω.
Εγλειψε και τα μπαλάκια και μετά ξαναγύρισε πάνω και εγλειφε πότε τον κορμό με την γλώσσα και πότε το κεφαλάκι. Κατάλαβα ότι δεν βολευόταν καλά σε αυτή την στάση οπότε σηκώθηκα όρθιος και της είπα να καθίσει αυτή. Σηκώθηκε όρθια αλλά αντί να καθίσει στον καναπέ, κάθισε δίπλα σε ένα λευκό τραπεζάκι από το ΙΚΕΑ.
Τώρα μπορούσε να γλείψει πιο εύκολα. Τον ρουφούσε απαλά ενώ με κοιτούσε που και που. Εγώ την χάϊδευα ελαφρά στο κεφάλι και την παρότρυνα να συνεχίσει ενώ μας έβλεπα και από τον καθρέφτη που έχει στο τοίχο. Της είπα ότι δεν το είχα ξανακάνει σε σαλόνι και με έφτιαχνε πολύ η όλη φάση. Την ρώτησα εάν το είχε κάνει αυτή ποτέ και μου μου είπε όχι, πρώτη φορά το κάνω κι εγώ. Αφού πραγματοποίησα την φαντασίωση μου της είπα να πάμε στο δωμάτιο το οποίο ήταν καθαρό περιποιημένο και δροσερό. Ξάπλωσα και μετά από λίγο ήρθε με το νεσεσέρ της. Η πούτσα μου ήταν ακόμα σηκωμένη και παλλόταν. Την κοίταξε και μου είπε με χαμόγελο ότι την χαιρετάει. Εγώ της απάντησα ότι πάντα χαιρετάει τις κυρίες. Πήρε θέση στο πλάϊ μου με την κωλάρα της προς τον καθρέφτη. Συνέχισε την πίπα της με τον ίδιο αργό ρυθμό γλειφοντας και ρουφώντας μια μπαλάκια και μια πούτσα ενώ μου υπενθύμισε να μην τελειώσω στο στόμα της. Της τράβηξα τα χέρι για να τον κατεβάσει όλον κάτω ενώ ταυτόχρονα χάϊδευα την κωλάρα της. Μετά από λίγο σταμάτησε και μου είπε πως θέλω να το κάνουμε. Της είπα να ανέβει από πάνω. Μου έβαλε προφυλακτικό και καθησε πάνω μου. Το καβλι μου μπήκε όλο μέσα της ενώ την είχα αρπάξει από τα κωλομέρια και της τα σκαμπίλιζα. Κοπανηθηκε αρκετά βογγώντας ελαφρά και σε κάποια στιγμή μου είπε, χύνω μωρό μου χύνω. Την κοπανησα πιο δυνατά ακόμα στην πούτσα μου και μετά από κάνα λεπτό της είπα να στηθεί για πισωκολητό . Στήθηκε ωραία και της τον έχωσα όσο πήγαινε. Της είπα ότι μου αρέσει να την γαμάω έτσι και της έριχνα κωλοσκάμπιλα. Αυτή χαμήλωσε ελαφρώς και ακούμπησε το κεφάλι στο στρώμα. Της έριξα ένα δυνατό σφυροκόπημα για κάνα δίλεπτο και της τα έριξα όλα στην μουνάρα της εντός προφυλακτικού. Αφού στράγγιξα εντελώς τραβήχτηκα και ξαπλωσα στο κρεβάτι λέγοντάς της ότι το ευχαριστήθηκα πολύ. Μου αφαίρεσε το προφυλακτικό με χαρτί και μετά με σκούπισε σχολαστικά με μωρομαντηλο. Είπαμε κάτι τυπικά περί διακοπών και μετά σηκώθηκε και βγήκε από το δωμάτιο. Σηκώθηκε κι εγώ ντύθηκα και έφυγα αφου την χαιρέτησα όταν την βρήκα στο σαλόνι. Είχα μεγάλη άνεση χρόνου, αφού αυτή κάνει κουμάντο και δεν βιάζεται ποτέ. Σίγουρα έκατσα πάνω από 15 λεπτά συν το σαλωνάτο τσιμπούκωμα που ήταν το πιο ερεθιστικό. Προτείνεται για όσους γουστάρουν μεγάλες γυναίκες που θα τους περιποιηθούν σαν ερωμένες τους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
129
Likes:
16.305
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 cocos30, giorgiodelafuentes2, sisax87 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2023
Εχει καμερες στο σαλονι ομως 100%
review reaction 1 Anal popcorn, trelakos146
12 Αυγούστου, 2023
Ωραίο σκηνικό έπαιξες στο σαλόνι τυπε. Μεν έχει κάμερες όπως λέει κ ο συναγωνιστής, αλλά μπροστά στην καύλα τις ξεχνάς.
12 Αυγούστου, 2023
Ωραία φάση ρε τυπε αλλά στο σαλόνι γράφουν οι κάμερες και ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υλικό.
14 Αυγούστου, 2023
Μάγκες για τις κάμερες πραγματικά ούτε μου πέρασε από το μυαλό. Από την άλλη πάλι αν κατάλαβα καλά το σπίτι είναι δικό της οπότε δεν νομίζω να κυκλοφορήσει βίντεο που φαίνεται και η ίδια. Τώρα αν κυκλοφορήσει θα ζητήσω τα ποσοστά μου ???
14 Αυγούστου, 2023
Eισαι και εμπειρος ρε φιλε ,αφου μπαινουμε στον οικο εντελως αθορυβα δηλαδη χωρίς ηχο απο πορτα και βγαινει αμεσως η τσατσα ή η κοπέλα και μας λεει τα καθεκαστα.Μας εχουν δει στην καμερα.Εχουν κλειστο κυκλωμα και οθονη στο κουζινακι ολοι οι οικοι.Το πιο πιθανο ειναι να σε ειδαν ο Μπαμπης ο Σουγιάς ή ο Ιλιρ Κοκα,ιδιοκτητες του οικουΧαχαχα!
.Μικρό το κακό.
17 Αυγούστου, 2023
@gnnakos γι αυτό κι εγώ τις γαμάω δυνατά τις κυρίες, ώστε σε περίπτωση που διαρρεύσει βίντεο να πουν όλοι "Άξιος "????
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6