Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 161 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η σημερινή κριτική θα είναι σύντομη, αφού δεν περιλαμβάνει κάποια θεαματικά σκηνικά, που να αξίζει να περιγραφούν με λεπτομέρεια.
Τσάρκα στον γνωστό δρόμο, απογευματάκι Αυγούστου με λίγη κίνηση στο κέντρο αλλά κ στην περιοχή.
Αρκετά σπιτάκια σε λειτουργία, κάποια κλειστά, ενώ ένα μόλις άνοιγε.. πολλές γυναίκες, οι περισσότερες αδιάφορες για τα γούστα μου, κάποιες πράγματι αναρωτιέσαι αν χτυπάνε έστω έναν πελάτη στη βάρδια τους.. anyway..
Αφού είδα 7-8 κατέληξα στο Φ67, παρούσες η Ηλέκτρα κ μια ακόμα, δε συγκράτησα όνομα, με μαύρο σατέν κορμάκι χωμένο στο μουνί της..

Είπα να δοκιμάσω την Ηλέκτρα, μου θύμισε μια παλιά μου γειτόνισσα, αρκετά μεγαλύτερή μου την οποία γούσταρα πιτσιρικάς.

Η Ηλέκτρα είναι μια μελαχρινή κοπέλα η οποία συστήθηκε Ελληνίδα, ίσως κ να είναι, μου είναι αδιάφορο, ηλικία γύρω στα 30, έχει ωραίο σωματότυπο, καθαρά γυναικείο σώμα θα έλεγα, ωραίο στήθος, στέκεται στο ύψος του, με μακριά μαλλιά που το καλύπτουν, θηλές κοκκινο-ροζ αλλά έχει κάτι που ίσως δεν το βρίσκεις πουθενά αλλού. Κινείται κ μιλάει σε slow - motion, πραγματικά , αξίζει να τη δείτε, θα με θυμηθείτε.. δεν υπάρχει ..

Μου ανακοινώθηκε στο σαλόνι ότι δίνει κ το πίσω μέρος της, για όργωμα κ εξερεύνηση..
Έτσι με κέρδισε κ μου πήραν το μπλε παράβολο..

Δωμάτιο υποφερτό, καλτ, το σεντόνι καθαρό φαινόταν, φρεσκαρίστηκα λίγο κ περίμενα την κορασίδα..
Ήρθε με ένα στυλ απίθανο, με το κεφάλι κάτω, σα να πηγαίνει αδιάβαστη στην εξεταστική, για να ζητήσει επιείκεια από τον καθηγητή της.. μου έχουν τύχει τέτοια περιστατικά...
Εδώ λέω είμαστε, θα βγάλω όλα τα βίτσια μου επάνω σου, γονάτισε της λέω κ πάρτον στο στόμα, γλείψε καλά κ περιποιήσου την περιοχή, όλα τα κάνει αργά αυτό το κορίτσι, ακόμα κ κάτι περίεργους μορφασμούς που κάνει, την έβαλα κ κάθισε στο κρεβάτι κ εγώ όρθιος να της τη χώνω στο στόμα..

Μου έγινε παλούκι , στήσου της λέω στα 4 να τιμωρηθείς, πέρασμα προφυλακτικού κ δίνεται το λάκτισμα, καυλερή η θέα της πίσω όψης της, καλό το κωλαράκι της ανοιχτό κ πρόθυμο να δεχτεί την πούτσα, αν κ μου φάνηκε στενή τη ρούφηξε μονομιάς παίδες, μόλις φορμαρίστηκα άρχισα δυνατό σφυροκόπημα, την έχωνα όσο πιο βαθιά γινόταν, ένοιωθα το έντερό της πάνω στην πούτσα μου, με πονάς μου λέει , όχι έτσι, την έβγαλα 2-3 φορές για να δω τη βαθιά της κωλάρα κ χαλάρωσα το ρυθμό μου, εννοείται πως πρέπει να σεβόμαστε την κοπέλα που μας το δίνει κ επειδή εγκεφαλικά είχα ανεβάσει πολλές στροφές κ πλησίαζε το τέλος, έβγαλα την καπότα το γύρισα σε ισπανικό κ την έχυσα παντού..

Μια καλή κ σύντομη σχετικά εμπειρία με μια κοπέλα λίγο παράξενη (πολλοί μορφασμοί), αργοκίνητη, λιγομίλητη, χαμηλοβλεπούσα, σαν υπηρετικό προσωπικό, που ενίοτε σε σκανδαλίζει καθώς σκύβει να καθαρίσει το λουτρό κ θέλεις να την πηδήξεις, εκτιμώ πως αξίζει για μια φορά να δοκιμαστεί..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ηλέκτρα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
kritwn99
Σεβαστός
Εγγραφή:
22 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
1.053
Πόντοι:
1.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 info@123, Peter_FHL, anthotypos και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2023
Εγω το εχω ξαναπεί:::
Οσο αφορα εν ετη 2023 φυλης κ πέριξ ειναι αστα να πάνε η συγκεκριμένη υπηρεσία πρωκτικο (Γκρόβερ, αναλ) προσφέρεται ΜΌΝΟ από β ερασιτεχνικό από πλευρά εμφάνισης κορασιδες στη φυλης κ πέριξ. Είτε από πετιτ- μινιόν δείγματα γυναικών δηλαδή είτε από μιλφ κ αννω είτε από κοντές κ χοντρές ή απο 2-3 και πολλές λεω που το δινουν κ καλα αλλα κοροϊδεύουν κ ειναι φολες.... Τώρα αν η κοπέλα αυτή έχει μοντελε κορμάκι κ είναι όμορφη και λίγο επαγγελματισμο να έχει......τότε θα κάνει τη διαφορά στους οίκους του 20άρικου πιστεύω!!!
review reaction 1 kritwn99, λιωστης
13 Αυγούστου, 2023
Ωραία κριτική.
Θα τιμηθεί η κορασίδα
review reaction 1 kritwn99
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2