Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 114 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Φαίνεται πως έχει μέλι η περιοχή και ειδικά η Φιλιππίδου, ένα μικρό στενάκι της Φυλής κ ο δρόμος μου με βγάζει όλο εκεί τριγύρω.

Λίγες μέρες πριν είχα πάρει την Έμιλυ στο κάτω σπίτι (11α) έχω γράψει κριτική, αυτή τη φορά ανέβηκα επάνω όπου η κυρία (Αλεξάνδρα νομίζω) με καλωσόρισε , καθίσαμε λίγο στο μπαρ (ναι έχει μπαρ) κ πιάσαμε κουβέντα, μου μίλησε για τα κορίτσια της, είχε δύο εκείνη την ημέρα, η αλήθεια είναι ότι μου είπε πολλά κ για τις δύο, οι οποίες ήταν σε ξεχωριστά δωμάτια.
Όπως καθόμουν στο μπαρ, φάτσα διαγώνια δεξιά υπήρχε ένα άδειο δωμάτιο, όπως δηλαδή εισέρχεσαι στο σπίτι, στο αριστερό σου χέρι υπάρχει δωμάτιο, ενώ οι δύο πόρτες (εξόδου κ δωματίου) γειτνιάζουν. Κρατήστε το αυτό, έχει μεγάλη σημασία, δεν το αναφέρω τυχαία, θα δείτε τι συνέβη αργότερα!! Όσοι γνωρίζουν τη χωροταξία του σπιτιού καταλαβαίνουν..

Η πρώτη κοπέλα εμφανίστηκε από τα αριστερά όπως καθόμουν, δε συγκράτησα το όνομά της (Ίνα , Λίνα, Λία) κάτι τέτοιο, λεπτή με μακρύ μαύρο μαλλί, ωραίο αχλαδωτό βυζί 2άρι με μεγάλη καφέ θηλή, όσοι τη γνωρίζουν κατάλαβαν σε ποια αναφέρομαι. Στάθηκε δίπλα μου της έπιασα λίγο τα βυζάκια, τα περιεργάστηκα μερικά λεπτά, δεν αντέδρασε, με ψιλοκάβλωσε η μικρή, φαινόταν όμως κουρασμένη, έγειρε για λίγο πάνω μου, όπως γέρνεις στην αγκαλιά του μπαμπά σου κ σιγά σιγά αποσύρθηκε στα ενδότερα (πιθανότατα δε θα την επέλεγα).

Συνέχεια στη συζήτησή μας με την κυρία, πολύ ευχάριστο κ ομιλητικό άτομο, είχα κ εγώ άλλωστε όρεξη, υπήρχε κ ησυχία, ανταλλάξαμε αρκετές ατάκες, ώσπου βγήκε κ η έτερη κορασίδα, από το δεξί δωμάτιο, δίπλα δηλαδή στο ελεύθερο, το όνομά της Καρολίνα.
Η Καρολίνα κατά το μάλλον ή ήττον είναι 28 ετών, ρωσίδα με βυζάρες 3+, λίγα παραπανίσια κιλά, σχετικά κοντούλα , παρότι φορούσε 12ποντο της έριχνα πάνω από ένα κεφάλι. Πολύ αεράτη κ ζωντανή, με αυτοπεποίθηση, καμία σχέση με την προηγούμενη, ήρθε κατευθείαν επάνω μου, γνωρίζοντας καλά κ χρησιμοποιώντας το σωστά, το δυνατό της όπλο, Βυζάρες παίδες (με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα) δε μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους.. Θέλεις να τα χουφτώσεις, να τα γλείψεις , να τα δαγκώσεις, σέρνουν καράβι που λέμε.. Την προίκισε ο Ύψιστος με βαρύ οπλισμό..

Γράπωσε αμέσως την πούτσα μου κ έκανε κάτι πολύ τολμηρό, μεγάλο πουτανάκι κ ευφυέστατη, έτσι γραπωμένο από τα αρχίδια με τράβηξε μέχρι την πόρτα της εξόδου (περίπου 5-6 μέτρα να με τραβάει από την πούτσα), την άνοιξε κοίταξε στα σκαλιά αν ερχόταν κανείς, κ καθώς δεν ερχόταν μου κατέβασε επί τόπου τη βερμούδα κ ξεκίνησε ακάποτη πίπα, λέγοντας "μωρό μου άσε με να σε γλείψω", έξω στο σαλόνι, με την κυρία να είναι δίπλα μου κ να με χαϊδεύει κ αυτή στα βυζιά.. Φανταστείτε το σκηνικό που περιγράφω..
Σε 1΄ ήμουν έτοιμος να χρησιμοποιήσω την πούτσα σε άλμα επί κοντώ, με έσπρωξαν κ οι δύο στο δωμάτιο, αφού ήταν δίπλα όπως είπα παραπάνω, ενώ ήταν αδύνατο να αντισταθείς σε τέτοια φάση,, σου καίνε τον εγκέφαλο, έδωσα το παράβολο κ ετοιμάστηκα...
Άλλο να το περιγράφεις κ άλλο να το ζεις..

Στο δωμάτιο η κοπέλα ήρθε σε 4-5΄ κ συνέχισε την ακάποτη πίπα, αφού προηγουμένως μου άνοιξε την πούτσα σα τριαντάφυλλο κ την καθάρισε με μαντηλάκι..
Την πήρε βαθιά στο στόμα, όχι αερόπιπα, με έγλυψε κανονικά, σαν παγωτό που δε θέλεις να τελειώσει κ αν δεν τη σταματούσα μπορεί να τελείωνα εκεί..
Στη συνέχεια προσέφερε ισπανικό το κάτι άλλο, άλλη αίσθηση με το δέρμα της να είναι λίγο ματ , ένοιωθα να με πιπώνει με άλλο τρόπο!!
Ήρθε όμως η ώρα να ασχοληθώ κ εγώ με αυτό το στήθος, για 2-3΄τα έπαιζα , τα χάιδευα, τα ζούλαγα, τα έγλυφα, δεν πληρώνεται αυτή η απόλαυση παίδες..

Ο αγώνας ξεκίνησε στα 4 με δυνατό σφυροκόπημα, το οποίο μου έδωσε την εντύπωση πως το γούσταρε, τα βογγητά της δεν ήταν υπερβολικά όπως έχω γράψει σε άλλες κριτικές, αλλάξαμε σε ιεραποστολικό για πολύ λίγο, απλώς κ μόνο για να έχω την εικόνα της διείσδυσης της πούτσας μου στο μουνί της, κάτι που με φτιάχνει εγκεφαλικά στο σεξ, ενώ το τέλος ήρθε με cow κ με την υπέροχη θέα του στήθους της να ανεβοκατεβάινει, η αίσθηση αυτού του βάρους που κινείται σε απροσδιόριστη κατεύθυνση είναι ατέρμονα ερωτική..

Ήθελα να τη χύσω στα βυζιά αλλά δεν κατάφερα, κυριάρχησε πάνω μου η καύλα κ τελείωσα μέσα της, στη τελευταία μας στάση, cow girl..
Ενδεικτικό του ότι δεν κλέβει, δε σηκώθηκε αμέσως αλλά περίμενε μερικά δεύτερα, ίσως κ μισό λεπτό..
Παραμονή στο σπίτι γύρω στα 25΄, ενώ στο δωμάτιο > 10΄.

Ανακεφαλαιώνοντας μια έντιμη επιλογή, για έναν άντρα που θέλει να ξεφορτώσει, έχοντας μια γυναίκα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτή του την ανάγκη.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του γυναικείου στήθους, κ μόνο για να γευτείς αυτά τα βυζιά αξίζει το 20ρικο..

Κλείνω επαναλαμβάνοντας τον τίτλο της συνάντησης... Ευχαρίστηση !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
kritwn99
Σεβαστός
Εγγραφή:
22 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
1.053
Πόντοι:
1.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anthotypos, panagoskgkp, Pa Luki Luk και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Αυγούστου, 2023
Επιθετικό μάρκετινγκ....
Σε πιπωσε καλά καλά κι έπειτα σε καθάρισε.... Ότι να'ναι. Και πιστευα ότι ήταν πολυ προσεκτικη σε ότι έβαζε στο στόμα της. Κρίμα στα φαρμακευτικα μαντηλακια που βάζει για να σου καθαρίσει το πουλι. Το παιζει και προσεκτικη.... Τρομάρα της....! Σβου και αυτή από τη λίστα μου....!
Έχει αναδουλειες το κορίτσι και είπε να κάνει αυτό που κάνουν οι άλλες στον δίπλα οίκο! (Το τραβελι εννοώ με την φίλη της στη μεταμεσονύχτια βαρδια).
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1