Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 114 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βραδυνές καύλες και μετά από βόλτα με την μηχανή είπα να τσεκαρω τον οίκο να δω αν δουλεύει η αγαπημένη μου υπηρεσία ... ( Και από παλιά όταν δούλευε και η ίδια) Αλίκη. Η Αλίκη είναι μια γυναικάρα η οποία μπορεί το βράδυ να σε πείσει ότι είναι μέρα έξω.
Μπαίνω και είναι η Αλίκη, υπερκινητη όπως πάντα, και με καλωσορίζει θερμά μου λέει έχεις ξανάρθει, ναι τις απαντάω. Μου λέει ότι έχει ένα καινούργιο κορίτσι, Χριστίνα, και τσουπ κάθεται η αλικαρα πάνω μου και μου τρίβετε λέγοντας μου το μαγικό λόγο ... Περνά να σε ρουφηξουμε και οι δύο... Και έτσι και έγινε.
Η Χριστίνα πολύ όμορφη petit milf κοντουλα αλλά όπως και να ήταν για να απολαμβανα ξανά μια τσιμπουκαρα της Αλίκης θα έμπαινα κι ας ήταν η Βασιλιαδου.
Εννοείται ότι η Αλίκη για το λίγο που έκατσε έδωσε ρέστα.... Κοπαναγε το κεφάλι της πάνω να πάρει όσο πιο βαθιά μπορεί το καυλι μου. Με έκανε πέτρα και με παρέδωσε στην Χριστίνα....
Τώρα στα της Χριστίνας. Αν σου κάνει πίπα τι κάνει καλά και βαθιά. Πρώτη στάση αυτή από πάνω σε βαθύ κάθισμα όπου κοπανιοταν γερα, αλλαγή στάσης με δική της πρωτοβουλία ( την πάτησε) στα τέσσερα όπου το μικρό της κωλαρακι μου έβγαλε ένστικτα βαρβαρα. Της τιμώρησαν το μουνακι με δυνατό σφυροκόπημα που παίζει και να τελείωσε. Κάτι που δεν μου άρεσε είναι όταν της έπιασα την ρώγα μου έδιωξε το χέρι και πήγα να της χάιδεψε την κλειτορίδα μου είπε όχι. Ήταν λίγο ξενερωτο. Αλλά στο overall αν την πετύχετε με Την Αλίκη μπείτε. Μόνο και μόνο η έναρξη με την Αλικαρα θα σας δικαιώσει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
134
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, info@123, AntifitCondom και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Αυγούστου, 2023
Η αλικάρα τι είναι γυναίκα?!? Εμένα αν και της τον έδωσα... δεν μου φαίνεται.... τα κατεβάζει εκεί μπροστά σε πολλούς... τον παίρνει στο στόμα... και μετά στο δωμάτιο αερόπιπα... γρήγορη μαζί με deep throat... πάντως για γυναίκα δεν μου μοιάζει.
review reaction 1 Ημεδαπος , Milfomaniac
10 Αυγούστου, 2023
Tι γυναίκα ρε το τραβέλι;;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2