Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 46 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρωι με μεσημερι. Στοχευμενη ντιρεκτ επιθεση για την Μαρια, no questions asked, προκειται για μια 25-30ετων μαυρουλα απο Νιγηρια, 1.65;;; υψος σε κανονικο σωματοτυπο με μικρο στηθος. Το προσωπο της ειναι καπως αγριο αλλα εχει μια πρωτογονη ομορφια, ειναι χαμογελαστη στο σαλοναρισμα, με την πρωτη κοψια στα μειον ειναι ο αφαλος της ο οποιος εχει μια καποια..... μοιαζει με μικρο βυζι τελος παντων, κανεις δεν ειναι τελειος. Το προγραμμα εμπεριεχει και 69.

Ενημερωνω τον ευγενεστατο ταξιθετη οτι θα περασω, ο ιδιος διαβεβαιωσε οτι δεν χτυπαει πορτες. Το δωματιο ηταν σχετικα καθαρο, το σεντονι καπως ταλαιπωρημενο, λιγα νερα στο πατωμα, τιποτα το μεμπτο για να χαλαστω. Ξεντυνομαι χαλαρα κατω απο ερκοντισιοναρα και αραζω στο κρεβατι. Δεν αργει να ερθει η Μαρια, βγαζει τα εσωρουχα της και τα κρεμαει προσεκτικα στο χερουλι της πορτας, αλλα αφησε καποια αξεσουαρ τυπου "δαχτυλιδια μεσης" να κοσμουν το κορμι της. Στην αποκαλυψη λοιπον, το βυζι της ειναι 1.5αρι πεσμενο και στα μπουτια-κωλομερια της αναδυονται καποιες ραγαδες. Η διαθεση της παρολα αυτα ειναι αρκετα ανεβασμενη και προσπερναω γρηγορα τα σωματικα μειονεκτηματα της. Καθεται διπλα μου και κανοντας μια τυπικη συζητηση (ονομα καταγωγη), εγω χουφτωνω τα παντα της ενω εκεινη μου χαιδευει πουτσο και αρχιδια. Δεν ανεφερα ποτε το ονομα Αντετοκουμπο, γιατι φανταζομαι ο καθε μαλακας θα της λεει το ιδιο, δεν μπορουσα να μην τον βαλω τιτλο στην κριτικη παρολα αυτα Καφές

Μου περασε καποτα μονο οταν σιγουρευτηκε οτι το πουλι μου ειναι ορθιο. Η πιπα της ειναι μετρια προς καλη, εβαζε μεγαλο μερος του καυλιου μου στο στομα με τα ελαφρως σαρκωδη χειλη της, ελαχιστη χρηση χεριου, παιρνει βελτιωση αλλα δεν τιθεται θεμα επιτυχους ανορθωσης, δεν εχω παραπονο. Λιπαινει το μουνι της και με καβαλαει με καθισμα. Ειναι καλη η αισθηση μεσα της και για ενα διλεπτο τα σκουρα μουνοχειλα της θα αγκαλιαζουν το πουτσο μου ρυθμικα, ενω εγω θα κραταω τα κωλομερια της για πληρους μηκους ολικες διεισδυσεις. Πρωινη γυμναστικη, εγω πηχεις, εκεινη σκουοτς. Βλεποντας οτι κουραστηκε σιγα σιγα, χωρις να πει κατι εκεινη, την κατεβαζω για αλλαγη σε ορθοδοξο, αλλα στην πορεια βλεποντας την στα τεσσερα πριν γυρισει ανασκελα, την ακινητοποιησα και της τον φορεσα ετσι.

Καλο στησιμο, η λεκανη της ειναι καπως ανοιχτη απο φυσικου της, ειχα πληρη ελευθερια διεισδυσης, γατζωθηκα πανω στα κωλομερια της και αρχισα να την γαμαω με δυναμη. Σε εκεινο το σημειο παρατηρησα τις εντονες ραγαδες του κορμιου της, αλλα το δερμα της δεν ειχε κακη αισθηση συνολικα. Μου εβγαλε κατι βρωμικο, κατι αμαρτωλο, κατι εθνικ, και δεν σταματαγα να την γαμαω λυσσαλεα, τα δαχτυλιδια μεσης που εκαναν κλακα κλουκα εδιναν αλλο ηχοχρωμα στην συνευρεση. Μετα απο καποια λεπτα, βλεποντας την ιδια να βογκαει και να σφιγγει τα ποδια της γυρω απτα δικα μου, δεν αντεξα και με μια δεκαρια πουτσιές σε μια ανασα εχυσα μεσα της εναν κουβα υγρο πυρ, με λιγο αγχος γιατι η καποτα φαινοταν οριακης αντοχης. Δεν πρεπει να ξεπερασαμε τα χρονικα περιθωρια, χωρις να βιαζεται η Μαρια ντυθηκε σιγα σιγα, χαιρετισε και εφυγε.

Συμπερασματικα, ο χωρος ειναι σχετικα καθαρος και γενικα το πορνομολ βγαζει μια φρεσκαδα σε συγκριση με τους ετοιμορροπους σταβλους της περιοχης (βεβαια πασχει απο καλες παρουσιες συνολικα και διαχρονικα), ο τσατσος ηταν ντομπρος, η κοπελα πασχει ελαφρα απο εμφανιση στις λεπτομεριες αλλα μεταξυ μας δεν υπαρχουν και πολλες εναλλακτικες σε αυτην την αποχρωση, η ιδια δε, στο δωματιο ειναι χαμογελαστη, δεκτικη και χωρις βιασυνες, υπερβολες, κλεψιματα στις στασεις ή κατι αλλο αρνητικο, κανει τα προβλεπομενα προς ευχαριστηση του πελατη και μπραβο μου που την εγαμησα Έτσι!

Προσωπικα θα ξαναπερασω καποια στιγμη στο μελλον. Καλο μηνα μουνοπανοι Γαμήσου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.004
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tarifas pirea, sisax87, ΣΠΥΡΟΣΣ και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Αυγούστου, 2023
Καλη φαση η μαυρουλα...στο πορνομολ σε ποιο σπιτι ακριβως θυμασαι? Ισογειο ή πανω?
02 Αυγούστου, 2023
Αγαπητε κυνηγε της ηδονης .Διαβασα με προσοχη την εμπεριστατωμενη αναλυση -αναρτηση σου.Γραφη λογοτεχνκη θαλεγα .Αψογη ορθογραφικα.Μεστη ,γλαφυρη .Με λεκτικα σχηματα .Τι κριμα που αναφεροταν μια τετοια γραφη ,σε μια συνευρεση στο Μεταξι ,με μια απελπισμενη Νιγηριανη κοπελα που την φερανε απο τα βαθη της ζουγκλας οπου ηταν ελευθερη, στην κολαση του Μεταξιου .Τι κριμα ,που ενας αντρας με την δικη σου γραφη και σκεψη αναγκαζεται να πηγαινει να χαρει το σεξ στο Μεταξι κατω απο αυτες τις συνθηκες .Τι κριμα που εδω στην Ελλαδα κατοικουνε Ελλεεινιδες ,οι μονες υπαιτιες για ολα τα παραπανω.Ολα τα παραπανω ,τα γραφω με θετικη προαιρεση .Ελπιζω και σου ευχομαι ,συντομα να υπαρχει μια κοπελα στην ζωη σου .Ετσι ωστε ,να χαιρεσαι το σεξ και την ηδονη αλλα και τον ερωτα γιατι οχι, οπως νομιζω οτι σου αξιζει
review reaction 1 paparotriftoulas
02 Αυγούστου, 2023
@SO45DOM
τυπε δεν ξερω πως το εχεις φανταστει το εργο αλλα πεφτεις εξω στην πλειοψηφια των συνειρμων σου. Αν νομιζεις οτι δεν χαιρομαι το σεξ και "αναγκαζομαι" Χαχαχα! να κανω κατι, τοτε απευθυνεσαι σε λαθος ανθρωπο. Και οταν εχω κοπελα, οταν εκεινη εχει περιοδο ή απλα δεν θελει να μου κατσει, παλι στα μπουρδελα θα απευθυνθω. Οχι απο αναγκη αλλα απο θεληση. Επειδη μπορω. Μπορω και να βαρεσω μαλακια, αλλα το δεκαευρω ειναι ενα τοσο ευτελες ποσο, που αυτοματα αποκταει τεραστια αξια οταν με αυτο φορτωνεις το καυλι σου στο στομα και το μουνι μιας εργαζομενης. Κι αν νομιζεις οτι η "απελπισμενη" Μαρια περναει χειροτερα στο μπουρδελο της ελλαδας απο την κυριολεκτικη κολαση της νιγηριας, τοτε μαλλον οι πηγες σου δεν ειναι ενημερωμενες.

Ευχαριστω για τα καλα λογια παραυτα, καμια ελλεινιδα δεν μου φταιει για τιποτα, πιο πολυ μου φταιει ο αγαπουλης ελληνας, αλλα οπως και να εχει, δεν εχω παραπονεθει ποτε για την σεξουαλικη μου ζωη και τις ευκαιριες που μου δινονται να τον βαλω σε οσα περισσοτερα μουνια μπορω μεχρι... να μην μπορω. Αλλα πραγματα σου προσφερει η σχεση, αλλα η πουτανα. Εδω μιλαμε για πουτανες, δεν εχει νοημα να μιλησω για σχεσεις, θα ειχα κανει εγγραφη σε καποιο αλλο φορουμ αν αυτο ηταν το θεμα.

Η καλτιλα, η μποχα, ο γκρεμισμενος οικος ανοχης, τα πρεζακια ζομπι της γυρω περιοχης, η βαβελ των φθηνων πουτανων, ειναι μερικα απο τα ισχυροτερα αφροδισιακα για αγριο απροσωπο ζωωδες σεξ. Δεν περιμενω να το καταλαβουν ολοι, οσοι ξερουν, ξερουν. Καλη τυχη στις δικες σου αναζητησεις, οι δικες μου ειναι κατα πλειοψηφια καλυμμενες
review reaction 1 Dsar263
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3