Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ηταν ο πρωτος οικος που μπηκα με μηδενικη ορεξη για τσαρκα και ψαξιμο. Λογικα επεσα στην αλλαγη της βαρδιας, οι (2) τσατσαδες μου παρουσιασαν τις (2) κοπελες, μια γλυκουλα νεαρα με πιασιματα (δεν θυμαμαι ονομα, θελω να εξερευνησω το μουνι της, στειλτε πμ για πληροφοριες, ο οικος ειναι κλειστος τα απογευματα εδω και μια βδομαδα) και την Βικυ, μια μιλφ με κανονικο φαινομενικα σωμα, δυαρια ψιλοπεσμενα βυζα και καταλευκο δερμα, μαυρομαλλουσα με μαλλον συμπαθητικη μαπα, 35 ετων με το ματι. Την επελεξα λογω της ακα πιπας και περασα στο αριστερα δωματιο.

Καθαρο, χωρις οσμες κτλ, γδυνομαι, πλενω το μπουτσο μου, και ξαπλαρω, το ερκοντισιον κλειστο αλλα εχει δροσια ο χωρος. Λιγο αργοτερα μπαινει μεσα η Βικυ, και χωρις να ανταλλαξουμε κουβεντα, καθεται διπλα μου χαιδευοντας μου την κοιλια και το στηθος. Αρπαζω κωλομερι και βυζι εγω, τον βαζει στο στομα της για κανα διλεπτο με μια συμπαθητικη πιπα, χωρις περασμα απο μπαλες, και αφου τουρμπισα μου φοραει λαστιχο και μου κανει νοημα να σηκωθω να την γαμησω. Δεν ειχε βγαλει τελειως ενα διχτυωτο σαν-φουστανακι εσωρουχο, απλα το ειχε ανεβασει.

Ανοιγω τα ποδια της, της τον φορμαρω και την γαμαω λιγο ετσι κρατωντας της τα ποδια ψηλα. Με κοιταγε στα ματια και με κομπλαρε λιγο, οποτε αφησα κατω τα ποδαρια, ξαπλωσα απο πανω της και την πηρα αγκαλια γαμωντας την με αργες αλλα βαθιες πουτσιες, ενω εκεινη βαριανασαινε στο αυτι μου. Και αχ και βαχ, η αισθηση ηταν ψιλομετρια, επρεπε να βαλω μπρος το κομπρεσερ. Την βαζω στα τεσσερα και της χαιδευω λιγο μουνοχειλα-κωλοτρυπιδα με το λαδογλιτσιασμενο καποτοφορο καβλι μου. Με το χερι της κατω απτα ποδια τον πιανει και τον βαζει στο μουνι της, λιγο καλυτερη η αισθηση τωρα... Ο κωλος της ειναι αρκετα καλος για τα δικα μου δεδομενα, ασπρος και ζουμερος, εχει στηθει καλα με υψωμενο το επανω μερος του κορμιου της. Αρχιζω να την γαμαω με δυναμη, εκεινη δειχνει να αντεχει το γαμησι με μετρια συμμετοχη, και δωσε παλι αχ και βαχ, τα χερια μου εξερευνουν ολο το κορμι της, μαλλια, λαιμος, πιο κατω της τραβαγα τα βυζια σαν να την αρμεγω, κατεβαινω προς την μεση/κοιλια της και συνειδητοποιω οτι η αοσθηση της κοιλια της ειναι αρκετα αντιαισθητικη (δεν την ειχα δει καθολο το σαλοναρισμα ή την μεχρι τωρα συνεδρια λογω του ρουχου που δεν εβγαλε), δεν πτοουμαι, σηκωνω το ενα ποδι και την γαμαω λιγο ακομα ετσι, ριχνοντας απαλα χαστουκια στα κωλομερια.

Βαρεθηκα, ειχε περασει το δεκαλεπτο, θα συνεχιζα σε αλλο οικο χωρις να ειμαι παραπονεμενος, εκεινη φιλοτιμη ομως, ξεκινησε να μου βαραει μαλακια χωρις να το ζητησω, και τελειωσα εντος καποτας μετα απο κανα διλεπτο, με την τσατσα να εχει βαρεσει πορτα μια φορα. Μουγκη αποφωνηση και καληνυχτα.

Μετριας εμφανιση μιλφ, μετριο γαμησι μεσα τουλαχιστον χωρις κλεψιματα ή βιασυνες, το ακα πιπετο δινει μια αξια στο δεκαρικο του λαουτζικου, αλλα δεν φαινεται στον οριζοντα οτι θα εχετε καποια συνταρακτικη εμπειρια μαζι της. Για ενα ξεφορτωμα, αν σας ελκυει η εμφανιση, δεν ειναι κακια παντως. Αυτα Γαμήσου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.004
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Accountant, Bonecrusher και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2023
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ειναι η γνωστη ΒΙΚΗ Η ΡΩΣΙΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 53 ΚΟΛΩΝΟΥ ?
04 Αυγούστου, 2023
@pipinokinigos28
αποτι γραφει και ο μιλφομανιακ στην απο κατω κριτικη, μαλλον ειναι "καινουρια" τυπε μου
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2