Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 73 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Απογευματινη επισκεψη στην ντισνελαντ με μπολικη κινηση απο επιδοξους γαμιαδες τριγυρω, επιλεχθηκε η Μπιανκα για ξεφορτωμα με την ελπιδα να μου προσφερει εστω και ενα μερος των καλων εμπειριων που ειχα μαζι της προ 7ετιας+- στο Ι36. Ρουμουνα, κανονικο υψος, μικρο αλλα ομορφο στηθος, λιγο ατσουμπαλο σωμα αλλα σε κανονικα επιπεδα, το προσωπο της παροτι αδιαφορο εμενα προσωπικα με καυλωνει (κατι απροσδιοριστο μου αρεσει στα ματια της), σε απλο προγραμμα. Μαυρισμενη απτον ηλιο, τσαμπουκαλου στο σαλονι οπως ηταν και παλια, εριχνε μπινελικια σε πελατες, πληρωνω το αντιτιμο και μπαινω στο δωματιο που βρισκεται μπροστα στην σκαλα του οροφου.

Στο (καθαρο) δωματιο η πορτα δεν κλεινει καλα, οτι κι αν κανεις θα μεινει μισανοιχτη, οποτε ειτε πρεπει να βαλεις συρτη απο μεσα, ή να εκτεθεις σε οποιον ανεβαινει την σκαλα. Έτσι!

Αραζω κρεβατι λοιπον και περιμενω κανοντας σβουρες τον πουτσο μου. συνειδητοποιω οτι 2 πιτσιρικαδες με βλεπουν απτη σκαλα οπως ανεβαινουν. Μετα 3 πακιστανοι. Μετα ενας μπαρμπας. Ε α γαμησου, σηκωθηκα και εκλεισα την πορτα. Ερχεται η μπιανκα μετα απο 3 λεπτα, βαραει πορτα για να ανοιξω, σηκωνομαι, ανοιγω, ξαπλωνω. Η μπιανκα θεωρησε οτι ειναι σωστο ταιμινγκ να αλλαξει θερμοκρασια στο ερκοντισιον, οποτε για το επομενο ενα λεπτο, η πορτα θα ειναι ορθανοιχτη, εγω με τον πουτσο στο χερι, και το μισο σαλονι μαζι με οποιον ανεβαινει θα θαυμαζει τα παπαρια μου φορα παρτιδα. Εξαιρετικα αρχισαμε Ναι!

Επιτελους τελειωνει η δημοσια εκθεση μου, μπαινει η μπιανκα μεσα αφου βριζει κανα δυο πελατες για γουρι πριν κλειδωσει την πορτα, αραζει το κορμι της παραλληλα στο δικο μου, και αρχιζει να μου χαιδολογει την γυρω περιοχη. Μολις ο νινο πουτσο μου επιασε ενα 70-80% τον πηρε στο στομα με καποτα για κανα διλεπτο, μετρια και αδιαφορη πιπα, περισσοτερο με καυλωσε η αισθηση απο τα φρεσκοξυρισμενα απαλα μπουτακια της και οι καυλωμενες ρωγιτσες της.

Με εμφανη μη-διαθεση να με καβαλησει, με ρωταει πως θελω, την ξαπλωνω και ορμαω απο πανω της. Το μουνι της εχει καλη αισθηση παρα τα χιλιομετρα που εχει γραψει, την γαμαω σε αυτη τη σταση για λιγη ωρα, ανταλλαζοντας φιλια στο λαιμο ενω μου χαιδευει αδιαφορα την πλατη. Νοτ γκρειτ νοτ τεριμπλ, με το ζορι θα χυσω παλι σκεφτομαι, την βαζω στα τεσσερα για να αρχισω μεροκαματο. Καλο στησιμο, ωραιος κωλος, ωραιο δερμα, καλη μουνοαισθηση, αρχιζω να μπαινοβγαινω χαλαρα και ΤΟΚΤΟΚ χτυπαει πορτα η τσατσα. Να ημασταν στο 6λεπτο; Μαξιμουμ. Για τα επομενα 2-3 λεπτα λοιπον θα ζοριζομαι πανω απτην πλατη της μπιανκα ενω εκεινη θα βογγαει και ενδιαμεσα θα μου λεει "ελα μωρο μου" χαιδευοντας μου τα αρχιδια, σε ενα κωμικοτραγικο σκηνικο κατα το οποιο η τσατσα θα ουρλιαζει στο σαλονι με εναν απο τους 10 μικρους μητσους που το ειχαν κανει γηπεδο. Εχυσα με εναν αθλιο βεβιασμενο οργασμο. Με χαιρεταει με ενα φιλι στο μαγουλο και φευγει η μπιανκα, η πορτα εννοειται εμεινε παλι μισανοιχτη και τωρα οι μυστες του σαλονιου παιρνουν ματι την χυμενη καποτα πανω στο καταρτι. Με γρηγορες κινησεις πλενομαι ντυνομαι και φευγω.

Επιλογος. Καθαρος οικος, ανεκτη εμφανιση της καθαρης κοπελας. Αθλια τσατσα, αθλια πορτα (του μεσαιου) δωματιου. Στην πραξη ολα θα γινουν τοσο-οσο, χωρις κατι να σας μεινει στην μνημη, και αν εχει πελατεια, με σαφη βιασυνη (το οτι δουλευει το πρωι στο 20ρικο η κοπελα, ριχνει ακομα περισσοτερο την αξια του δεκαρικου το απογευμα). Τωρα αν η κοπελα με 20 ευρω, ακα πιπα (νομιζω), πρωινη ξεκουραστη βαρδια, και οχι βιασυνη στον αλλο οικο, ειναι καλυτερη, αυτο ας μας το αποκαλυψει οποιος συναγωνιστης εχει δοκιμασει.

Κοινως, υπο αυτες τις συνθηκες, απο μενα ειναι οχι, και παμε παρακατω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
28.995
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 Apollo64, Helluvatime, giorgiodelafuentes2 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Αυγούστου, 2023
Το σκηνικό με τη πόρτα που δεν έκλεινε, έμοιαζε με την εικόνα ενός τσοντοσινεμά που έχει καμπίνες που παίζουν ταινίες με κόσμο που να προσπαθεί να πάρει "μάτι"...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1